Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

επιτελους ακουσαμε καρδουλες!!τρελαθηκαμε!2 μωρουλια 2 εκατοστα..το αιμα που ειχα σταματησε στην 7η εβδομαδα.το αιματωμα φαινεται.εχει οργανωθει λεει και το απορροφα ο οργανισμος.αλλα φρονιμαηταν αποκολληση τελικα, ξαπλα τωρα..χριστε μου τι δωρο...

Δημοσίευση

Φανταζομαι ποσο θα χτυπουσανε οι δικες σας καρδουλες μεχρι να ακουσετε τις 2 καρδουλες :):):)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Τα καταφερατε μια χαρα!!!!!Ολα να πανε καλα κ να περασεις τους 9 ωραιοτερους μηνες της ζωης σου.

Δημοσίευση

minie mpravo koritsi mou,polli euxarista ta nea sou!!!!tora iremia kai ola tha pane teleia!!!!!

se parakalo pes mou,eixes poli aima?poso kairo?ego exo kanei tin 2 exosomatiki kai exo parei thetikes xoriakes,tin deuteratha ksanakano apla apo tin 9 mera exo aima kai opos katalavaineis exo pelagosei!!!!ti sou exei sistisei o giatros sou?

na eisai panta kala kai me to kalo na pareis ta morakia sou agkalitsa!!!!

Δημοσίευση

minie έγραψε:

επιτελους ακουσαμε καρδουλες!!τρελαθηκαμε!2 μωρουλια 2 εκατοστα..το αιμα που ειχα σταματησε στην 7η εβδομαδα.το αιματωμα φαινεται.εχει οργανωθει λεει και το απορροφα ο οργανισμος.αλλα φρονιμαηταν αποκολληση τελικα, ξαπλα τωρα..χριστε μου τι δωρο...

μπράβο κουκλα μου....πολυ ευχαριστα νεα...επιτελους ακουμε ευχαριστα....να προσεχεις πολυ σχετικα με το αιματακι...ειχα κι εγω στην αρχη...

Δημοσίευση

Διπλα συγχαρητηρια λοιπον για τη διπλη χαρα σου!!! :P Σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη! Ειχες κληρονομικοτητα η εκανες εξωσωματικη? Συγνωμη για την προσωπικη ερωτηση.... :blush:

Δημοσίευση

dafni08 έγραψε:

minie mpravo koritsi mou,polli euxarista ta nea sou!!!!tora iremia kai ola tha pane teleia!!!!!

se parakalo pes mou,eixes poli aima?poso kairo?ego exo kanei tin 2 exosomatiki kai exo parei thetikes xoriakes,tin deuteratha ksanakano apla apo tin 9 mera exo aima kai opos katalavaineis exo pelagosei!!!!ti sou exei sistisei o giatros sou?

na eisai panta kala kai me to kalo na pareis ta morakia sou agkalitsa!!!!

dafni μου ειχα καφε αιμα σταγονες 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο, εως και την 7η εβδομαδα.ηταν αποκολληση τελικα.ειδαμε το αιματωμα χθες.οποτε ξαπλα.κανε υπομονη και παιρνε τα φαρμακα σου.ολα θα πανε καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...