Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλα

θελω την αποψη σας κ αυτη τη φορα δεν εχει να κανει με ωαρια,εμβρυομεταφορες κ χοριακες :)

Φετος ηταν να μην παμε διακοπες λογω χρηματων αλλα μας ηρθε στο μυαλο το αχρησιμοποιητο πακετακι για καμπινγκ που μας πιανει χωρο στην αποθηκη κ ειπαμε γιατι οχι??? B)B)B) Να θυμηθουμε τα νιατα μας και να ξεχασουμε λιγο τον καημο μας:laugh:

Ξερετε κανενα μερος καταλληλο για ΕΛΕΥΘΕΡΟ CAMPING?

Δημοσίευση

λολιποπ που μενετε;;;

θα σου προτεινω ενα μερος που παμε με τον αντρα μου και ειναι τοσο σουπερ που ετσι μας ερχεται κ φετος να παρουμε τα διδυμα που ερχονται τη δευτερα κ να παμε οικογενειακως!!!!! :laugh:

λεγεται ελαια!ειναι μια περιοχη 5 λεπτα απο την κυπαρισσια στη μεσσηνια.ειναι ενα δασος πανω στη θαλασσα.κανεις καμπινγκ στο δασος με τη θαλασσα στα 50 μετρα.

εν τω μεταξυ ακριβως διπλα εχει το χωριο ελαια οποτε δεν εισαι τελειως στη μεση του πουθενα.ειναι ενα ελευθερο οργανωμενο καμπινγκ!στην παραλια εχει καμπινγκ αλλα και ντουζιερες.μεσα στο δασος εχει παντου βρυσες να πιανεις νερο!στο χωριο που πας με τα ποδια εχει μια ψησταρια κολαση!

σου λεω ειναι ιδανικα!αν ειστε σχετικα κοντα σε πελοποννησο συστηνω το μερος ανεπιφυλακτα!!!

καλες διακοπες!

Δημοσίευση

Λιονταρακι Β.Ελλαδα μενουμε αλλα δεν εχουμε θεμα με τις αποστασεις.Θα φορτωσουμε το αμαξι κ ΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ιrene για την Χιλιαδου εχω ακουσει κεγω πολλα κ καλα

Πειτε κ αλλα...αφου δεν εχουμε λεφτα ας εχουμε επιλογες :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Απ'όσο ξέρω σε κανένα μέρος δεν επιτρεπεται το ελευθερο καμπινγκ αλλά δεν σταματα να γίνεται!!!!!!

Εμείς πριν 2 χρόνια πήγαμε στην Β. Εύβοια σε οργανωμένο καμπινγκ στην Αγία Αννα... καταπληκτικό πεντακάθαρο με πισίνες κ όλα τα κομφόρ κ αρκετά οικονομικό για το επιπεδό του.. Δες εδώ www.clubagiaanna.gr

Στην Χιλιαδού είναι πολύ ωραία επίσης με τέλεια θάλασσα!!!!

Δημοσίευση

elenakioo έγραψε:

Απ'όσο ξέρω σε κανένα μέρος δεν επιτρεπεται το ελευθερο καμπινγκ αλλά δεν σταματα να γίνεται!!!!!!

Εμείς πριν 2 χρόνια πήγαμε στην Β. Εύβοια σε οργανωμένο καμπινγκ στην Αγία Αννα... καταπληκτικό πεντακάθαρο με πισίνες κ όλα τα κομφόρ κ αρκετά οικονομικό για το επιπεδό του.. Δες εδώ www.clubagiaanna.gr

Στην Χιλιαδού είναι πολύ ωραία επίσης με τέλεια θάλασσα!!!!

Το εχω επισκευτει το καμπινγκ της Αγ Αννας κ το καμπινγκ στις Ροβιες αλλα εχει πολλα χρονια απο τοτε.

:kiss::kiss::kiss:

Μα τι βλακεια ειναι κ αυτη????Να εχουν απογορευσει το ελευθερο :angry::angry: αλλα θα μου πεις αν παμε για 10 μερες κ αφηνουμε σκουπιδια για 10 χρονια καλα μας κανουν!

Δημοσίευση

θελεις μονο ελευθερο camping? B)B)B)

ξερω ενα καμπινκ στη κερκυρα λεγεται διονυσος(εχει και σελιδα

αν θες να δεις τιμες) ειναι

πολυ καλο.εχει και πισινα μεσα ,καθαρες τουαλετες,μινι μαρκετ

και με το αυτοκινητο σε 15 λεπτα εισαι κεντρο κερκυρα

εμεις εχουμε παει 4 φορες ως τωρα εκει και μπορει και φετος

να ξαναπαμε :):):)

Δημοσίευση

στις ροβιες θα παμε φετος εμεις αλλα οχι σ εκαμπινγ κλεισαμε δωματιο με τον κιννικο τουρισμο αλαλ θα περασω να δω τι παιζεικαι το καμπικγ επεισης καμπινγ ερα απο την Αγια Αννα το οποιο ειναι γνωστο υπαρχει και σην κορινθο ενα κοντα στο λεχειο καλα ειναι .

Δημοσίευση

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΑΡΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΛΑΤΑΝΙΤΣΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΑΜΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΠΑΤΕ

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

Εισοδος ελευθερη

πληρωνουμε στην εξοδο?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:2ovm1szh]

ιγκζακτλι!!!! ααααααααχαχαχαχαχα

γεια σου ρε λολι με τα ωραια σου!!!!

ελα μπες να παιξουμε!!!!!! που εισαιιιιιιιιιιιιιιι?

Δημοσίευση

χιλιαδου εχω κανει ελευθερο!!!ειναι τελεια αλλα θυμαμαι ειχαν ερθει αστυνομικοι και μας ειπαν αν δεν τα μαζεψουμε ωσπου να ξαναgυρισουν θα φαμε προστιμο.

εχω κανει ελευθερο στον πορο σε ενα κολπισκο δεν θυμαμαι πολλα.

και αν θελεις και ορgανωμενο ΕΛΛΑΦΟΝΗΣΟΣ παραδεισος!!!!!

τωρα gια ελευθερο παρε σβαρνα παραλιακα gενικα και οπου δεις οτι μπορεις να χωθεις και να νιωθεις ασφαλεια στησε την σκηνουλα σου!!!!

Δημοσίευση

rebbeka έγραψε:

χιλιαδου εχω κανει ελευθερο!!!ειναι τελεια αλλα θυμαμαι ειχαν ερθει αστυνομικοι και μας ειπαν αν δεν τα μαζεψουμε ωσπου να ξαναgυρισουν θα φαμε προστιμο.

εχω κανει ελευθερο στον πορο σε ενα κολπισκο δεν θυμαμαι πολλα.

και αν θελεις και ορgανωμενο ΕΛΛΑΦΟΝΗΣΟΣ παραδεισος!!!!!

τωρα gια ελευθερο παρε σβαρνα παραλιακα gενικα και οπου δεις οτι μπορεις να χωθεις και να νιωθεις ασφαλεια στησε την σκηνουλα σου!!!!

ευχαριστω Rebbekaki :kiss::kiss::kiss: μπαινω στις φρσκογκαστρουλες Μαιου κ σας διαβαζω!!!!! Φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...