Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καισαρική μετά από καισαρική;

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση.Έχω 2 παιδάκια. το 1ο το γέννησα φυσιολογικά το 2ο με καισαρική λόγω πρόπτωσης ομφαλίδας.Είμαι έγκυος στο 3ο και ο γιατρός μου είπε ότι πάμε σίγουρα για καισαρική.Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο;Υπάρχει καμιά με δυο καισαρικές που να είχε κάποιο πρόβλημα;Απλά αναρωτιέμαι γιατί να κάνω καισαρική μόνο και μόνο επειδή έχω ξανακάνει, χωρίς να συντρέχει κάποιος ειδικός λόγος ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω κανει ηδη μια καισαρικη κ ο γιατροσ μου μου ειπε πωσ αν ξαναμεινω εγκυοσ πάλι με καισαρικη θα γεννησω!

ξερω ομωσ πωσ αν θες να γεννησεισ φυσιολογικα,γινεται αλλα κατω απο κάποιες προυποθεσεισ!!! όπωσ να μην παρεισ πολυ βαροσ..

καλησπερα γεννησα και εγω με καισαρικη και οταν ρωτησα τον γιατρο μου αν θα μπορεσω το επομενο με το καλο να το γεννησω φυσιολογικα μου ειπε οτι πρεπει να περιμενω πανω απο 3 χρονια για να ξανακανω μπεμπε και παλι δεν υπαρχει μεγαλη ασφαλεια.

Καλημέρα,

κι εγώ και τα δύο μου παιδάκια τα γέννησα με καισαρική σε διάστημα 1 έτους περίπου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, αντιθέτως μάλιστα στην δεύτερη καισαρική που ήξερα τι με περίμενε, ήταν λιγότερη επίπονη και σύντομη για μένα.

Ξέρω πως μπορείς μετά από καισαρική να γεννήσεις φυσιολογικά, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...