Μετάβαση σε περιεχόμενο

φετινές καλοκαιρινές διακοπές

Recommended Posts

Θέλω να κάνω ενα μινι γκάλοπ για να καταλάβω πως σκέφτεστε εσεις το όλο θέμα και τι έχετε αποφασίσει. Φετος ενόψει οικονομικής κρίσης θα πατε διακοπές? Οταν λέω διακοπές δεν εννοω φιλοξενούμενοι εννοώ σε ξενοδοχειο κανονικές διακοπές. Γιατι είμαι λίγο προβληματισμένη. Η χώρα μου να ειναι σε ασχημη κατάσταση εμένα να μην ξέρω τι μου ξημερώνει αυριο το μέλλον των παιδιών μου αβεβαιο δεν ξέρω τι να αποφασισουμε εγω και ο αντρας μου, Καπως αισθάνομαι ασχημα όλα να γκρεμίζονται και εγω να κλεινω δωμάτια και εισιτήρια. για να εξηγουμαι δεν είμαι πλουσια. Ο συζυγος ειναι δημοσιος υπάλληλος εγω τώρα δεν δουλευω αλλά εχουμε τις προικες μας και ζουμε σφιχτά αλλά αξιοπρεπως ο μεσος ελληνας δηλ. Πειτε μου πως αισθάνεσθε? στενοχωριεστε για την κατάσταση που επικρατει? ειστε αισιοδόξοι εχετε όρεξη να κάνετε σχεδια διακοπών αλλά και ζωής γενικοτερα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ξερω οτι η ζωη ειναι μικρη...λεφτα ουτως οι αλλως δε νυπαρχουν..ειμαι αντορινη και ημουν αμοργο φιλοξενουμενη σε φιλικο σπιτι..ακριβα τα πλοια αλλα και τι να λεει;;;

δε μπορω να μιζεριαζω για τα φραγκα..με οσα εχουμε θα περασουμε..

οτι ειναι να γινει θα γινει..ολους θα μας παρει η μπαλα..

χαρειτε τη ζωη και το τωρα!!

ΣΩΣΩ έγραψε:

εγω ξερω οτι η ζωη ειναι μικρη...λεφτα ουτως οι αλλως δε νυπαρχουν..ειμαι αντορινη και ημουν αμοργο φιλοξενουμενη σε φιλικο σπιτι..ακριβα τα πλοια αλλα και τι να λεει;;;

δε μπορω να μιζεριαζω για τα φραγκα..με οσα εχουμε θα περασουμε..

οτι ειναι να γινει θα γινει..ολους θα μας παρει η μπαλα..

χαρειτε τη ζωη και το τωρα!!

Σωσώ μου δεν έχουμε μιλήσει ποτέ,θα συμφωνήσω απόλυτα όμως μαζί σου..

Να διευκρινήσω κατ'αρχάς ότι δεν έχω παιδάκι..(ίσως αν είχα να το έβλεπα διαφορετικά)Και ο άντρας μου κ εγώ είμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι που αυτό σημαίνει αβέβαιο μέλλον.Προίκες η χρήματα να παίρνουμε απο κάπου αλλού δεν υπάρχουν.Ήδη η κρίση μας έχει χτυπήσει την πόρτα,αφού ο άντρας μου έχει να πληρωθεί εδώ και 4-5 μήνες.Του δίνουν ίσα ίσα κανένα 300άρι ευρώ το μήνα να μην έχει να λέει..θα πάρουμε και οι δύο 2 εβδομάδες άδεια.τί να κάνουμε να κάτσουμε σπίτι?

Δυστυχώς λόγω συνθηκών δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού αλλιώς ούτε θα το σκεφτόμασταν.

Απο τον Μάρτιο έψαξα και βρήκα φθηνά αεροπορικά εισητήρια,όσο θα μου έβγαινε το πλοίο,για Μήλο.Έκανα πολλά παζάρια και μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα αξιόλογο ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε πολύ καλή τιμή.

Εδώ και 3 μήνες έχουμε κόψει τα περιττά έξοδα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αλλάξει η ζωή μας και έξω θα βγούμε και ψώνια για το σπίτι θα κάνουμε και ήδη έχουμε καλύψει τα έξοδα της διαμονής και λίγο παραπάνω.Αυτοκίνητο δεν θα νοικιάσουμε αμέσως θα χρησιμοποιούμε τα Μ.Μ.Μ,αν πάλι χρειαστεί θα πάρουμε κανένα μηχανάκι.

Αν είχαμε παιδάκι φαντάζομαι θα επιλέγαμε κάτι άλλο σαν προορισμό,όχι ότι δεν θα πηγαίναμε καθόλου!

Όλα γίνονται,θέληση και υγεία να υπάρχει!

Μμμμμμμμμ ωραιο θεματακι ;)

nan μου δεν καταλαβαινω γιατι νιωθεις ασχημα που μπορεις κ κανονιζεις διακοπες??? Να πατε!!!! ;););)

Εμεις φετος λεγαμε να μην παμε πουθενα λογω ελλειψης χρηματων (τι προτοτυπο) απο την εξωσωματικη κ τα παρελκομενα,αλλα βρηκαμε λυση....Θα παρει ο καλος μου την αδεια του,θα φορτωσουμε κ την σκηνουλα μας κ οπου μας βγαλει!!!

Το προτιμω απο το να κλειστουμε στο διαμερισμα κ να κουτουλιωμαστε :P

Μακαρι να ειχαμε φραγκα κ να κανονιζαμε κατι καλυτερο,αλλα απο το ολοτελα καλη κι η Παναγιωτενα (η συνονοματη :P )

Δεν θα σκασω κ γι αυτο.....

Xairomai που οι πρώτες απαντήσεις εχουν νότες αισιοδοξιας και ανεβαίνω και εγω ψυχολογικά. Μετα την αποβολή μου την άνοιξη και τα έντυπα να μας βομβαρδίζουν, η ψυχολογια μου δεν ειναι το καλύτερο αφήστε που περιμένουμε μετάθεση δεν ξέρουμε ποτε φευγουμε ποτε θα πάρουμε άδεια. ειμουν στο τσακ να κλείσω για ζακύνθο αλλα είπαμε καλύτερα να περιμένουμε λιγο ακόμα. είδα επίσης για Ναξο αλλα τα εισιτήρια ειναι φωτια αλλα θα το δούμε και αυτό. ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας.

kalispera!!i alitheia einai pws ki emeis logw leftwn skeftomastan na min pame diakopes..alla tha sumfwnisw me ti swsw oti i zwi einai polu mikri..ki epeidi to xw niwsei sto petsi mou auto pou lene simera eimaste aurio den eimaste..eipame tha pame k teleiwse.eimaste olo to xrono strimwgmenoi,den pame pouthena..den tha xalalisoume k tis diakopes mas.tha pame kuthno telika,vrikame dwmatio me 40 eurw,ta aktoploika einai ftina..twra gia to fai..mallon tha psareuoyme..xaxa..

koritsia prepei na pame diakopes giati alliws den vgainei i xronia, den kserw an exete oles paidakia, sas to euxomai mesa apo tin kardia mou an den exete na apoktisete, emeis den exoume akoma, alla vre paidia me tetoia oikonomika provlimata an den pame kai diakopes na xalarwsoume pws tha apoktisoume?

as eimaste aisiodoksoi, tin igeia mas kai agapi na exoume kai ola tha pane kala!

η αληθεια ειναι οτι με τις διακοπες χαλαρωνεις.απλα ειμαι της αποψης να πας αν εχεις την οικονομικη ανεση κ αν σου περισσευουν οχι να παρεις δανειο ας πουμε :)

εμεις κανονησαμε Παρο φετος 4-10 αυγουστου οχι..δε μας περισσευουν τα τρελλα λεφτα αλλα οπως ειπατε κ παραπανω η ζωη ειναι μικρη δεν αξιζει ενα δωρακι ο εαυτος μας?!?

φιλια σε ολες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...