Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!σημερα εκανα αγγραφη και θελω γνωμες! τελευταια περιοδο ειχα 28/5!απο το τελειωμα της περιοδου μου κανουμε προσπαθειες με τον αρραβωνιαστικο μου για να αποκτησουμε παιδακι!στις 20 του ιουνιου εκανα τεστ που λενε οτι βγαζει αποτελεσμα θετικο ακομα και 5 μερες μετα τη συλληψη!το εκανα στις 20 και βγηκε αρνητικο!τωρα οι κανονικες μερες για να αδιαθετησω περασαν και εχω καθυστερηση!τι λετε???μπορει και να ειμαι??θα ξανα κανω αλλο ενα τεστ με την καινουργια εβδομαδα μηπως και αδιαθετησω μεχρι τοτε!πειτε τη γνωμη σας???!!!ευχαριστω πολυ!

Δημοσίευση

γεια σου φλωρα καλως ηρθες στο φορουμ!!η συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι να μην αγχωνεσαι!μπορει να εισαι εγκυος μπορει ομως και η καθυστερυση να οφειλεται στην αγωνια σου!γιατι δεν πας για μια χωριακη να σου φυγει?αλλωστε αυτα τα τεστ πολλες φορες κανουν λαθος

Δημοσίευση

φλωρα καλως ηρθες στην παρεουλα μας!! εφοσον εχεις 10 μερες καθηστερηση αντι να αγοραζεις συνεχεια τεστ απο το φαρμακειο και δινεις 15ε καθε φορα καλυτερα να πας να κανεις μια χοριακη σε ενα μικροβιολογο που αν θυμαμαι καλα κοστιζουν τα ιδια χρηματα και τα αποτελεσματα που σου βγαζει ειναι σιγουρα! ;)

ευχομαι ολοψυχα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!! :kiss:

Δημοσίευση

Συμφωνω με τα κοριτσια ο μονος τροπος για ενα σιγουρο αποτελεσμα ειναι η χοριακη.Ετσι και θα εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα και δε θα σπαταλας λεφτα σε τεστ καθε τρεις και λιγο.Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι.

Δημοσίευση

κοριτσια δεν αντεξα να περιμενω αλλο!πηγα και εκανα χοριακη τωρα το απογευμα!!!! :) ευχομαι να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα!!!αυριο το απογευμα θα παρω απαντησεις!!πολλα φιλια σε ολες σας!!!και ευχαριστω για τις απαντησεις σας! :kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια καλησπερα!!!δεν θα πω πολλα λογια!!μονο οτι Ε Ι Μ Α Ι Ε Γ Κ Υ Ο Σ !!! ευχομαι ολα να πανε καλα!!και σε ολες τις υπολοιπες τα ονειρα σας να γινουν πραγματικοτητα!πολλα φιλακια!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια!!ολα πανε καλα!αλλα κατι σκεφτομαι για τη χοριακη!!οταν την εκανα βγηκε νουμερο 434!!οπως τα υπολογιζω πρεπει να ειχα συλλαβει πριν το πολυ,πολυ δυο εβδομαδες!ειναι φυσιολογικο το νουμερο?φιλακια σε ολες σας!!!

Δημοσίευση

Πολλα πολλα συγχαρητηρια.Ολα να σου πανε καλα.Ρωτησα τη μητερα μου που ειναι μικροβιολογος και μου ειπε πως ο αριθμος αυτος οντως επιβεβαιωνει μια εγκυμοσυνη η οποια ομως ειναι στην αρχη της 1η 2η βδομαδα.Και για οτι νεοτερο να μας ενημερωνεις.

Δημοσίευση

muriam έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1 ΧΟΡΙΑΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 35 ΕΥΡΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

35 EURW ????????????? Που μένεις κοπέλα μου ; ; ; ; εγω που πηγα σε ενα απο τα καλυτερα διαγνωστικα...πληρωσα 27 πριν 6 μηνες....ασε που εχω ακουσει απο αλλες κοπελες να δινουν 20...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!για την κουκλα που ρωταει για τα συμπτωματα!εγω ειχα συχνοουρια και τασεις για εμετους!αλλα τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα!φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

muriam έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1 ΧΟΡΙΑΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 35 ΕΥΡΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

που πηγες καλε και σου ειπαν τοσο για μια χοριακη?? :blink: εγω μενω αθηνα και εκανα σε ενα μικροβιολογικο και μου πηρε 15 ευρω...

επισης να ευχηθω στη φλωρα να εχει μια τελεια εγκυμοσνη! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...