Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!σημερα εκανα αγγραφη και θελω γνωμες! τελευταια περιοδο ειχα 28/5!απο το τελειωμα της περιοδου μου κανουμε προσπαθειες με τον αρραβωνιαστικο μου για να αποκτησουμε παιδακι!στις 20 του ιουνιου εκανα τεστ που λενε οτι βγαζει αποτελεσμα θετικο ακομα και 5 μερες μετα τη συλληψη!το εκανα στις 20 και βγηκε αρνητικο!τωρα οι κανονικες μερες για να αδιαθετησω περασαν και εχω καθυστερηση!τι λετε???μπορει και να ειμαι??θα ξανα κανω αλλο ενα τεστ με την καινουργια εβδομαδα μηπως και αδιαθετησω μεχρι τοτε!πειτε τη γνωμη σας???!!!ευχαριστω πολυ!

Δημοσίευση

γεια σου φλωρα καλως ηρθες στο φορουμ!!η συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι να μην αγχωνεσαι!μπορει να εισαι εγκυος μπορει ομως και η καθυστερυση να οφειλεται στην αγωνια σου!γιατι δεν πας για μια χωριακη να σου φυγει?αλλωστε αυτα τα τεστ πολλες φορες κανουν λαθος

Δημοσίευση

φλωρα καλως ηρθες στην παρεουλα μας!! εφοσον εχεις 10 μερες καθηστερηση αντι να αγοραζεις συνεχεια τεστ απο το φαρμακειο και δινεις 15ε καθε φορα καλυτερα να πας να κανεις μια χοριακη σε ενα μικροβιολογο που αν θυμαμαι καλα κοστιζουν τα ιδια χρηματα και τα αποτελεσματα που σου βγαζει ειναι σιγουρα! ;)

ευχομαι ολοψυχα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!! :kiss:

Δημοσίευση

Συμφωνω με τα κοριτσια ο μονος τροπος για ενα σιγουρο αποτελεσμα ειναι η χοριακη.Ετσι και θα εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα και δε θα σπαταλας λεφτα σε τεστ καθε τρεις και λιγο.Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι.

Δημοσίευση

κοριτσια δεν αντεξα να περιμενω αλλο!πηγα και εκανα χοριακη τωρα το απογευμα!!!! :) ευχομαι να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα!!!αυριο το απογευμα θα παρω απαντησεις!!πολλα φιλια σε ολες σας!!!και ευχαριστω για τις απαντησεις σας! :kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια καλησπερα!!!δεν θα πω πολλα λογια!!μονο οτι Ε Ι Μ Α Ι Ε Γ Κ Υ Ο Σ !!! ευχομαι ολα να πανε καλα!!και σε ολες τις υπολοιπες τα ονειρα σας να γινουν πραγματικοτητα!πολλα φιλακια!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια!!ολα πανε καλα!αλλα κατι σκεφτομαι για τη χοριακη!!οταν την εκανα βγηκε νουμερο 434!!οπως τα υπολογιζω πρεπει να ειχα συλλαβει πριν το πολυ,πολυ δυο εβδομαδες!ειναι φυσιολογικο το νουμερο?φιλακια σε ολες σας!!!

Δημοσίευση

Πολλα πολλα συγχαρητηρια.Ολα να σου πανε καλα.Ρωτησα τη μητερα μου που ειναι μικροβιολογος και μου ειπε πως ο αριθμος αυτος οντως επιβεβαιωνει μια εγκυμοσυνη η οποια ομως ειναι στην αρχη της 1η 2η βδομαδα.Και για οτι νεοτερο να μας ενημερωνεις.

Δημοσίευση

muriam έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1 ΧΟΡΙΑΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 35 ΕΥΡΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

35 EURW ????????????? Που μένεις κοπέλα μου ; ; ; ; εγω που πηγα σε ενα απο τα καλυτερα διαγνωστικα...πληρωσα 27 πριν 6 μηνες....ασε που εχω ακουσει απο αλλες κοπελες να δινουν 20...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!για την κουκλα που ρωταει για τα συμπτωματα!εγω ειχα συχνοουρια και τασεις για εμετους!αλλα τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα!φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

muriam έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1 ΧΟΡΙΑΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 35 ΕΥΡΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

που πηγες καλε και σου ειπαν τοσο για μια χοριακη?? :blink: εγω μενω αθηνα και εκανα σε ενα μικροβιολογικο και μου πηρε 15 ευρω...

επισης να ευχηθω στη φλωρα να εχει μια τελεια εγκυμοσνη! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Raf δοκίμασε να της ανοιξεις λίγο τα δάχτυλα κ βάλε αντικείμενο με μικρή λαβή ή κάποιο πανακι. Ίσα ίσα να παίρνει το ερέθισμα. Κι εμάς έτσι μας είχε πει ο γιατρός να φτιάχνουμε παραπάνω , μπορεί μας είπε για να χορτάσει να θέλει 122 ml οπότε αυτά τα 2 παραπάνω θα πρέπει να βρει. Τον απάντησα τον γιατρό,  αν είναι έτσι θα του στραγγιξω το πανακι από το γάλα που φτύνει να δει αυτός που θέλει 122 για να χορτάσει!!! Μαγκιες! Από τη μια το φτύνει από την άλλη θέλει κ άλλο σκουπ!! Μας έχει βάλει μέσα! 
    • Μπράβο σου κορίτσι μου! Τότε δεν πειράζει και να μην στεναχωριέσαι!!    @elbe ουαου ψηλός είναι ε;;;  Εμείς έχουμε την Παρασκευή το επαναληπτικό, για να δούμε, θέλω να δω και ποσα κιλά έχει πάει!    Θα ξεκινήσετε τροφές από τον 5ο; Πως και έτσι; Θα του δώσεις αλεσμένα ή κομμάτια; Εγώ σκέφτομαι να κάνουμε BLW. Βασικά θέλω και ελπίζω να το καταφέρουμε 
    • Εγώ θα τα κάνω σίγουρα  μετά γτ το χρώμα  που μου αρέσει ρε βγαίνει εύκολα σε φυτική..  εε θα βάλουμε  φίλτρα χαχαχα
    • Εγώ κατέληξα  στο spitishop θα πάω στο Περιστέρι  να τα δω και από κοντά.. και εκει έχει nef nef..από ότι είδα από το σαιτ με έκπτωση  κλπ τέτοιες τιμές έχει και εκεί 
    • Ναι κι εγώ το ίδιο έκανα.. Κι εγώ στη σκέψη είμαι για τα μαλλιά..Πιο πολύ η μαμά μου με έχει φάει να τα φτιάξω.. για τις φωτογραφίες λέει...χαχα!!! Εμένα δεν με πειράζει και τόσο μιας κι είναι ελάχιστα τα λευκά..Βεβαια το χρώμα που τα βάφω μου πάει πολύ περισσότερο από το φυσικό μου..αλλά κάπως βαριέμαι και να στηθώ τόσες ώρες στο κομμωτήριο...δεν ξέρω...🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...