Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

φιλεναδες μου πηρα το θαρρος να ανοιξω το επομενο τρενακι μιας και ο σπυρακος μου εκτος του οτι κοιμαται συνεχεια προσθεσε και ακομη μιαμιση ωρα στον υπνο του :woohoo: :woohoo:

λοιπον.....επιβιβαστειτε γρηγορα και καλους υπνους :silly: :silly: :P:P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;

λοιπον...τριτη μερα που ο Χριστοφορος εχει πηρετο 38,5 που ανεβοκατεβαινει χωρις αλλα συμτοματα.

Δεν εχει βηχα, δεν εχει μηξες δεν ποναει - πλεων- κανενα δοντι, δεν πονανε τα αυτια του, δεν κανει διαρροια..και κανει κανονικα τσισακια.

Τι να πω καμια ιδεα;;;;

χτες ημουν ετοιμη να τον παω στο νοσοκομειο ξανα...

απο το πεσιμο δυσκολα γιατι και πριν πεσει ειχε πηρετο...

Κατα τα αλλα καλα...το σπιτι επιτελους μοιαζει με σπιτι και οχι με παιδοτοπο.

Αφου λεω να καλεσω την γνωση γυναικα του ξαδελφου να της δειξω ΕΓΩ πως ειναι τα καθαρα σπιτια.

Να σας πω ρε κοριτσια ομως πως δεν μου αρεσει......

το προτιμω γεμματο παιχνιδια και ρουχα και μπιμπερο..πασαλειμενο με μπανανες κερασια και βερηκοκα...ψυχουλα, σαλιαρεσ ταπερ τουβλακια, καλτσες παπουτσακια....και φυσικα τον Χριστοφορο να αλωνιζει

Και συνεχίζω εγώ με την επίσης υπναρού Ιωάννα...

Καλημέραααααααααααααααα...

Γιωτάκι welcome back...Εγώ σε σκεφτόμουν αλλά δεν έχω το κινητό σου να σε πάρω... :blush::blush: Πώς ήταν η Χίος;;;Σπίτι βρήκατε;;;Πες μας λεπτομέρειες...

Χρύσα μου δεν ξέρω από τι μπορεί να είναι ο πυρετός...Πάντως έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί ίωση που κάνει μόνο πυρετό για 2-3 μέρες...Γιατί δεν παίρνεις τον παιδίατρο;;;;

Κορίτσια τη μικρή την πήγαμε το πρωί Ιασώ για τις εξετάσεις χοληστερίνης...Δεν έβγαλε κιχ το ψυχάκι μου...Ούτε ακούστηκε καθόλου...

Κατά τις 12 θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα...Κι έχω ένα άγχος....Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Να σας πω και τα νέα από τη χθεσινή επίσκεψη του γιατρού...

Η μικρή είναι 11.660 :blink::blink::blink: και 79 πόντους...Μου είπε λίγη προσοχή στο φαγητό γιατί είναι ευτραφούλα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κάναμε ο εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, τώρα το Σεπτέμβρη πάλι θα κάνουμε επαναληπτικό της Ηπατίτιδας και Οκτώβρη MMR...Δε θέλει να της το κάνει τώρα γιατί ανεβάζουν πυρετό..Επίσης μου είπε ότι αν έχω σκοπό να μείνω έγκυος να κάνω το εμβόλιο της ερυθράς αφού δεν την έχω περάσει...Κατά τ' άλλα μου είπε ότι έχει σούπερ ανάπτυξη, περπατάει σταθερά πολύ για την ηλικία της κλπ....

Πάμε τώρα στο θέμα των επισκέψεων στο σπίτι...Μου λέει όταν τελειώσαμε..Τώρα θα τα ξαναπούμε Σεπτέμβρη...Να κλείσουμε το ραντεβού...Και του απαντάω εγώ...Γιατρέ δε χρειάζεται πλέον να έρχεστε σπίτι...Θα τη φέρνουμε εμείς στο ιατρείο σας!!!! :laugh: :laugh: :laugh: Μου λέει εντάξει...Και του έκλεισα ραντεβού στο ιατρείο για 15 Σεπτεμβρίου.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Xaxaxaxax Γωγηω...πληρωμενη απαντηση του εδοσες!!!!!!

Πηρα την παιδιατρο...θα παμε το απογευμα στο ιατρειο.

Αχ παιδια δεν ξερω γιατι αλλα εχω παρα πολυ αγχος.

Φοβαμαι..δεν ξερω γιατι εχω μια εμμονη με το πεσημο του..αν και αρχησε ολη αυτη η ιστορια πριν πεσει...

λετε να τον ξαναπαω σε εφημερευον;;;;

Η να κλεισω ραντευου στον Ασκληπιο για ακτινογραφια ξανα

Αχ δεν ξερω

Παλια οταν μου εκανε τετοιους πηρετους ειχε και αλλα σημπτοματα..χουρχουρηζε, ειχε καταρροη, δυσκολια στην αναπνοη..

μακαρη να ειναι ιωση..αλλα το ενστικτο μου λεει να ξαναδω το πεσημο

Καλημέρα και από το καινούργιο τρενάκι!!!!

εσείς γράφετε εδώ και εγώ αναρρωτιέμαι γιατί κανείς δεν γράφει στο 14 !!!!

Χρύσα περαστικά, μήπως ο πυρετός είναι από την ζέστη? λέω τώρα, δεν ξέρω ή είπα μ######α?!! :blink:

Χρύσα σε είχα ρωτήσει στο προηγούμενο τρενάκι: πώς πήγε η δίαιτα, επανήλθες στα φυσιολογικά?

Γωγώ καλά αποτελέσματα..... :kiss:

το μεταφερω εδω

καλημερα!!

γιωτα εγω σε σκεφτομουνα και ας μην σε πηρα..ξερεις τεχνικα προβληματα

ρε συ λες? οποιοδηποτε HA μου ειπε..αχχχ εχω στειλει με μαιλ τις εξετασεις και σε εναν θειο της νονας στην πατρα να μας πει 2η γνωμη..θα σου πω τι μου ειπε και αυτος..

προς το παρον αποφασισα να κοψω και τα κατσικισια και να δινω ενα γιαουρτι που και που..

οχι τυρι και κασερι και θα τον παω σε 2μηνες να τον δουμε..

a!!! τα πολυ σκουρα κακα σχεδον μαυρα ξερετε τι ειναι????? η γιατρος ειπε απο την ζεστη, που ιδρωνει κτλ.... σας ετυχε? τωρα τελευταια ειναι μονο πολυ σκουρα σχεδον μαυρα και σκουυυυρο πρασινο

γωγω καλα αποτελεσματα!! μην αγχωνεσαι μονο..

χρυσα δεν ξερω..δεν τον πας στον γιατρο?

Αργη μ'αρεσει που ηθελα και να σου απαντισω .

Την διαιτα την σταματησα εχει καιρο

Εχασα συνολικα 5 κιλα..αλλα εχω ακομα

Δεδομενο πως ειναι και καλοκαιρη και πρηζομαι...θα δω απο Σεπτεμβρη που θα ξεπρηστω.

Με τα τρεχαματα τις δουλιες και το οτι λογω ζεστης τροω περισσοτερα φρουτα εχασα αλλα 2 συνολο 7

Μου μενει για να επανελθω αλλα 8.

Γιατι επρεπε να εχανα μεν 10..αλλα για να ανακτησω την προηγουμενη σηλουετα μου ηθελα 15!!!

και να φανταστεις πως στην εγκυμοσυνη εβαλα μολις 9..τα οποια αμεσως εχασα

Για τον πηρετο ρε συ δεν ξερω...ισσος και απο ζεστη..τι να πω

Πιο πολυ μου παραξενευει πως ναι μεν εχει αρκετα πυρετου αλλα ειναι μεσα στην ενεργεια και στην τρελη χαρα..ισσος λιγακι μαραμενο δε λεω..αλλα και παλη ζωηροτατος

Επιβιβάζομαι κι εγώ :)

Αναστασία πως περάσατε στα γενέθλια του Σπύρου χθες?

Χρύσα δεν νομίζω ότι ο πυρετός έχει σχέση με το χτύπημα

Καμιά ίωση θα είναι και τζάμπα αγχώνεσαι

Γωγώ καλά αποτελέσματα, να μας πείς μόλις τα πάρεις

Βενετία για τα σκούρα κακάκια δεν ξέρω, δεν μου έχει τύχει

Αφρο τί έκανε ο Μανωλιός και σε νευρίασε?

Αφρο ισσος να περιμενεις περιοδο και να εχεις νευρα.

Εγω ημουν ετοιμη να σφαξω τον δικο μου τις προαλες

Αχ ρε παιδια μακαρη ..δεν ξερω τι με επιασε.

Η μαμα μου λεει ειναι ζωηρος..ισσος πολυ λιγακη μαραμενος, δεν εφαγε βεβεια και πολυ καλα τα φρουτα τοτυ..αλλα μαλλον δεν πειναει και πολυ αφου ρουφηγε 220 γραμμ γαλα το πρωη και ολη νυχτα θηλαζε

Περιττον να σας πω πως στον αποθηλασμο μπηκε φρενο..ειναι ολη την ημερα κολλημεος στο στηθος...

τις περισσοτερες φορες απλα πιπιλαει

AFRODITH έγραψε:

erikse katw thn aplostra pou htan gemath rouxa .

και να του φωνάξεις δεν θ'αλλάξει κάτι, τώρα έγινε ;)

πες τα σε εμάς να ξεθυμάνεις και να σου περάσει

γεια σας κοριτσαρες μου!! τι κανετε??αντε αντε ελπιζω να εισαστε γουρλουδες και να κοιμονται ολα τα μωρακια!!

σημερα θα ερθει ο τυπας να κανουμε απολυμανση, δε μπορω αλλο!! ολη τη νυχτα εβλεπα στον υπνο μου οτι κυνηγουσα κατσαριδες!! εχω κουραστει τοσο πολυ με τη μετακομιση... κ οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να τα τακτοποιησω παλι κατι με πιανει!!

αφροδιτακι κ μενα τα ιδια κανει.. ειδικα με τα ρουχα κατι παθαινει, σιφιλιαζεται!! μη δει απλωμενο η σιδερωμενο ρουχο πρεπει να το ριξει κατω και να το πατησει κιολας

συμπεθερα καλα αποτελεσματα να εχετε ελπιζω ολα καλα να ειναι

χρυσα μου οταν ειχε πεσει ο μικρος στο πατωμα και ειχε κανει ενα ντουκ τον ειχα παει στο γεννηματα που εφημερευε τοτε. μου ειχαν πει μεταξυ αλλων να προσεξω να μην κανει πυρετο. πηγαινε τον καλυτερα σε ενα εφημερευον... για καλο και για κακο, ανκαι πραγματικα ελπιζω να μην ειναι τιποτα

βενετια μου εμενα κανει σκουρα κακακια οταν τρωει πατζαρι.. ειναι μαυρα μαυρα ομως η σκουρα καφε?? γιατι αν ειναι σκουρο καφε μπορει να ειναι κ απο τη ζεστη, να του δινεις περισσοτερο νερο. αν ειναι μαυρα μαυρα ομως ειναι ενδειξη για αιμα στα κακα..

νατασουλα να μου φιλησεις τα μαναρακια σου!! ο μιχαλης ειναι εδω η τον παρκαρατε καβαλα??

Lena και να φανταστεις χτες εφημερευε το Γεννηματας και ηθελα να τον παω!!!

σημερα εφημερευει το Ιπποκρατειο γκρρρρρ

Τον ειχα παει εκεινη την ημερα που χτιπησε αλλα τον εβγαλαν ακτινογραφια και ειπαν οτι δεν εχει τιποτα

Λένα κουράγιο, φάγατε τον γαϊδαρο και έμεινε η ουρά :P

Ο Μιχάλης έφυγε χθες για Καβάλα

Αφροδίτη εγώ έχω καταγωγή από Καβάλα

Χρύσα η παιδίατρος σου είπε ότι μπορεί να είναι και από το χτύπημα?

Δεν μου ειπε τιποτα..ειπε απλα να τον δω

Γεννικα αυτος κοπανιεται σηνεχεια αλλα ποτε δεν μου εκανε κατι περα απο μελανια

Μετα δεν ληποθημησε ουτε νυσταζε τιποτα

Καλημερα!!!!

Καλε εσεις γραφετε εδω και εγω περιμενω στο 14 ωρες!!! :laugh:

Επικολλω οτι εγραψα εκει για να μην τα ξαναγραφω απο την αρχη.

Εκανα της μικρης τα ραστ τα οποια βγηκαν ολα αρνητικα και χαρηκα, αλλα δεν κρατησε πολυ η χαρα μου , γιατι περα απο οτι ειχε αιμα ξανα και ξανα στα κακακια της, δυο παιδιατροι μου ειπαν μονο αν ειναι θετικα τα ραστ λαμβανονται υποψιν σε αυτη την ηλικια. Τα αρνητικα δεν τα υπολογιζουμε. Μετα τους 18 μηνες δειχνουν αυτα τα τεστ.

Τελικα εκοψα τα παντα γιατι εχω την εντυπωση πως δεν την ενοχλουν μονο τα γαλακτοκομικα. Σκεφτειτε οτι απο την στιγμη που γεννησα δεν εβαλα στο στομα μου τιποτα αγελαδινο. Σιγουρα την ενοχλει η ντοματα και το αυγο. Παντως περα απο αιμα στις κενωσεις δεν μου εχει βγαλει κατι αλλο...ουτε εκζεματα ουτε τιποτα και αναπτυσσεται τουλαχιστον για την ωρα κανονικα. Χτες που την ζυγισαμε ηταν 6900 και ακομα δεν κλεισαμε τους 3 μηνες....χαχαχα

Η μικρη μου κοιμαται καθε μερα απο τις 9 και ξυπναει στις 6. Τρωει για 10 λεπτα γελαει για κανα 20λεπτο και ξανακοιμαται μεχρι τις 10.

Εντω μεταξυ σημερα με ενα διαλλειμα στις 10 για φαγητο , ακομα κοιμαται!!!

Μωρε τι καλο παιδι εχω εγω??? Φτου Φτου μην το ματιαξω το νινακι μου!!!

αχ.. κουραγιο μια λεξη ειναι... αντε να τελειωσουμε το σπιτι και θα κερασω καφε στο νεο ανανεωμενο βατραχοσπιτο!!!!

δεν ξερω ρε χρυσα μου... δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει το πεσιμο με τον πυρετο μπορει να ειναι εντελως τυχαιο.. μπορει να ειναι καμια ιωση και να συζηταμε τζαμπα

ιζακι ειναι πολυ καλο το παιδακι σου και μακαρι να συνεχισει ετσι!!! γιατι κ μενα ετσι εκανε στις αρχες και μετα αρχισε τα ωραια του!!

Χρύσα μην υποβάλεις το παιδί σε άλλη ακτινοβολία και μάλιστα στο κεφάλι...εγώ νομίζω ότι καμμιά ιωσούλα, ίσως έχει ερεθισμένο λαιμό κ.λπ.,......πότε έπεσε και από πού? έχασα κάποιες "στάσεις" στο προηγούμενο τρενάκι!!!!

ξυπνάω το πρωί και αισθάνομαι πολύ κουρασμένη! δεν ξέρω γιατί....θα πιω μια πολυβιταμίνη τώρα και συνεχίζω το σιδέρωμά μου, ένα πλυντήριο μόνο, αποφάσισα να σιδερώνω αμέσω ό,τι στεγνώνει για να μην μαζεύεται σωρός!!!!

Αναστασία-μπεμπούλης Χρόνια Πολλά για τον Σπυράκο σου, να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα υγιής.....

Χρύσα πήγαινέ τον το απόγευμα να τον δεί πρώτα η παιδίατρος μήπως και είναι καμιά ίωση μην τρέχεις τζάμπα στα νοσοκομείο, και μετά βλέπεις τι θα σου πεί και αναλόγως πράτεις.

Ιζάκη έτσι ακριβώς είναι σε αυτήν την ηλικία, αν βγούν αρνητικά δεν σημαίνει αναγκατικά ότι δεν υπάρχει αλλεργία ενώ αν βγεί θετικό είναι σίγουρο. Κι εμάς αρνητικά βγήκαν. Εκτός άπό γαλακτοκομικά(που δεν έτρωγες έτσι κι αλλιώς), ντομάτα και αυγό που διαπίστωσες ότι την ενοχλεί τι άλλο θα κόψεις?

Καλημέρα και από εμένα αν και αργα!!!

Είμαι στη δουλεια κλασικα!!!!

Γιώτα καλώς ήρθατε πάλι,ελπίζω να πήγαν όλα καλα!

Γωγω,μάλλον θα βγηκαν τα αποτελέσματα της μικρής,έλα να μας πεις!!!

Ευχομαι να είναι καλα!!

Χρύσα,εφόσον είχε πυρετό πριν το χτύπημα,μην το συνδιάζεις...πιθανότατα είναι καμια ίωση ή κανένα δόντι που δε φαίνεται....οτι σου πει η παιδίατρος,γνώμη μου είναι εφόσον είναι ζωηρός να μην τρεχεις στο Ιπποκράτειο,τζάμπα ακτινοβολία μην ξαναφάει...Υπομονή και περαστικούλια!!!

Αφροδίτη , υπομονή και σε εσένα , μάλλον χρειάζεσαι λίγο χρόνο για εσένα...Τώρα που θα έρθει η πεθερούλα δες και τον εαυτό σου...Βγες με τον άντρα σου αλλα και με φίλες σου....

Κορίτσια δεν ξέρω για εσάς αλλα το να βγαίνω μια στο τόσο με φίλες μου , είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας για μένα αλλα και για αυτές....Τα λέμε όλα και ξελαφρώνουμε και μετα γυρνάμε σπίτια αναπτερωμένες και ήρεμες...Αλλαζει ο αέρας βρε παιδί μου!!!

Ακουστε από το πρωι περιπέτεια....

Επειδη το αυτοκίνητο μου έχει βλάβη , παίρνω 2 λεωφορέια για να έρθω στη δουλειά....

Το πρώτο με αφησε μία στ΄΄αση μετα απο αυτην που ηθελα γιατί δεν με πρόσεξε-με πατημένο κουδούνι.Το δευτερο το οδηγούσε ο Σουμαχερ και έκανε κάτι φρεναρίσματα που απορώ γιατί δεν τον έβρισα....Αφηστε τις λακούβες,ρε πουτη μου σημάδι τις έβαζε..Τέτοιο τράνταγμα που φοβήθηκα.Και στο φινάλε με αφήνει στη σωστή στάση και από τα νευρα μου βγαίνω και πατάω σε ένα σκουριασμένο σύρμα και κόβω το πόδι μου.

Γ@μ@ την τρέα μου,το έπλυνα με σαπούνι και έριξα τόνους καθαρό οινόπνευμα,δεν υπήρχε τίποτα άλλο...Μόνο αυτό μου έλειπε....γκρρρρ,το θυμήθηκα και άναψα πάλι!

Λενακι ηρθε η ωρα της μετακομισης εεεε?? Αντε με το καλο στο νεο σπιτακι σας!!!

Νατασουλα μου, μου κανες την καρδια περιβολι.....ωστε αργοτερα αλλαξε προγραμμα η μικρη σου.....ωχ και δεν θα το αντεξω....χαχαχα

Σεσιλια περαστικα στον μικρουλη σου!!

Μπεμπουλα , Αργη, ΜαριαΙωαννα καλη μερα και σε σας δεν ξερω αν ξεχασα καποια.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...