Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Χρόνια σου πολλά dreamgirl κ σύντομα μανούλα!

Εγώ διατηρώ δυστυχώς τη θέση μου στη λίστα αφού ήρθε χθες αυτή που δεν έπρεπε να έρθει... Πάμε για Αύγουστο δυναμικά λοιπόν!

Φιλιά! :kiss:

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

stedim έγραψε:

Καλημέρα!

Χρόνια σου πολλά dreamgirl κ σύντομα μανούλα!

Εγώ διατηρώ δυστυχώς τη θέση μου στη λίστα αφού ήρθε χθες αυτή που δεν έπρεπε να έρθει... Πάμε για Αύγουστο δυναμικά λοιπόν!

Φιλιά! :kiss:

σε ευχαριτσω πολυ ετσι τον αυγουστο δυναμικα κουκλα μου :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

dreamgirl έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια μου σήμερα έχω τα γενέθλια μου και κερνάω όλες της κοπέλες του mammyland τούρτα άντε ελπίζω να μου χαρίσει ο θεός και σε μένα ένα σποράκι

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ

happy_birthday_cake.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τωρα το μεσημερι εκανα τεστακι ωορηξιας και εδειξε 2 γραμμούλες :woohoo:

Λετε βρε κοριτσια να γλιτωσουμε την σπερματεγχυση τον Σεπτέμβριο? :blink:

Αχ στειλτε μου θετικη ενεργειααααααααα :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

anastasia32 έγραψε:

Εγώ σου στέλνω την θετική μου σκέψη και ελπίζω σύντομα μανούλα :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
Δημοσίευση

anastasia32 έγραψε:

ολη τη νεραιδοσκονη απο τη φωτο μου σε σενα γλυκια μου!!και σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν! :kiss:

dreamgirl χρονια πολλααα!μ'ενα μωρακι συντομα! :)

μπορει να μην γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω κοριτσακια..αλλωστε δεν εχω και πολλα να γραψω, ακομα περιμενω περιοδο :(:(:( και μ'εχει παρει απο κατω.. :unsure:

Δημοσίευση

anastasia32 έγραψε:

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΙΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ :laugh: :laugh: :laugh: ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ!!!!

Δημοσίευση

katia80 έγραψε:

anastasia32 έγραψε:

ολη τη νεραιδοσκονη απο τη φωτο μου σε σενα γλυκια μου!!και σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν! :kiss:

μπορει να μην γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω κοριτσακια..αλλωστε δεν εχω και πολλα να γραψω, ακομα περιμενω περιοδο :(:(:( και μ'εχει παρει απο κατω.. :unsure:[/quote:35z0pdln]

ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΙΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

αχ βασιλακη μακαρι να ηταν τοσο απλο.. :(

περιμενω περιοδο μετα απο τεχνητη εμμηνοπαυση με ενεσεις για την ενδομητριωση..

εκανα λαπαροσκοπηση.για πρωτη φορα μετα απο 1,5 χρονο παρακαλαω να ερθει αυτη η μ@^&^%##νη η περιοδος :S

και μετα εχω μελλον.. :dry:

αντε τουλαχιστον να μεινετε εγκυες ολες εσεις να παρω κουραγιο κι ας μεινω τελευταια εγω!!! :cheer:

Δημοσίευση

katia80 έγραψε:

αχ βασιλακη μακαρι να ηταν τοσο απλο.. :(

περιμενω περιοδο μετα απο τεχνητη εμμηνοπαυση με ενεσεις για την ενδομητριωση..

εκανα λαπαροσκοπηση.για πρωτη φορα μετα απο 1,5 χρονο παρακαλαω να ερθει αυτη η μ@^&^%##νη η περιοδος :S

και μετα εχω μελλον.. :dry:

αντε τουλαχιστον να μεινετε εγκυες ολες εσεις να παρω κουραγιο κι ας μεινω τελευταια εγω!!! :cheer:[/quo

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΙΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΜΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΥΣΤΗΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ...ΚΙΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ...ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...

Δημοσίευση

ακριβως την ιδια αγωνια εχουμε δηλαδη!!! :laugh:

κι εγω το ιδιο,παμε για αλλα γιατι μαλλον οι σαλπιγγες ειναι χαλια..

περιμενω να κανω σαλπιγγογραφια και θα δουμε!

μακαρι ολα να μας πανε καλα! :)

χθες ειχα μια κριση με κλαματα κτλ,με πηρε απο κατω :(

Δημοσίευση

katia80 έγραψε:

anastasia32 έγραψε:

μπορει να μην γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω κοριτσακια..αλλωστε δεν εχω και πολλα να γραψω, ακομα περιμενω περιοδο :(:(:( και μ'εχει παρει απο κατω.. :unsure:[/quote:264qud8j]

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά :cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

dreamgirl ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!!!!!!!!ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ,ΖΩΗΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...........ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ FEELING ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ...ΜΕΛΑΓΧΟΛΩ!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...ΕΚΕΙ ΛΕΩ ΜΠΑΑΑΑ!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ32 ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ(ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ)Ο ΜΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

ΑΥΤΑ...........ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ

Δημοσίευση

katia80 έγραψε:

ακριβως την ιδια αγωνια εχουμε δηλαδη!!! :laugh:

κι εγω το ιδιο,παμε για αλλα γιατι μαλλον οι σαλπιγγες ειναι χαλια..

περιμενω να κανω σαλπιγγογραφια και θα δουμε!

μακαρι ολα να μας πανε καλα! :)

χθες ειχα μια κριση με κλαματα κτλ,με πηρε απο κατω :(

ΚΙΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ 2010 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΕΣ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ... :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

εχεις απολυτο δικιο..ετσι ειναι..

αλλωστε το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ολα ειναι ορμονικα και θα περασουν και το οτι δεν ειμαι μονη μου σ'αυτον τον αγωνα :blink:

ειμαστε τοσες εδω μεσα (δυστυχως)..

Δημοσίευση

basilakhs k katia80 sas euxomai olaaaaaaaaa na sas pane kala k na ginete suntoma manoules!!!

dreamgirl xronia polla k apo emena k suntoma na sou rthei to mwraki

egw giwrtazw mazi me thn panagitsa...lete na thellhsei na mou kanei kana dwro na me fouskwsei h koilitsa mou?????????makari

shmera exw rantebou se ena giatro sthn thessalonikh....gnwstos ths filhs mou ths kollhths h opoia einai egkuos,exw akousei ta kalutera gia auton,einai k genetisths....tha paw na me dei na mou pei k autos thn gnwmh tou...mono mhn me brisei euxomai!!!xixiixix

filakia k tha sas exw aurio ta nea mou

Δημοσίευση

merykal έγραψε:

basilakhs k katia80 sas euxomai olaaaaaaaaa na sas pane kala k na ginete suntoma manoules!!!

egw giwrtazw mazi me thn panagitsa...lete na thellhsei na mou kanei kana dwro na me fouskwsei h koilitsa mou?????????makari

shmera exw rantebou se ena giatro sthn thessalonikh....gnwstos ths filhs mou ths kollhths h opoia einai egkuos,exw akousei ta kalutera gia auton,einai k genetisths....tha paw na me dei na mou pei k autos thn gnwmh tou...mono mhn me brisei euxomai!!!xixiixix

Καλή επιτυχία με το γιατρό κούκλα!!!!!!!!!!!

Να μας πεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να σε βοηθήσει η Χάρη της Παναγιάς μας!!!!!!!!!!!!!!

Στο εύχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

merykal έγραψε:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!ΚΙΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΛΕΣ ΝΑΧΩ ΚΙΕΓΩ ΚΑΝΑ ΔΩΡΑΚΙ???? :P:P:P

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα κούκλες καλά χθες πέρασα υπέροχα τον έβαλα κάτω και δεν τον άφηνα…. Να σας ρωτήσω κάτι αν έχετε το ίδιο όταν τελειώνει και μετά δεν πας στην τουαλέτα και κοιμάσαι γιατί αυτό μου είπε ο γιατρός την άλλη μέρα γιατί όταν πας τουαλέτα φεύγουν πολλά υγρά!!! Αυτό έπαθα σήμερα αυτό τη σημαίνει ότι φεύγει το σπέρμα τέλειος η κάποια υγρά μονό να ξέρετε βοήθεια γιατί αυτό έπαθα σήμερα :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...