Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παραλιες ιδανικες για παιδακια,εντος Αττικης!!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσια,εχω εναν μικρουλι 2 ετων και επειδη οι ζεστες πλησιαζουν...ελεγα οποια γνωριζει να μας προτεινει καθαρες παραλιες εντος Αττικης για μπανακι με τα μικρουλια μας! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φοβερό θέμα, ΜΠΡΑΒΟ!

Όσες ξέρεται κάποια παραλία γράψτε please.

Εμείς πάμε στην Πούντα Ζέζα (μετά το Λαύριο) αλλά την τελευταία φορά που πήγαμε δεν είχε χώρο ούτε μια πετσέτα να απλώσεις, οπότε όπως πήγαμε - φύγαμαι :(

Καμιά πραγματικά καλή πρόταση??????

Αντε ,πειτε καμμια ιδεα να βγαλουμε και εμεις τα θεικα κορμια μας στις παραλιες :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

xmmm εγω αν ηταν τρομερη αναγκη θα πηγαινα στη λιμνη βουλιαγμενης που ειναι μετα το λουτρακι... το μειον ειναι οτι επειδη ειναι κλειστη οταν εχει πολυ κοσμο δεν ειναι ιδανικη για μωρα

η αδερφη μου λεει οτι η θαλασσα στον αστερα ειναι καλη

και μια συναδερφος εκθιαζει τα λεγραινα αλλα δεν ειναι οργανωμενη

εγω παλι σαν κολλημενη σαλονικια .... σε θαλασσα στην περιοχη της αττικης δε θα βαλω ουτε το δαχτυλακι μου! θα προτιμησω μια πισινα κι ας τις απεχθανομε και αυτες

εξαλλου ας μην τον ξεχναμε... σα τη χαλκιδικη πουθενα!!! χαχαχαχαχαχα

Επειδη το έχω ψάξει το θεμα σαν εγκυος αλλα και μετα με το μωρο πολύ καθαρά αν και οχι αττική είναι 3 λεπτά απο το λουτράκι μετά τους κατταράκτες στην παραλία του ξενοδοχείου Παππάς εχει παρκινγκ αν και τον Αυγουστο γίνεται χαμός. Ειναι τα ρευματα ετσι που ειναι πολύ καθαρά για κορινθιακό συν ότι δεν το πιανει ο αερας. Στο λουτράκι να εχει 2 μετρα κύματα και εκει να πλατσουρίζουν τα πιτσιρίκια. Εχει καφε και το εστιατόριο του ξενοδοχειου με καλό φαγητό. εννοείται ότι δεν εχει εισοδο και μπορεις να κανεις το μπανιο σου και να αφησεις τις πετσετες σου στο τραπέζι, η καφετέρια ειναι στο κύμα. εχει και ξαπλώστρες δωρεαν αλλα ή πρέπει να είσαι τυχερος ή να πας απο τις 9 το πρωι. Παντως ειναι ωραία κυριακάτική έξοδος αν συνδυαστεί με φαγητό.

καλε η λιμνη δεν ειναι μετα το λουτρακι .

Παρολα αυτα προτιμουσα να του παρω φουσκωτη πισινα παρα να τον βουτηξω μαζι με σκουπιδια , λαδια ,κατουρα κ μυκητες!!!

Η 8Α ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥΥΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ , Η ΩΡΟΠΟ , Η ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ Η ΚΑΤΕΥ8ΕΙΑΝ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...

Νομίζω ότι υπάρχει και λίμνη της βουλιαγμένησ στην αττική που δεν εχω παει και δεν ξερώ πως είναι. Εγω λέω για την λίμνη της βουλιαγμενης μετά την περαχωρα Κορινθίας που στην ουσία εναι λιμνοθάλασσα αφου εχει μικρό ανοιγμα με τον κορινθιακό αλλα δεν ειναι καλά.

juliax έγραψε:

καλε η λιμνη δεν ειναι μετα το λουτρακι .

Παρολα αυτα προτιμουσα να του παρω φουσκωτη πισινα παρα να τον βουτηξω μαζι με σκουπιδια , λαδια ,κατουρα κ μυκητες!!!

Η 8Α ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥΥΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ , Η ΩΡΟΠΟ , Η ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ Η ΚΑΤΕΥ8ΕΙΑΝ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...

η συγκεκριμενη που λεω εγω ειναι μετα το λουτρακι...δηλαδη περνας το χωριο και συνεχιζεις και τη βρισκεις

παρολαυτα συμφωνω απολυτα μαζι σου ;););)

Πειτε καμμια παραλια ρε κοριτσοπουλα!δεν μας λυπαστε ,εμας που δεν θα παμε διακοπουλες και θα βρασουμε στην αθηνα???? B)

Αφου το θες τοοοσο πολυ μαμα Παναη γιατι δεν ερχεστε μια βολτουλα Σαλαμινα?εχει πολλες παραλιες και σιγουρα θα βρεις καθαρη εδω!για μικρα μωρακια συστηνω ανεπιφυλακτα Κολωνες- περιστερια,ειναι λιγο μακρια αλλα ειναι 'ανοιχτα' και πεντακαθαρα δεν λιμναζουν τα νερα!εγω εκει παω συνηθως!παρε και το κολατσιο σας και τα συμπραγκαλακια σας και ξεσκαστε λιγο!δεν ειναι και πολυ μακρια!

μαμα Παναη έγραψε:

Πειτε καμμια παραλια ρε κοριτσοπουλα!δεν μας λυπαστε ,εμας που δεν θα παμε διακοπουλες και θα βρασουμε στην αθηνα???? B)

κατ εμε καλη μου μαμαΠαναη θα σου προτεινα μικρες αποδρασεις εκτος αθηνας πχ ευβοια κλπ - εστω και μονοημερες

ξαναλεω οτι προτιμω να γεμισω μια μπανιερα ή να παω σε μια πισινα ξενοδοχειου παρα να μπω σε μια θαλασσα εδω γυρω και να βγω στην καλυτερη με λεπια :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Kimon έγραψε:

Αφου το θες τοοοσο πολυ μαμα Παναη γιατι δεν ερχεστε μια βολτουλα Σαλαμινα?εχει πολλες παραλιες και σιγουρα θα βρεις καθαρη εδω!για μικρα μωρακια συστηνω ανεπιφυλακτα Κολωνες- περιστερια,ειναι λιγο μακρια αλλα ειναι 'ανοιχτα' και πεντακαθαρα δεν λιμναζουν τα νερα!εγω εκει παω συνηθως!παρε και το κολατσιο σας και τα συμπραγκαλακια σας και ξεσκαστε λιγο!δεν ειναι και πολυ μακρια!
ετοιμασε καφε και ερχομαστεεεεε B)B)B)B)

Kimon έγραψε:

Αντε ντε!! :)
δεν ξερω αν αντεξουν στην Σαλαμινα ,να μαζευτουμε τοσα πολλα μοντελα στην ιδια παραλια!!! :laugh:

Σωπα βρε συ!!εμεις εχουμε περασει εγυμοσυνες και εχουμε και παιδια!εχεις δει κατι....μπουλντοζες που ακομα δεν εχουν γινει μανες??

Εμείς πάμε στο ypanema(μετά το Λουτράκι είναι)σα λίμνη αλλα έχει άνοιγμα στη θάλασσα.www.ypanema.gr. Πεντακάθαρα,ρηχά έχει beach bar και ξαπλώστρες για όσους θέλουν οργανωμένη παραλία αλλά έχει και χώρο για την ομπρέλα σου.Και το σημαντικότερο,δε μας βγαίνει η ψυχή με την κίνηση της Αθήνας...Σας το συνιστώ!!!!!!!! Άντε και καλές βουτιές!!!!

Σύμφωνα με έρευνα, η μοναδική καθαρή παραλία στην Αττική είναι το Πόρτο Γερμενό. Αλλά δεν είναι ρηχά τα νερά και είναι και αρκετά κρύα, λόγω των πηγών που υπάρχουν στην περιοχή. Οπότε δεν είναι η κλασική παραλία για παιδάκια...Οπουδήποτε αλλού δεν είναι καθαρά τα νερά... και ειδικά στην Σαλαμίνα!! Όλος ο Σαρωνικός είναι χάλια...Προς Κορινθιακό κάτι γίνεται!!

Εχεις δικιο eugeniafrapa...αλλα τι να κανεις ολο το καλοκαιρι?πως να μην κανεις ουτε ενα μπανιο?παντως εδω υπαρχουν αρκετα καλες παραλιες....

σχετικα με τη Σαλαμια απο τοτε που εγεινε ο καθαρισμος στην ΨΗΤΑΛΙΑ εχει καθαρισει το μεγαλυτερο μερος του νησιου .Οπως ειπε και η kimon ωραια ειναι τα περιστερια εμενα μου αρεσει και η Γυαλα αλλα καταπλικτικα ειναικαι στα κανακια μεγαλη βεβαια διασρομη και πρεπει αν εχεις και προμηθειες επειδη δνε εχι τιποτα εκει μονο νομζω ενα ταβερνακι αλαλμε τη κριση πουκαιρος για ταβερνακια .Οποτε μαγειρευεις απο το σπιτι η παιρνεις κατι απο καποιο φαγαδιο που εμπιστευσαι και την αραζεις.

Επισης εμεις πηγαινουμε στο σεσι γραμματικουειαι εκι που ειχε πεσει το κυπριακο αεροπλανο βεβαια εμεις παμε στη παραλια οχι προς αγια Μαρινα απο την αλλη μερια εχει και μια καντινα με πολ νοστια βρομικα και εχεικαι χβρο να κατσει να τα φας το εχει φτοιαξει ο τυπος βεβαια πρεπει αν πας νωρις γιατι μαζευει κοσμο εκτος και αν πας καθημερινη εκει ειναι υπεροχα .Τωρα βεβεια επειδη θελανε να χανουν το χωατερη θυμαστε που οι ανθρωποι φωναζαν δνεξερω τι εχει γιει δνε εχω παει φετος αλαλ θα ρωτησω τον αδερφο μου και θα σας πω ειναι ωραια επειδη περνας παο το Μαραθωνα και εχει ομορφη διαδρομη και απο τα βορεια προσαστεια ειναι πολυ κοντα οπως και ο Ωροπος αλλα δεν θα το συνιστουα και πολ επειδη εχει πολυ κοσμο .

να καιμια φωτο απο κανακια Σαλαμινα και ομως εκει ινια υτο το ηλιοβασιλεμα http://www.panoramio.com/photo/19435536

καιμερικες ακομα απο διαφορα σημεια .

http://sites.google.com/site/perivos/photographies

λοιπον αν αυτο δνε ειναι συμπτωση πως αλλιως λεγετε ; μενεις αν δνε κανω λαθος καπου δυτικα προαστεια ; εμενα Αιγαλεω ετοιμαζομαι για ευβοια και ειναι ο αντρας σου απο εκει και τωρα αυτο α καλα πρεπει αν συναντηθουμε ξερεις μωρε εμεις παμε οπως παει ο δρομος προς αγια μαρινα δνε χει και αλλη μια παραλια ; εχει και ενα μαγαζι καντινα .Φετος εχετε παει τη παιζει με τη χωματερη ;

http://www.greekhotel.com/sterea/attica ... ome-gr.htm

να καιη παρλια στο σεσι γραμματικου

Βανια έγραψε:

λοιπον αν αυτο δνε ειναι συμπτωση πως αλλιως λεγετε ; μενεις αν δνε κανω λαθος καπου δυτικα προαστεια ; εμενα Αιγαλεω ετοιμαζομαι για ευβοια και ειναι ο αντρας σου απο εκει και τωρα αυτο α καλα πρεπει αν συναντηθουμε ξερεις μωρε εμεις παμε οπως παει ο δρομος προς αγια μαρινα δνε χει και αλλη μια παραλια ; εχει και ενα μαγαζι καντινα .Φετος εχετε παει τη παιζει με τη χωματερη ;

http://www.greekhotel.com/sterea/attica ... ome-gr.htm

να καιη παρλια στο σεσι γραμματικου

εγω μενω π.κοκκινια προς πειραια...εσυ αιγαλεω?κοντα ειμαστε σχετικα..πηγαμε στις 19 ιουνιου στο σεσι...ολα οκ ηταν εκτος απο την καμμενη γη... :( ξερω σε ποιο σημειο πατε για μπανιο..

αχ θυμαμαι περσι τις φωτιες και κλαιω οχι τωρα δεν μενω πια Αιγαλεω δυστυχως Ολυμπιακο χωριο αλλα κατεβαινω συνεχεια ιγαλεω μενει η μαμα μου και η αδερφη μου .

kimon, τις ξέρω τις παραλίες της Σαλαμίνας...πιτσιρίκα πέρναγα όλα τα καλοκαίρια μου εκεί!!! Οι παραλίες που βλέπουν Αίγινα, είναι σίγουρα καθαρότερες από αυτές που είναι στον κόλπο..έχω δει εγκυούλες και παιδάκια να κάνουν μπάνιο στο Νάτο...δεν είναι και ότι καλύτερο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...