Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ????

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλες μου!!! Μιας κ η εποχή το επιβάλει είπα να ανοίξω αυτό το τόπικ!! :):):):):)

Τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν για διακοπές στους περισσότερους αλλά έστω ένα χωριό, ή ένα νησί ή ένα εξοχικό έχουμε έμμεσα ή άμεσα να μας φιλοξενήσει για διακοπούλες!!! ;);)

Εμείς τον Ιούλιο έχουμε μετακόμιση και δεν υπάρχουν χρήματα για εξορμήσεις, έτσι θα πάμε στο νησί του αρραβωνιαστικού μου στην Κω για λίγες μέρες. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εσείς???

Για να δουμε ποιό μέρος θα έχει την τιμητική του!!! B)B)

post-13009-13873934782415_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βορεια ευβοια και συγκεκριμενα στις ροβιες κλεισαμε με το κοινωνικο τουρισμο ειπαμε να παμε καπου κοντα να μην εχουμε τρομερες μετακιησεις λογω της ανοδου της βενζινης και επειλεψαμε ροβιες επειδη μαθαμεοτι ειναι ησυχα και θελαμε κατι ηρεμο τωρα βεβαια με το ερχομο του Σταυρο δνε ξερω ποσοηρεμα και ησυχα θα περασουν οι άλλοι ...

Εγώ είμαι από Εύβοια και θα σου πω ότι θα περάσετε τέλεια γιατί η Β. Εύβοια είναι πολύ ωραία για οικογενειακές ήσυχες διακοπές!!!

Τώρα για τον Σταύρο μην αγχώνεσαι γιατί θα υπάρχουν σίγουρα κι άλλα παιδάκια σαν τον Σταύρο στο εγγυώμαι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...