Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η VALENTINAGIANNIS ΓΕΝΝΗΣΕ TO ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ!!

Recommended Posts

29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!! ΕΙΝΑΙ 2950 ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο τωρα εχει μπουκλιτσες?!?!?! :P:P :woohoo:

βαλεντινα μου να σου ευχηθω και απο εδω μανουλα!!! να σου ζησει η μπεμπουλα σου, γερη και καλοτυχη να ειναι η ζουζουνα!!

καλη λοχεια να εχεις!!

μη μας ξεχασειιιιιιιιιις! :P

φιλακια πολλα!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

να σου ζησει το κοριτσακι σου βαλεντινα!!!

γερη και καλοτυχη να ειναι παντα στη ζωη της..

καλη λοχεια σου ευχομαι,και να την καμαρωνετε οπως επιθυμειτε... :):kiss::kiss::kiss::kiss:

να σκεφτεις οτι εχθες εβλεπα το ονομα της στη λιστα των εγγυων και αναρωτιομουν εαν γέννησε!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΚΡΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!

να σου ευχυθω και απο εδω??? χαχα ναι θα σου ευχηθω!!!

να σου ζησει η κουκλα σου βαλεντινα μου,να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη στην ζωη της και εσεις να την καμαρωνετε!!!

καλη λοχεια φιλεναδα!!

Να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!

Να είναι γερό και καλότυχο!!!!!!!!!!!!

Να σας γεμίζει χαρές και περηφάνια!!!!!!!!!!!!

Ένα μεγάλο φιλί από την θεία Ειρήνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια Βαλεντινάκι! Να σας ζήσει η μπουμπού και να είναι πάντοτε καλά, ένα υγιές και χαρούμενο παιδάκι που θα κάνει περήφανους τη μαμά και τον μπαμπά της! Καλή λοχεία να έχεις :kiss:

Κοριτσαρα μου να σου ευχηθω και εγώ από δω!!!!! Να την χαιρεσαι την μπουμπου σου, να της κανεις ωραια κοτσιδακια και πλεξούδες με τα μπουκλάκια της!!!! να ναι γερη και ευτυχισμένη!!!!!! καλή λοχεία φιλεναδα!!!!! δωστης πολλα πολλά φιλάκια στα μπουτακια της απο μενα!!!!!!

Βαλεντίνα μου τρελοκομείο!

Το γέννησες το next top model!!!

Να σας ζήσει η μαυρομαλλούσα, πάντα γερη και τυχερή!!!

Περιμένουμε τα νέα σου και φωτό της κουκλίτσας!

:kiss::kiss::kiss:

valentina να σου πω τις ευχες μου και απο δω! ιουλιομανουλα να σας ζησει η κοριτσαρα σας! παντα γερη και ευτυχησμενη! καλη λοχεια! με το καλο να επιστρεψετε σπιτι σας! περιμενουμε νεα σας και φωτο!!!!!! φιλια πολλα σε μαμα και κορη!!!!!!!!

βαλεντινα ειδες μετα απο τοσες κουβεντες που καναμε οτι πειτελος ηρθε και η εγκυμοσυνη ολα πηγαν καλα και να τωρα κοιτας το μωρακι και το εχεις αγκαλια .Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχει μια καλη ζωη να την βλεπεις και να την καμαρωνεις καιμε τη βοηθεια του Θεου να μεγαλωσει και να σου προσφερει ολα αυτα που εσυ εχεθς σκεφτει .Να εχεις καλα λοχεια και σιγουρα θα τα πουμε .Να μου τη φιλησεις .

Να σου ευχηθώ και εγώ γλυκιά μου Βαλεντίνα!!!!Να σας ζήσει η κοράκλα!!!!Γερή και καλότυχη να είναι!!!!Καλή λοχεία να έχεις κούκλα μου!!!!!

Άντε και στα δικά μας ;););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...