Μετάβαση σε περιεχόμενο

HAPPY BIRΤHDAY ΓΩΓΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Να ζησεις γωγουλα και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια!!Παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε να μια σοφος!!!!!!!!Ευχομαι πολυχρονη,υγειης και παντα ευτυχισμενη!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σε χαιρόμαστε Γωγάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πάντοτε ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAA πολυχρονηηηηηηηηηηηηηηηηηη

να σε χαιρομαστε να τα 100στησεις κ οτι επιθυμεις κοριτσαρα μου

οι επιθυμεις σου ευχες μου

ΑΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.....καλε ανθουλα μου τι εκανες? να πω οτι εκλεινα τα 20 το καταλαβαινω...αλλα σε λιγο θα γινω γιαγια τρομαρα μου!!!

παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση σου..να χαιρεσαι την οικογενεια σου και γρηγορα σου ευχομαι το 2ο που τοσο λαχταρας..

εχεις την αγαπη μου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

an-n σε ευχαριστω πολυ,κι εσυ με το καλο το νινακι σου.. :kiss::kiss:

ελενηχ σε ευχαριστω πολυ,να χαιρεσαι την οικογενεια σου! :kiss::kiss:

πηνελοπιτσα μου,1000 ευχαριστω κοπελα μου,κι εσυ συντομα με ενα γερο μπεμπε στην κοιλιτσα σου!!! ;):kiss::kiss::kiss:

αχ! μπουγατσουλα μου γλυκια κι αφρατη :P σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου κι εσυ με το καλο να φερεις το αφρατουλικο μπουγατσακι μας!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

σωσω μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σου,κι εσυ οτι μα οτι επιθυμεις με υγεια πανω απ'ολα!!! :kiss::kiss::kiss:

Χρόνια πολλά Γωγώ μου!!!! :)

Να τα εκατοστήσεις...δεν έχει σημασία τα πόσα κλείνουμε, τα γενέθλια είναι η ιδιαίτερη γιορτή του καθενός και πάντα θα τα γιορτάζουμε σαν κάτι ξεχωριστό!!!

Πολύχρονη!!! :kiss::kiss:

mirlitsa έγραψε:

Χρόνια πολλά Γωγώ μου!!!! :)

Να τα εκατοστήσεις...δεν έχει σημασία τα πόσα κλείνουμε, τα γενέθλια είναι η ιδιαίτερη γιορτή του καθενός και πάντα θα τα γιορτάζουμε σαν κάτι ξεχωριστό!!!

Πολύχρονη!!! :kiss::kiss:

σε ευχαριστω πολυ γαλανοματα μου!!! να σαι καλα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου,με υγεια πανω απ'ολα!!! :kiss::kiss:

Kimon έγραψε:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

αχ! αχ! τι θα σε κανω εγω εσενα.....μια γαβαθα φαβα με μπολικο κρεμμυδακι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

rebbeka έγραψε:

αχ γωγουλα να τα χιλιασεις παντα να σαι ευτηχισμενη και υγειης!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

σε ευχαριστω παααααρα πολυ ρεββεκακι μου...κι εσυ με το καλο να γεννησεις ενα υγειεστατο μωρακι... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

επ τι γινεται εδω εχουμε γεννεθλια αρα και τουρτα ε? :laugh: :laugh: η τουρτα που ειναι οεο? :silly:

γωγακι χρονια πολλα και καλα.υγεια και ευτυχια στην ζωη σου να εχεις παντα!οι επιθυμιες σου ευχες μου :kiss::kiss:

ε και να μην ξεχνιομαστε θελω τουρτα μην πας να την σκασεις :laugh: :laugh: :laugh:

Γωγάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!με πολυ πολυ υγεια και αγαπη!!!!!! :):):) να σε χαιρόμαστε κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!! και για ηλικια ειμαστε μόνο όσο φαινόμαστε!!!!! :P χιλιόχρονη και πάλι... :):)

Na kai η τουρταααα!!!!!

καλε ποια εχει γεννεθλιακια σημερα?Το αγαπημενο μας Γωγακι!!!

Καλή μου Γωγουλα, είσαι ένα χρόνο μεγαλύτερη?Ένα χρόνο που μόνο γοητεία και σοφία σου χάρισε. Να τα εκατοστήσεις!!!!

rose25 έγραψε:

επ τι γινεται εδω εχουμε γεννεθλια αρα και τουρτα ε? :laugh: :laugh: η τουρτα που ειναι οεο? :silly:

γωγακι χρονια πολλα και καλα.υγεια και ευτυχια στην ζωη σου να εχεις παντα!οι επιθυμιες σου ευχες μου :kiss::kiss:

ε και να μην ξεχνιομαστε θελω τουρτα μην πας να την σκασεις :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσακι μου καλο 1000 ευχαριστω για τις ευχουλες σου κι εσυ οτι επιθυμεις γρηγορα να ερθει στη ζωη σου!!!

οσο για την τουρτα οτι θελετε κερναω σημερα... :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

karolinaki1 έγραψε:

Γωγάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!με πολυ πολυ υγεια και αγαπη!!!!!! :):):) να σε χαιρόμαστε κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!! και για ηλικια ειμαστε μόνο όσο φαινόμαστε!!!!! :P χιλιόχρονη και πάλι... :):)

καρολινακι μου γλυκο σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ... :) κι εσυ να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

marianna31 έγραψε:

χρονια σου πολλα γωγακι!!!!παντα ευτυχισμενη :):kiss:

μαριαννα μου? σε ευχαριστω πολυ πολυ,και συ να χαιρεσαι την κορουλα σου και τον αντρουλη σου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

bikxar έγραψε:

χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ βικουλα κι εσυ να χαιρεσαι τους αντρες σου... ;) με υγεια πανω απ'ολα!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...