Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια γραφω αυτο το θεμα ελπιζοντας να βοηθησω αρκετες μανουλεσ που εχουν χασει τον υπνο τους

εχω ενα αγορακι 1 ετους κ το προβλημα που ειχαμε ηταν ο υπνος του κι αυτο γιατι τον μαθαμε στο κουνημα και στην αγκαλια.

Η κατασταση ομως ειχε φτασει στο απροχωρητο οταν προσπαθουσαμε επι μια ωρα καθε φορα να τον κοιμησουμε στην αγκαλια εγω ή στο κρεβατι ο αντρας μου... Νευρα μεταξυ μας, μαλωματα για το πως τον κοιμιζει ο καθενασ ειχαμε φτασει στο αμην...και το μωρο ηταν νευρικο και χωρις λογο τσιριζε αρκετα συχνα

Μια μερα λοιπον αγοραζω ενα βιβλιο που μιλαει για το πως να μαθεις σε ενα παιδι απο 4 μηνων μεχρι 5 ετων να κοιμαται μονο του. Μεχρι τοτε θεωρουσα αυτη την μεθοδο πολυ σκληρη δλδ το να αφηνεις ενα μωρο να κλαιει μονο του.. Η αρχη ηταν δυσκολη αλλα σε 2 βδομαδες αλλαξαν ολα.. Ο μικροσ κοιμαται μονος του, εχει ηρεμησει ειναι πολυ ευδιαθετος,ξεκουραζεται.Μας ακουει αν του πουμε κατι και ολο αυτο μου φαινεται σαν ψεμα....

Πραγματικα αξιζει την προσπαθεια.. πριν λιγο τον εβαλα στο κρεβατι και δεν γκρινιαξε καθολου.. :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Κ ΕΜΕΙΣ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΚΟΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ(16 ΜΗΝΩΝ) ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΛΑΜΑ ΚΑΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΓΩ Κ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ 1 ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ Κ ΕΚΛΕΓΕ ΜΕ ΛΙΓΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΛΕΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΩ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Κ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΞΥΠΝΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΟΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!ΚΑΙ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΕΙΧΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΟΥΝΙΜΑΤΟΣ ΕΙΠΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ.ΕΚΛΑΨΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΥΤΟΚΛΑΙΕΙ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑΝΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΙΦΑΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :) ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ :unsure: ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ??ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ :unsure:ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :P ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ Κ ΚΛΑΙΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ :) ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

Κορίτσια εμένα είναι 10 μισό κ κοιμόμαστε αγκαλίτσα στο διπλό κρεββάτι..... η κούνια είναι διακοσμητική για να μην πέφτει ο μικρός.......λεω μετα τα πρωτα του γεννεθλιάκια κ τις διακοπές μας να τον βάλω στην κουνίτσα του μόνο του!! για να δούμε.............!!!

Αχ κοριτσια πονεμενο θεμα ο υπνος.Η μεγαλη μου ειχε μαθει να κοιμαται με εναν απο τους δυο μας μεχρι 2 χρονων οπου καποια μερα ειπα δεν παει αλλο και το κοψαμε με δυσκολια βεβαια και μετα απο κανα μηνα περιπου αλλα το κοψαμε.Τωρα η δευτερη ειναι σχεδον 11 μηνων και σκεφτομουν και εγω να αρχισει να ξεμαθαινει απ την αγκαλια τωρα που ειναι μικρη γιατι οσο μεγαλωνει τοσο πιο δυσκολο θα ειναι.

Το ερωτημα μου ειναι λοιπον η μικρη ακομα δεν κραταει το μπιμπερο μονη της οποτε πως θα γινει να την ταισω και μετανα την βαλω να κλαιει?

Να την ταισω στο σαλονι και μετα να την παω στο δωματιο για υπνο?

Να μενω στο δωματιο η να φευγω?

Η μηπως ειναι νωρις ακομα εχει και εναν χαρακτηρα που αν δεν γινει το δικο της χαλαει τον κοσμο...σε ποιον εμοιασε???

Οχι τιποτα ισως ερχεται και το τριτο και μετα με την κοιλια τι θα κανω?

Πειτε μου τι γνωμη σας και σεις.

alexandra mammy na kaneis auto pou ekana ego kai tha vreis tin igeia sou mporei stin arxi na einai diskolo alla pragmatika aksizei ton kopo...

ego tha tin taiza sto domatio mono an tin evaza na koimatai panta meta to taisma dld an to taisma itan mesa stin routina tou ipnou... tha tin agaliaza filakia klp kai tha tin evaza sto krevataki.. opos kano kai ton diko mou dld.. griniazei ligo alla se 5' exei koimithei....

oti xreiasteis edo eimai...

Να μενω μαζι της στο δωματιο η να εξαφανιζομαι?Τις νυχτες που γκρινιαζει και αρχιζει να κλαει παλι θα την αφηνω μονη της να αποκοιμηθει η θα την κοιμιζω στην αγκαλια μου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...