Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα αλλαξα μηνα..χθες βραδυ χωρις πονο χωρις τιποτα ειχα σταγονες αιμα καθαρο.γαι 1 λεπτο και μετα τιποτα.ειμαι ξαπλα με μπουσκοπαν.λετε να ειναι απο την αλλαγη του μηνα η να εκανα παλι αποκολληση.το εχει παθει καποια κοπελα?

Δημοσίευση

minie θα γελασεις αλλα σχεδον σε ολους τους μηνες και απο θυμαμαι τους μονους οταν αλλαζα μηνα ειχα λιγο αιματακι μην ανταστεις αιμοραγια δυο φορες επειδη ηταν πο εμφανες πηγα στο γιατρο και ειχα παθε αποκολληση αλαλ τις υπολοιπες δνε ειχα παει ξερεις οιγυναικολογοι δνε το δεχονται αυτο για την αλλαγη του μηνα αλλα πολλες γυναικες το εχουν .

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

minie θα γελασεις αλλα σχεδον σε ολους τους μηνες και απο θυμαμαι τους μονους οταν αλλαζα μηνα ειχα λιγο αιματακι μην ανταστεις αιμοραγια δυο φορες επειδη ηταν πο εμφανες πηγα στο γιατρο και ειχα παθε αποκολληση αλαλ τις υπολοιπες δνε ειχα παει ξερεις οιγυναικολογοι δνε το δεχονται αυτο για την αλλαγη του μηνα αλλα πολλες γυναικες το εχουν .

εμετους μεχρι ποτε ειχες?εχω 2 εβδομαδες τωρα και ενα μηνα δεν μπορω να φαω καλα..

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με την Βάνια.. ούτε οδικός μου γυναικολόγος δεχόταν ότι στην αλλαγή του μήνα μπορεί να έχεις και λίγο αίμα.

Εγώ πάντως , ότα νάλλαξα τους πρώτους δύο μήνες της εγκυμοσύνης μου είχα λίγο αίμα και μάλιστα διαρκούσε για δυο με τρεις ημέρες. αλλά λίγο και παλιό αίμα.. Όλα πήγαν μια χαρά!!!! Εύχομαι και σε ' σενα να σου πάνε καλά!!!!!! :)

Δημοσίευση

523 georgia έγραψε:

δεν μου εχει τυχει αλλα ουτρατζισταν δεν δινουν οι γυναικολογοι?πανε κοριτσι μου αυριο στον γιατρο η παρε τηλ να ησυχασεις

παιρνω ουτροτζεσταν απο την πρωτη μερα.μου κανει εντυπωση που σταματησε αμεσως.ειχα ενα αιματωμα μηπως ανοιξε αυτο?

Δημοσίευση

minie μηπως ειναι ενα απλο αιματωμα οπως και στην αρχη?παντως πολλες κοπελες περνανε την εγκυμοσυνη τους με αιμα και και γεννανε υγιεστατα μωρα!!τωρα για το αν ειναι αποκολληση η οχι θα στο απαντησει μονο ο γυναικολογος σου.εσυ κοιτα να εισαι ηρεμη και αισιοδοξη για τα διδυμακια που περιμενεις :):)

• 5 weeks later...
Δημοσίευση

γεια σε όλους. ειμαι καινούργια για αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος. είμαι 3 μηνών έγκυος (σε 10 μέρες μπαίνω στον τέταρτο μήνα) σε δίδυμα που είναι στον ίδιο σάκο. σήμερα το πρωί στην τουαλέτα όταν σκουπίστηκα είδα καφετί αίμα στο χαρτί. έκανα υπέρηχο και όλα είναι μια χαρά, δεν έχω αποκόλληση. ο γυναικολόγος μου συνέστησε ξεκούραση αλλά εγώ ανησυχώ γιατί πριν από μερικούς μήνες είχα μια αποβολή μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα και είχε συμβεί το ίδιο πράγμα. είχα καφετί αίμα, δεν είχα αποκόλληση αλλά 3 βδομάδες μετά το αίμα απέβαλλα. έχω ένα κοριτσάκι 3μιση χρόνων και είχα μια φοβερή εγκυμοσύνη χωρίς κανένα πρόβλημα. είχε κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία? σας παρακαλώ περιμένω νέα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...