Μετάβαση σε περιεχόμενο

Aντε παλι να βρεις μαγιω....!!!!

Recommended Posts

Περισυ τετοια εποχη ειχα ξανανοιξει παρομοιο θεμα...

και φετος λοιπον μετα απο 2 απανωτες εγκυμοσυνες πρεπει να βρω το θαρρος να ψαξω για μαγιω που να μη με κανει να νιωθω σα το θωρηκτο ποτεμκιν! :silly: :silly: :silly: :silly:

ξερω , ξερω, μολις γεννησα κλπ κλπ κλπ... αλλα ελα που το κομπλεξ της παραλιας υπαρχει εμφυτο στο dna μας?!?!?!!? :blush::blush::blush:

οχι ολοσωμο λοιπον γιατι τονιζει τη φιγουρα :angry::angry:

οχι κορδονακι γιατι δεν κολακευει τα παχακια :angry::angry:

οχι σορτσακι γιατι ειναι για αθλητικα σωματα :angry::angry::angry::angry::angry:

ε... λοιπον! φτιαξτε και ενα μαγιω και για μας!!!!!!!!! :side::S:side::S:side: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ που δεν είμαι αδύνατη, ψηλή αλλα με εχτρα κιλά παιρνω σουτιεν που να δενει στο λαιμό γιατί έχω μεγάλο στήθος και το κιλοτάκι κοιτάω να μην είναι πολύ λεπτό ή με κορδονάκια για να μαζεύει λιγο την περιφέρεια

αυτο που δενει στο λαιμο με κουραζει πολυ, nan, προτιμω τις τιραντες

ιδανικο θα ηταν να εβρισκα μαγιω σαν τα σλιπ του ηλιος που ειναι τελεια! δε διαγραφουν , ειναι παναλαφρα και δε σε κανουν να νιωθεις καπως, αλλα δυστυχως ποτε δεν εχω βρει κατι παρομοιο :(

δεν ξερώ που μενεις αλλα και επειδη εμένα η αγορά μαγιο με προβληματισε μεγαλή ποικιλια και καλες τιμες γυρω στα 40 ευρώ βρήκα στα hondos center ειχαν πολύ μεγαλή ποικιλιά και βρηκα τελικά κατι που με κολάκευε.γιατι εγώ δεν εχω μονο μπουτάκια φοράω και 75c sthn triumf sta σουτιέν η b cup ουτε καν πλησιαζέται

Frapedia μου εμείς γεννήσαμε μαζί το πρώτο παιδάκι με δύο μέρες διαφορά κι εσύ έχεις ήδη δεύτερο, ενώ εγώ ακόμα το αποφεύγω... :whistle::whistle::whistle:

Και όμως 15 μήνες σχεδόν μετά μου έχουν "κατσικωθεί" πάνω μου πέντε κιλά... :evil::evil::evil: Για να μη μιλήσω για τις ραγάδες χαμηλά στην κοιλιά... :(:(:(:(

Έτσι φέτος λέω να πάρω ένα ολόσωμο σε στιλ μπικίνι...Δηλαδή στράπλες με μια κάθετη λωρίδα και χαμηλά να καλύπονται οι ραγάδες...Κατάλαβες ποιο λέω ε;;;;;

Αντε καλές μας βουτιές!!!

ΣΩΣΩ έγραψε:

η καλυτερη για μενα ειναι ....η στολη δυτη!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εγραψες!!!!!

αλλα κι αυτη κολλητη ειναι ρε γμτ :P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΩΣΩ έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Θεϊκή ατάκα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μια χαρά ήταν κάποτε που ήταν της μόδας και κάναμε μπλουμ με ενα T-shirt πανω απο το μαγιό !!!

πού πήγαν εκείνες οι εποχές ;;;;;

εγώ ψήνομαι φέτος να φορέσω μαγιό και στο κατω μέρος ενα σορτσάκι κοντό μεν αλλα που να μην μου πιέζει τα ψωμάκια, επιτέλους !!!!!!!!

frapedia72 έγραψε:

Περισυ τετοια εποχη ειχα ξανανοιξει παρομοιο θεμα...

και φετος λοιπον μετα απο 2 απανωτες εγκυμοσυνες πρεπει να βρω το θαρρος να ψαξω για μαγιω που να μη με κανει να νιωθω σα το θωρηκτο ποτεμκιν! :silly: :silly: :silly: :silly:

ξερω , ξερω, μολις γεννησα κλπ κλπ κλπ... αλλα ελα που το κομπλεξ της παραλιας υπαρχει εμφυτο στο dna μας?!?!?!!? :blush::blush::blush:

οχι ολοσωμο λοιπον γιατι τονιζει τη φιγουρα :angry::angry:

οχι κορδονακι γιατι δεν κολακευει τα παχακια :angry::angry:

οχι σορτσακι γιατι ειναι για αθλητικα σωματα :angry::angry::angry::angry::angry:

ε... λοιπον! φτιαξτε και ενα μαγιω και για μας!!!!!!!!! :side::S:side::S:side: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι είπες τώρα ρε κοπελιάαααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Μόλις γύρισα από Ερμού ύστερα από 3 ώρες ψάξιμο!!!! :blink::S:unsure: .

...και φυσικά με άδεια χέρια. :angry:

ΣΩΣΩ έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΡΑΠΕΔΙΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΣΤΗΘΟΥΣ

2008 1Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ..85 Β

2009-2010 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΑ Κ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ Κ ΣΤΑΛΙΤΣΑ Κ ΟΛΟΥΣ

ΤΟΥΣ ΦΛΙΝΣΤΟΟΥΝΣ ΜΑΖΙ..95 Β. :blink:

ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ FREYA Κ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΝΕ 100 Κ ΤΟ ΑΛΛΟ 120.. :S

κοπελιές δείτε το διαφορετικά το θέμα βυζί, εδώ δίνουν τόσα λεφτά για να αποκτήσουν μεγάλα μεμέ , αν δεν τα θέλετε δώστε και τίποτα απο εδώ :)

merenta έγραψε:

κοπελιές δείτε το διαφορετικά το θέμα βυζί, εδώ δίνουν τόσα λεφτά για να αποκτήσουν μεγάλα μεμέ , αν δεν τα θέλετε δώστε και τίποτα απο εδώ :)

εγώ μπούτι διαθέτω...θέλεις?????? :laugh: :laugh: :laugh:

μπούτι; μμ...

όχι μωρέ μην το παρακάνω :laugh: :laugh:

εγώ έχω τελείως αθλητικό σώμα :(

που θα πάει όπως λέω στον καλού μου, δεν θα κάνουμε μπεμπέ, μετά θα βάλω και μεμέ

merenta έγραψε:

μπούτι; μμ...

όχι μωρέ μην το παρακάνω :laugh: :laugh:

εγώ έχω τελείως αθλητικό σώμα :(

που θα πάει όπως λέω στον καλού μου, δεν θα κάνουμε μπεμπέ, μετά θα βάλω και μεμέ

κοίτα...μη νομίζεις και εγώ έχω θεικό κορμί :laugh: απλά δεν πολυφαίνεται!!!!

η λύση είναι μια και μοναδική, όταν πας παραλία κάνεις πρώτα μια γύρα,

όταν εντοπίσεις παρέα με ποιο παχουλές απο εσένα κάθεσαι δίπλα και έτσι φαίνεσαι ποιο αδύνατη

παντως για φετος θα τη γλιτωσω γιατι θα πηγαινω πολυ πρωι στη θαλασσα και πολυ αργα το απογευμα ενεκα μικρης

ελπιζω μεχρι του χρονου να το χω ραψει το στοματακι μου και να ειμαι πιο ευπαρουσιαστη!!!!!

θα σας πω την δικη μου προταση,τανκινι,δηλαδη σλιπ απο κατω και απο πανω ειναι σαν μπλουζακι με τιραντακι,οποτε ειναι μια ενδιαμεση κατασταση και καλυπτει πιο καλα και ιδιαιτερα την κοιλια απ'ο,τι το ολοσωμο

που το θυμηθηκες το ποτεμκιν βρε σινεφιλ? :laugh: :laugh:

2 απανωτες εγκυμοσυνες και γω και μετα τη 2η το σωμα μου το βλεπω και απελπιζομαι! εγω ψηφιζω ολοσωμο,θελει σωμα το ξερω αλλα η κοιλια μου ειναι χαλι και δεν τη δειχνω! :P

Κορίτσια με κάνατε και γέλασα πολύ με τις ατάκες σας!!!! Εγώ πάντως θα ήθελα πάρα πολύ να φοράμε και εμείς βερμούδες σαν τους άντρες..Τυχερά πλάσματα οι άντρες. Αν έκρυβα μπουτάκια-κυτταριτιδούλα θα ήμουν πανευτυχής!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...