Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:blush: ε ναι χαθηκα! ε ναι δεν θα το ξανακανω! ε ναι ειμαι καλα! ε ναι και ο αγγελουκος μου ειναι καλα! ειμαστε πιο ιν λοβ απο εβερ! χαχαχα

μου λειψατε καργα! κοριτσακια μου σας σκεφτομουν συνεχεια! εχθες γυρησα απο αγια αννα...ειχαμε παει για καμπινγκ τρομαρα μας! χαχαχα ηταν γεμματο παιδακια και τα περασαμε τοσο τελεια! εδω τι νεα... γεμμισαν οι κοιλητσες σας????? πως πανε τα νινακια σας? Βανια ο αντρας των ονειρων μου τι κανει? Παναγιωταααα τι κανει ο κουκλος? Ρεμπεκκα πως παει η κοιλιτσα??? χμ εκει σας αφησα!αλλαξε κατι???

Αναστασια φιλια στον παιδαρο!

μπουγατσουλα μου ποτε θα κανονισουμε συναντηση οεο?

τα φιλια και την αγαπη μου στις πιο ομορφες γυναικες του κοσμου! ματς μουτς

Δημοσίευση

που εισαι βρε ραμονακι μου?μας ελειψες πολυ!σου εστειλα μυνημα στο fb γιατι νομιζα πως παθατε κατι!!!!!ολα καλα??????????αλλη φορα να ειδοποιεις τρελοκοριτσο ετσι???????????πολλα φιλακια!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλως το πιο τρελο μουρλο καλόκαρδο αγαπησιαρικο εξω καρδια....πλασματακι του μαμυ...!!!!!!!!!!!! :P:P αντε βρε Λακτακι μου καλως ήρθες και πάλι!!!!!!!!!!ποια φιλεναδα θα μου ανοιγει θεματάκια? ποια ψυχη θα μου φτιαχνει την μερα όταν πανε όλα στραβα...??μ ε ποια θα βγαινω και θ α γυρναει όλη σχεδον η καφετερια να μας κοιταει απο τα γελια μας!!!!! :woohoo: :woohoo: αχ ποσο μου λειψες...περιμενω να ρθεις ν αδεις την Λυδια μου όπως είπαμε.... ;) ταυρακι μου σε φιλωωωωωωωωωωω...αχ δεν γραφω αλλα γιατι θα το παρακανω...χαχα

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

καλως το πιο τρελο μουρλο καλόκαρδο αγαπησιαρικο εξω καρδια....πλασματακι του μαμυ...!!!!!!!!!!!! :P:P αντε βρε Λακτακι μου καλως ήρθες και πάλι!!!!!!!!!!ποια φιλεναδα θα μου ανοιγει θεματάκια? ποια ψυχη θα μου φτιαχνει την μερα όταν πανε όλα στραβα...??μ ε ποια θα βγαινω και θ α γυρναει όλη σχεδον η καφετερια να μας κοιταει απο τα γελια μας!!!!! :woohoo: :woohoo: αχ ποσο μου λειψες...περιμενω να ρθεις ν αδεις την Λυδια μου όπως είπαμε.... ;) ταυρακι μου σε φιλωωωωωωωωωωω...αχ δεν γραφω αλλα γιατι θα το παρακανω...χαχα

αν ειδες στα χω πει και πριν...χαχα

καλως ήρθες φιλενάδα μου!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαστε καλά και χαιρόμαστε πολυ που ξανήρθες...

Δημοσίευση

kaleee where have you been???

γυρισατεεε?περασατε καλα? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ...στην Αγια.Αννα..ολα καλαα? ;););););)

μας ελειψες βρε Ραμονακι!!επειξες στη δουλεια?σε πνιξανε τα πιτσιρικια???Πες μας τα νεακια σου? :P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου τι κανετε; Πως πατε με την εγκυμοσυνη; Εχθες επαναλαβαμε το doppler η μικρη ειναι 1,620 και επεσε στην εκατοστιαια θεση. Θα την εχουμε σε στενη παρακολουθηση. Προς το παρον ο γιατρος δεν θελει να μπουμε σε διαδικασια γεννας αλλα να την αφησουμε στην κοιλιτσα μου οσο πιο πολυ γινεται, να φτασω να μπω στον 9ο και μετα θα δουμε πως θα κινηθουμε. Μου ειπε να μεινω ηρεμη οσο γινεται οχι αγχος οχι στρες οχι στεναχωριες για να μην μου ανεβαινει η πιεση και εχουμε κιαλλα και να ξεκουραζομαι οσο μπορω. Την κυριακη θα με ξανα δει στο ιατρειο του και την αλλη εβδομαδα θα ξανα κανουμε το doppler.
    • Και γω φιλόλογος είμαι, αλλά δυστυχώς έχω αφήσει πίσω μου τον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος αλλά την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης ήμουν με αναρρωτική άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης. Παράλληλα προσπαθώ να τελειώσω το διδακτορικό μου, μου έχει μείνει ένα έτος ακόμη. Αθήνα και εγώ.
    • Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...