Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενδομητριωση

ΑρετηΖ

Recommended Posts

• 2 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ FORUM!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ:

ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΣΤΕΩΝ ΜΕ ΛΑΜΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ MAMMYLAND. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ!:)

Γεια σου Ευτυχία,κοιτα να δεις συμπτωση εχτές μία φίλη μου μου είπε οτι εχει ενδομητριωση και εβαλα τη λεξη ενδομητρίωση στο internet και μας έβγαλε πολλές πληροφορίες.Οι πόνοι διάβασα οτι όντως οφειλονται στην ενδομητρίωση.

Γειά σου κ απο εμένα. Εγώ την ενδομητρίωση την κατάλαβα απο τους πολύ έντονους πόνους κατά την επαφή αλλά κ μετά. Τώρα έκανα κ την τελευταία ένεση κ σε 2 μήνες περίπου θα ξεκινήσω τισ προσπάθειες. Νομίζω ότι πρεπει να ενημερώσεις το γιατρό σου για τους πόνους γιατί μάλλον χρειάζεσαι ξανά θεραπεία. Εμένα τα αντισυλληπτικά δεν με βοήθησαν...

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ

ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ..

ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ..

ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΞΗΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ

ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟΣ!!!!

ΕΓΩ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΣΦΑΖΑΝΕ..

ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ..

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...