Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!!!

αννουλα γιατι ταλαιπωρια στο ικα??? δεν σε εξυπηρετουν αμεσως λογω εγκυμοσυνης???

μπελλα μου εχεις και φιλοξενουμενους?? :blink:

kuo αρχισαν τα πρηξιματα??? :(

εγω μεχρι στιγμης τα εχω γλιτωσει αλλα εχω πολυ εντονους πονους στη λεκανη... καμμια φορα το βραδυ βογγαω κιολας! :blush:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kalimeroydia filenaditses mou!

epitelous exw ksana internet!

mou lipsate apisteyta!

tvra tyha mpw na sas diavasw!

ta nea mou????

o mpempis me varainei sth mesi k einai idi xamila giayto prosexw!

vgika 2 fores ekso k to thevrv eytyxia meta apo tosi kleisoyra!

piga se gamo |(opoy oloi epianan ti koilia mou k neyriaza)

k se panigyri opoy psonisa ena skasmo pragmatakia!

gia to mvro tipota akomi,isvw epeidi arketa tha moy ta xarisoun otan mpw sto mina mou!

psonisame laptop,koyrtines,karekles koyzinas,kathreptes,aivres,klimatistiko TOYMPANO megali eykairia!!!!!

(na deis poy de uaxw lefta gia ti genna....plaka kanw!elpizw!!! :silly:

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από εμένα,

εύχομαι να ΄στε όλες καλα.

εμείς χθες κάναμε το πρώτο μας μπάνιο....τι να σας λέω,από δελφίνι που ήμουν κόντεψα να φωνάξω όλους τους ναυαγωσώστες!

Κορίτσια δεν μπορούσα να κολυμπήσω :blush::blush:

σαν πρωτάρα....σε κάποια φάσει με κρατησε ο άντρας μου ανάσκελα καιι του λέω άφησε με δεν μπορώ....με ΄κράτησε από το χέρι και μου λέει τι θέλεις ν κάνω....λέω να με γυρίσεις όρθια :huh: η κοιλιά επέπλεε και δεν μπορούσα να γυρίσω :blush::blush: απαπαπαπα! φυσικό σωσίβιο!

Γενικά όμως ήταν κουραστική η ημέρα,ξύπνησα στις 7 και ξεκίνησα να τηγανίζω (είπα να φάμε κάτι ...υγιεινό...ΜΟΥΣΑΚΑ)και επειδή είχαμε σκοπό να πάμε θάλασσα,λέω ας τα ετοιμάσω.

έκανα όλη την προετοιμασία, ξύπνησα τον άντρα μου και φύγαμε για θάλασσα. επιστρέψαμε το μεσημέρι, φάγαμε τον μουσακά μας και από εκεί και πέρα ήμουν ένα πτώμα. εν τω μεταξύ είχαμε και τους κουμπάρους μας....έλεγα από μέσα μου πότε θα φύγουνε επιτέλους :blush::blush:

είχα κουραστεί πάααααρα πολύ.

στις 6 που φύγανε έπεσα για ύπνο,ξύπνησα στις 9 έφαγα κάτι φρουτάκια και στις 10 ξανακοιμήθηκα...ξύπνησα σήμερα στις 9,30!!!

ακόμα όμως είμαι πτώμα.αφήστεπου πονούσε και η κοιλίτσα μου και τρόμαξα. τώρα μπήκα να σας πω μια καλημέρα

(με το γίγας ποστ μου :blush: )και θα πάω να ξαναξαπλώσω.

Σας φιλώ γλυκά :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τσκ τσκ τσκ... ερείπια όλες, τι πράγμα είναι αυτό; Χαχαχαχ καλημέρα και στις υπόλοιπες γριούλες :kiss:

Μήτση!! Με γεια τα ψώνια σας! Άντε και του μπέμπη σύντομα :) Τι εννοείς είναι χαμηλά;

Αννούλα, συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα σας! Μια χαρά είναι ο μικρός. Είπαμε, θρεφταράκια θα βγάλει η παρέα ;) Ο πλακούντας λογικό να είναι 1 προς 2. Εμένα ήταν 0 την τελευταία φορά, αλλά δε λέει κάτι αυτό. Με γεια και τα πραγματάκια σας! Περιμένουμε φωτό :)

Μπέλλα, σε παρέσυραν στα προεόρτια ε; :P Καλά να περάσετε!

Βασιλικούλα, είσαι πολύ τυχερή που την έχεις γλιτώσει- και με τα δίδυμα κιόλας! Απόλαυσέ το. Εγώ βγήκα τώρα πέντε λεπτά έξω και όταν γύρισα, το λουράκι από το πέδιλο είχε κάνει σημάδι στο πόδι :ohmy:

Θέκλαααα, εσύ περισσότερο ταλαιπωρήθηκες παρά το απόλαυσες τελικά! Λογικό είναι ρε γαμώτο. Άντε, ύπνο κι όταν ξυπνήσεις, πες πόση μερέντα βάζουμε στον κορμό :kiss:

Δημοσίευση

1004.gif

Πώς μου είστε σήμερα?

Σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα για εξετάσεις αίματος - ούρων. Σε λίγο θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα, αν είναι όλα καλά δεν θα ξανακάνω μέχρι την γέννα :cheer:

Κορίτσια και εγώ έχω βαρύνει πάαααρα πολύυυυυυυ........μπορώ να μείνω σε ένα κρεβάτι και να μου τα φέρνουν όλα εκεί μέχρι να γεννήσω??? :blush::blush::blush:

Με έχουν πιάσει αυτές τις μέρες και κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και νοιώθω και μια πίεση κάτω ουφφφφ το ξέρω η μήτρα προετοιμάζετε αλλά δεν τολμάω να κουνηθώ και τσιμπάει κατευθείαν :S

Εχθές μαρτύρησα από την ζέστη, είμουν στους γονείς μου στο "εξοχικό" με έναν ανεμηστήρα κατά πάνω μου και ο αδελφός μου με έβρεχε συνέχεια για να δροσίζομαι....

Δημοσίευση

Βασιλική, ναι, αυτόν που μπαίνει στην κατάψυξη. Λογικά μπορείς αντί για λιωμένη κουβερτούρα να βάλεις μερέντα; Δεν ξέρω, αυτό περιμένω να μας πει η Θέκλα!

Μαράκι καλημέρα και καλά αποτελέσματα! Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή είμαστε στις ίδιες εβδομάδες και νομίζω ότι καταλαβαίνω τι λες. Περπατούσα πριν κι ένιωθα τσιμπήματα πολύ χαμηλά, λες και... θα έβγαινε κανένα χεράκι :blush: Το ίδιο πράγμα λέμε ή να πάρω τώρα το γιατρό τηλέφωνο; Έχουν αρχίσει κάτι πολύ κουλά πονάκια κι εδώ :S

Δημοσίευση

Καλημέρες :cheer:

Νοιώθω μια πίεση κάτω λες και θα βγεί όντως κάτι από κάτω χιχιχ και κάτι τσιμπήματα-πονάκια στην βάση της κοιλιάς στο κέντρο λίγο πάνω από το ... :blush: δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ανησυχιτικό , τον γιατρό δεν θα τον πάρω τηλ. ξέρω απλά ξεκούραση θέλει μιας και κοντεύουμεεεεεε!!!

Δημοσίευση

μαρια@ έγραψε:

http://www.mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=354&func=view&catid=23&id=357077&limit=10&limitstart=240

για αυτόν εδώ τον κορμό μιλάτε??? έπεσα πάνω του πριν λίγο και με την πρώτη ευκαιρία λέω να τον κάνω, πανεύκολο φαίνετε :woohoo:

Σοκ και δέος!!! Χαχαχαχ το ότι είναι πανεύκολο το λες για καλό; Πάω να πάρω υλικά μετά :kiss:

Δημοσίευση

μαρια@ έγραψε:

Καλημέρες :cheer:

Νοιώθω μια πίεση κάτω λες και θα βγεί όντως κάτι από κάτω χιχιχ και κάτι τσιμπήματα-πονάκια στην βάση της κοιλιάς στο κέντρο λίγο πάνω από το ... :blush: δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ανησυχιτικό , τον γιατρό δεν θα τον πάρω τηλ. ξέρω απλά ξεκούραση θέλει μιας και κοντεύουμεεεεεε!!!

Αγχώθηκα :unsure: Το ίδιο ακριβώς κι εδώ, άρα είμαστε σε καλό δρόμο. Απλώς φτιάχνω εικόνες με το μυαλό μου ότι βγαίνει χεράκι και με χαιρετάει και τέτοια πράγματα... Λες όντως να πιέζουν με τα χεράκια τους; Τώρα της πλένω τα ρουχαλάκια της. Πω πω θέλω να είναι όλα όλα έτοιμα, αλλά τελικά μάλλον δεν θα είναι ποτέ ΟΛΑ έτοιμα :blush:

Η Έλλη τι λέει; Θέλει παιχνίδια ή καταλαβαίνει ότι η μαμά είναι κομμάτια;

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

μαρια@ έγραψε:

Σοκ και δέος!!! Χαχαχαχ το ότι είναι πανεύκολο το λες για καλό; Πάω να πάρω υλικά μετά :kiss:[/quote:sswzi3xd]

:lol::lol::lol::lol: άσε και εγώ τώρα που θα πάω για τα αποτελέσματα θα τσιμπήσω και τα υλικά για να το φτιάξω!!!

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια κ γω ξεκίνησα πρωί πρωί να πάω στο γιατρό του ΙΚΑ να μου γράψει 10 μέρες άδεια (μετά βγαίνω στην κανονική)και να γράψει και εξετάσεις αίματος κ ούρων κ ζαχάρου.Πήρα λοιπον το γιο απ' το χέρι κ είπα να πάω με τα πόδια σιγά σιγά.Και γω είχα κάτι πονάκια χαμηλά...πρέπει η μπεμπούλα να κατέβηκε πολύ χαμηλά!Κάνει και αυτή την αφόρητη ζέστη...αμάν πια.Γύρισα γρήγορα γρήγορα και έβαλα το aircondition να δουλεύει, δεν μπορώ.Δεν κάνω τπτ σήμερα.Φαγητό, πρόχειρα πράγματα.Αν και έχω βαρεθεί αυτή τη δίαιτα, δεν μπορώ να τρώω άλλο με το σταγονόμετρο.Πολύ άσχημο!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και όσες πάνε για ψώνια να το χαρούν...

Δημοσίευση

αυτος που ξερω εγω ειναι διαφορτικος :huh:

με βουτηρο, κακαο, μπισκοτα, καρυδια, αχνη, κονιακ και κανονικα εχει και αυγο ομως τωρα δεν εβαλα...

αυτον που λετε δεν το ξερω αλλα μονο 3 υλικα???? :unsure:

Δημοσίευση

οσο για τα πονακια χαμηλα, εχω εδω και καιρο διαφορα...

και στον κολπο του μεξικου :P

και το ενα μωρο το νιωθω τοσο χαμηλα λες και μου κανει παπ :blink:

και σουβλιες... γενικα εχω απ ολα... :P

αλλα η αδελφη μου λεει να μην ειμαι μυγιαγγιχτη οποτε σκεφτομαι οτι ειναι ολα στο προγραμμα....

Δημοσίευση

Λαμπρινή, δεν σου επιτρέπεται να παρεκτρέπεσαι μια στο τόσο; Τουλάχιστον σκέψου ότι έχει μείνει πολύ πολύ λίγο :)

Βασιλική, όντως, ακούγονται ύποπτα λίγα τα υλικά... Έστω βούτυρο; Αλλά μήπως το αντικαθιστά με κρέμα γάλακτος και πήζει χάρη στα μπισκότα; Μμμμ...

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

μαρια@ έγραψε:

Αγχώθηκα :unsure: Το ίδιο ακριβώς κι εδώ, άρα είμαστε σε καλό δρόμο. Απλώς φτιάχνω εικόνες με το μυαλό μου ότι βγαίνει χεράκι και με χαιρετάει και τέτοια πράγματα... Λες όντως να πιέζουν με τα χεράκια τους; Τώρα της πλένω τα ρουχαλάκια της. Πω πω θέλω να είναι όλα όλα έτοιμα, αλλά τελικά μάλλον δεν θα είναι ποτέ ΟΛΑ έτοιμα :blush:

Η Έλλη τι λέει; Θέλει παιχνίδια ή καταλαβαίνει ότι η μαμά είναι κομμάτια;[/quote:um4zgv3g]

Μην αγχώνεσαι κοντεύουμε γι΄αυτό. Και οι ετοιμασίες δεν τελειώνουν ποτέ, ακόμα και αν πεις ότι τελείωσες αναρωτιέσαι τι δεν έκανες και αν είναι όλα αρκετά!

Η Έλλη θέλει και αυτή τα παιχνιδάκια της, βαριέται και αυτή μωρέ θέλει την προσοχή της....δεν της αρέσει να με βλέπει πεσμένη....νευριάζει! Πολλές φορές την παίρνω στο κρεβάτι και την κάνω παιχνίδια στο ξαπλωτό ;) προσπαθώ να την απασχολώ έτσι για να ξεκουράζομαι, μετά είναι ξετρελαμένη με την ιδέα νινί παίρνει αγκαλιά την κοιλιά μου, την φιλάει, φέρνει παιχνίδια και γάλα στο νινί :silly: :silly: :silly: :silly: πολύ πλάκα έχει όταν θα γεννήσω να δούμε :unsure: Όσο είμαι στο πόδι μπορεί να βρεί και κάτι μόνη της να απασχοληθεί απαξ και με δει κάπως και πάω να ξαπλώσω τρελένεται :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

το φτιαχνει η θεκλα????

αν ειναι να περιμενουμε να μας πει εκεινη τη συνταγη...

και εγώ ξέρω τον κορμό με τα περισσότερα κλασσικά υλικά αλλά ένα πείραμα θα μας πείσει, άλλωστε πόσο άσχημα να είναι μερέντα και μπισκότα με σαντιγή :lol::lol:

Δημοσίευση

μαρια@ έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

και εγώ ξέρω τον κορμό με τα περισσότερα κλασσικά υλικά αλλά ένα πείραμα θα μας πείσει, άλλωστε πόσο άσχημα να είναι μερέντα και μπισκότα με σαντιγή :lol::lol:[/quote:lruvbi1c]

μα δεν γραφει καν ποσοτητες :blink:

η μερεντα εχει 10 μεγεθη... και κρεμα μεσαια???

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

Λαμπρινή, δεν σου επιτρέπεται να παρεκτρέπεσαι μια στο τόσο; Τουλάχιστον σκέψου ότι έχει μείνει πολύ πολύ λίγο :)

Βασιλική, όντως, ακούγονται ύποπτα λίγα τα υλικά... Έστω βούτυρο; Αλλά μήπως το αντικαθιστά με κρέμα γάλακτος και πήζει χάρη στα μπισκότα; Μμμμ...

Αχ παρεκτρέπομαι...αυτό είναι το άσχημο! Δεν μπορώ συνέχεια να μετράω! Όντως έμεινε λιγάκι ακόμα...άρα υπομονή! Τπτ άλλο. Λέτε κ σεις για κορμούς κ διάφορα είναι να μην μπαίνω σε πειρασμό! :):):):)

Δημοσίευση

Λαμπρινή, κορμό με κοτόπουλο και λαχανικά εννοούσαμε :P

Μαρία, τι γλυκούλα η μικρή σου! Μακάρι και μετά να είναι έτσι... Θυμάμαι εγώ ζήλευα απίστευτα όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου κι έλεγα τόσο σκληρά πράγματα που η μαμά μου έκλαιγε :blush: Ευτυχώς, εσένα είναι αρκετά μικρότερη και μπορεί να το δει αλλιώς το πράγμα, who knows!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...