Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δε μπορω πια να κοιμηθω μπρουμυτα ! :(

Recommended Posts

Εδω και 2 χρονια εχασα την αγαπημενη μου σταση στον υπνο...μπρουμυτα!!!! :blush::blush::blush::blush:

ειπα τωρα πια που σταματησα να θηλαζω οτι πλεον θα επανελθω στα κανονικα μου :silly: :silly: :silly: :silly:

ελα ομως που οταν το δοκιμασα ενιωσα δυσφορια και πονο! :(:(:(

το παθε καμια σας αυτο? επανερχεται ή bye bye happy nights??? :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera.Ton pono pou ton enioses???Egw otan gennhsa thn korh mou (prhn 6 xronia) den mporousa na kimithw mproumita me pethene h mesh mou kai anaskela den mporousa na tentosw ta podia mou,pali ponousa aforita sthn mesh..Me ton kairo arxisa na epanerxome omos kai twra pou eimai pali egkuos fovame mhn pathw to idio....

xmmm νομιζω ποναω στο στηθος και στην κοιλια... βασικα ειναι περισσοτερο δυσφορια παρα πονος... παντως σιγουρα δεν ειναι ευχαριστη αισθηση :(

AFRODITH έγραψε:

ti na sou pw ...egw thilazw akomakai koimame mia xara mproumita

μαααα πως? δε γινεσαι χαλια απο το γαλα? δεν πιεζεται το στηθος σου? εγω μια φορα που το δοκιμασα εγινα μουσκεμα!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Ουτε εμενα βγαζει και κοιμαμαι οπως να ναι. (καλα στην κατασταση μου και στο κρεβατι του φακιρη κοιμαμαι :dry: ) Δοκιμασες να βαλεις κανα μαξιλαρι καπως να βολευτεις? Ασχετο. το ε μαιλ σου ρθε?

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Ουτε εμενα βγαζει και κοιμαμαι οπως να ναι. (καλα στην κατασταση μου και στο κρεβατι του φακιρη κοιμαμαι :dry: ) Δοκιμασες να βαλεις κανα μαξιλαρι καπως να βολευτεις? Ασχετο. το ε μαιλ σου ρθε?

ναι καλη μου, σου απαντησα κιολας! :kiss::kiss::kiss:

καταλαβα... δε με βλεπω να ξανακοιμαμαι μπρουμυτα :(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...