Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιατρός στο Έλενα. Ξέρει κανείς??

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια! Ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια αν ξέρει καμία να μου απαντήσει γιατί δεν έχω κάποιον γνωστό να με ενημερώσει.. ;) Ενδιαφέρομαι να γεννήσω στο Έλενα Βενιζέλου. Δεν είμαι ακόμη έγκυος αλλά είμαστε στην προσπάθεια με τον άντρα μου και κάνουμε ένα μίνι προγραμματισμό (καλά να είμαστε μέχρι τότε βέβαια :cheer: ) Ξέρει καμια κάποιον καλό γιατρό? Μόνο το όνομα της κα Γεωργιάδου έχει πάρει κάπου το μάτι μου στο φόρουμ και έλεγα να τη δοκιμάσω. Τη γνωρίζει κανέις να μου δώσει πληροφορίες? Εντωμεταξύ είμαι στο ΙΚΑ. Πείτε μου τι γίνεται με τις εξετάσεις σ αυτή την περίπτωση. Τις κάνω στο νοσοκομείο και μετά μου τις γράφουν στο ΙΚΑ? ΚΑι τις εξετάσεις στο Έλενα (υπερήχους κ.λ.π.) μου τις κάνει ο γιατρός μου ή οποιοσδήποτε έχει κενό τη συγκεκριμένη μέρα? Όπως θα καταλάβατε δεν έχω ιδέα.. :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια κοπελιές!!

post-13246-13873934782497_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους

Ειμαι κι εγω ακριβώς στην ίδια φάση. Λέμε σιγά σιγα να ξεκινήσουμε τις προσπαθειες και θα ήθελα οταν έρθει εκεινη η ώρα .... να γεννήσω στο ΕΛΕΝΑ, έχω ακούσει τα καλύτερα. Οπότε καταλαβαίνω την επιλόγη σου.

Θα με ενδιέφερε να ξεκινήσω επαφή με κάποιο γυναικολόγο από τωρα γενικότερα, όχι μονο για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα ήθελα να έχει ομως ιδιωτικό ιατρείο (δεν ξέρω γίνεται αυτο?), με πληρωμή φυσικά δεν με πειράζει, γιατί δουλεύω πολλές ώρες και δεν είναι εύκολο να περιμένω με τις ώρες για μια επίσκεψη.

Ειμαι πολύ καινουργια στο site (μόλις μιας ώρας :))και μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

maria.tst έγραψε:

Καλημέρα σε όλους

Ειμαι κι εγω ακριβώς στην ίδια φάση. Λέμε σιγά σιγα να ξεκινήσουμε τις προσπαθειες και θα ήθελα οταν έρθει εκεινη η ώρα .... να γεννήσω στο ΕΛΕΝΑ, έχω ακούσει τα καλύτερα. Οπότε καταλαβαίνω την επιλόγη σου.

Θα με ενδιέφερε να ξεκινήσω επαφή με κάποιο γυναικολόγο από τωρα γενικότερα, όχι μονο για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα ήθελα να έχει ομως ιδιωτικό ιατρείο (δεν ξέρω γίνεται αυτο?), με πληρωμή φυσικά δεν με πειράζει, γιατί δουλεύω πολλές ώρες και δεν είναι εύκολο να περιμένω με τις ώρες για μια επίσκεψη.

Ειμαι πολύ καινουργια στο site (μόλις μιας ώρας :))και μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλως ηρθατε στο mammyland .

λοιπον οσο αφορα για γιατρο στο Ελενα μια φιλη μου ειχε καποιον Γεωργιαδη και ειναι ευχαριστημενη επισης αο οσο ξερω μπορουν νασας δεχτουν στο ιατρειο τους στο χωρο του νοσοκομειου πολλοι εχουν και ιατρειο δικο τους επισης τα απογευματινα ραντεβου στα δημοσια νοσοκομεια χρεωνονται με κανονικη επεισκεψη γυρω στα 60 ευρω πολλα λεφτα για δημοσιο νοσοκομειο οταν σε ενα ιατριο η επεισκεψη κιμενετε απι 35-70 ευρω σιγουρα υπαρχουν και πιο ακριβοι.

Τωρα οσο αφοτα τα καλα λογια για το ΕΛΕΝΑ αυτο δνε θα το ελεγα εχουν γινει πολλες μαρτυριες απο πολλα ατομα οτι δεν εχουν και τη καλυτερη δοιηκηση που αυτοσημαινει οργανωτικα προβληαμτα στο χωρο του νσοοκομειου .Υπαχουν δηοσια νοσοκομεια πολυ καλυτερα και πολυ πι συχρονα οπως το Αρεταιειο και το Αττικον κυριως το δευτερο εχει πολλοι καλους γυναικολογους .

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Ισως σχετικά με το ΕΛΕΝΑ να έχεις δικαιο, είμαι και επηρεασμένη απο την ανακαινιση που έχει γίνει πρόσφατα, οτι τα δωμάτια ειναι σαν ιδιωτικού ... Μολίς τώρα μου ανέφεραν κανα δυο περιστατικά που λόγω ενευθυνότητας γιατρων κινδύνεψαν μητέρα ή παιδι, βλεπεις από κάποια στιγμη και μετά αναλαμβάνουν λεει οι ειδικευόμενοι.

Δεν έχω κάποιο γυναικολόγο και θα ήθελα να βρω κάποιον που να με παρακολουθεί. Σκέφτομαι κάποιον που να είναι σε δημόσιο νοσοκομειο γιατι τα οικονομικα μου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση (και ούτε θα γίνουν ...) , οποτε όταν μείνω εγκυος να μην μου στοιχίσει μια περίουσια η γέννα. Οι επισκέψεις θα ήθελα να είναι όμως σε ιδιωτικό ιατρείο γιατι δουλεύω αρκετές ώρες και δεν έχω ελευθερο χρόνο για να περιμένω σε ουρές. (ξέρω ζητάω πολλά)

Μήπως κακώς το σκέφτομαι τόσο έντονα το οικονομικο και ρισκάρω πολλά με ένα δημόσιο νοσοκομείο αντί ένος ιδιωτικού; Γενικότερα μια γεννα σε ιδιωτικό νοσοκομείο περίπου από τι πόσο ξεκινάει? Προλαβαινω να μαζεψω τίποτα???? :)

Ελπίζω να μην σας κούρασα

Ευχαριστώ πολύ

κοιτα ολα ειναι σχετικα μπορεις να βρεις καποιον γυναικολογοσε δημοσιο νοσοκομειο ο οποιος να εχει και ιατρειο απο την αλλη μην νομιζεις οτι η ωρα αναμονης σ εκαποιο ιδιωτικο ιατρειο μην νομιζεις οτι ειναι σε καλυτερη φαση αναλογα το γυναικολογο αλλα και την πελατεια να φανταστεις εγω στο δικομου πηγαινα στις 6 πο ειχα ραντεβου και στη καλυτερη περιπτωση εμπαινα με 1 ω ρα καθυσερησης ξερεις ειναι και τα εκτακατα (αποβολες -αιμοραγιες ) Απο εκει και περα και παλι οι τιμες των ιδιωτικων γιατρων παιζουν δηλαδη αναλογα υπαρχει γυναικολογος που παιρνει 1200-1400 αλλα υπαρχει και αλλος που παιρνει 2000 και 2500 μετα εξαρταται αν κανεις καισαρικι αν επιλεξεις επισκληριδιο η οχι και βεβαια τη δωματιοθα επιλεξεις .Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι παρεις τηλ, τα ιδιωτικα νοσοκομεια καινα ρωτας τιμες και θεση και μετα να βρεις ενα γιατρο .Απο το ΙΚΑ η το ταμειο που εχεις θα παρεις καποια χρηματα πισω κοπελες οι οποιες γεννησαν προσφατα θα σου πουν .

Αλλη μια λυση ειναι να κανεις το εξης να πας καινα τα πληρωσεις με καρτα εχον βγαλεικαποια προγραμματα τωρα στα ιδιωτικα

• 2 months later...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ. ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.

ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΑΙΡΝΕ 1400 ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ (+ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΤΛ). ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΤΟ 99% ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 3 ΕΥΡΩ (ΚΟΒΕΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ, ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΑ 50 ΕΥΡΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ??

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ.

ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΑΙΡΝΕ 1400 ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ (+ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΤΛ). ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΤΟ 99% ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 3 ΕΥΡΩ (ΚΟΒΕΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ, ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΑ 50 ΕΥΡΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ??

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Θα μπορούσες να μου στείλεις με π.μ. τα στοιχεια του, θα με ενδιέφερε να κλείσω κάποιο ραντεβου.

Γνωρίζεις εαν έχει και δίκο του ιατρείο, γιατι δουλεύω αρκετες ώρες και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω με τις ώρες αναμονής.

Είμαι κι εγω πολυ καινουργια στο site! Το διαβαζω μηνες και εχω παρει πολλες χρησιμες συμβουλες αλλα μολις γραφτηκα μελος για να σας ζητησω τη βοηθεια σας!

Ειμαι 5 μηνων εγκυος σε διδυμα κοριτσακια! Μετα απο πολυ ταλαιπωρια με εξωσωματικες... Τωρα ομως ολα πανε καλα και το εχω πιστεψει οτι επιτελους θα τα καταφερω. Θα ήθελα όμως να βρω ενα καλο μαιευτηρα στο Ελενα για νε γεννησω εκει και οχι στο Μητερα με τον γιατρο της εξωσωματικης μου που ειναι πανακριβος και πολυασχολος. Απ’οτι μου ειπε, μαλλον δεν θα ειναι καν διαθεσιμος στον τοκετο μου και σ’αυτη την περιπτωση, θα με ξεγεννησει καποιος συνεργατης του που δεν τον εχω γνωρισει καν!

Καποιοι γιατροι που μου συστησαν δεν με αναλαμβανουν γιατι ειμαι σε προχωρημενη εγκυμοσύνη και θελουν να εχουν την ευθυνη απο την αρχη! Δηλαδη, δεν μπορω να αλλαξω γιατρο, τωρα πια;; Ειναι αργα;;;

Καποια που ειχε παρομοια εμπειρια ή συμβουλή ή καλύτερα να μου συστησει καποιον γιατρο στο Έλενα, θα με βοηθουσε πολυ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...