Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δίνω στην μικρή μου το Frisolac που είναι μέχρι 6 μηνών και στα συστατικά είδα σήμερα και τρελάθηκα ότι έχει ταυρίνη, κιτρικό οξύ και φυτικά έλαια τα οποία είναι ακατάλληλα για μεγάλους, πόσο μάλλον για μωράκια..

Έψαξα λοιπόν για βιολογικό γάλα σε σκόνη και βρήκα 2 εταιρίες.

Το ένα είναι το Baby nat και το άλλο της Holle από βιολογικό κατάστημα.

Τα έχετε δοκιμάσει; Είναι καλά; Μάλιστα υπάρχει και κατσικίσιο σε σκόνη. Ειναι όμως καλό; Είναι πιο ακριβό βέβαια...

Μήπως υπάρχουν κι άλλα; Το baby nat υπάρχει στην Ελλάδα; Γιατί το βρήκα στην Αγγλία...

Την βοήθειά σας για άλλη μια φορά!!!

Δημοσίευση

Το γάλα της HOLLE θα είναι καλό;

Το έχει δοκιμάσει καμία; Γιατί στα συστατικά του δεν έχει τίποτα περίεργο.

Αλλά και γιαυτό της frezyderm θα πάω να κοιτάξω τα συστατικά και θα σας πω...

Το frisolac δεν την ενοχλούσε απλά λόγω των συστατικών θέλω να το αλλάξω άμεσα...γιατί ανησυχώ...

Δημοσίευση

εγώ απο τον 7ο μήνα και μετά ξεκίνησα να της δίνω το βιολογικό της frezzyderm μέχρι και πριν απο 1 μήνα που ξεκινήσαμε τα κανονικά του σουπερ μάρκετ.

Απο το παραπάνω γάλα έμεινα υπέρ ευχαριστημένη και θα το χρησιμοποιήσω και στο μπέμπη όταν χρειαστεί. Το βρίσκεις στα φαρμακεία και στοιχίζει γύρω στα 18 ευρώ το 1 και στα 15 το 2.

Δημοσίευση

Μαριλου μου και γω στην μπεμπα μου δινω (οσες φορες χρειαστει να πιει ξενο) το frezylac της frezyderm το βιολογικο! Εμενα μου το συστησε η παιδιατρος οταν την ρωτησα τι μαρκα να της δωσω! Υποτιθεται οτι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...