Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

να ελπιζω????

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας!!

σας διαβαζω καιρο καθως παλευω για την 2η εγκυμοσυνη σχεδον 1,5 χρονο!

τελευταια περιοδος 27.05 με κυκλο 29 ημερων.

την παρασκευη και το σαββατο εκανα 3 τεστ θετικα.

σημερα στην 4η μερα καθυστερησης η χοριακη ειναι 72.ειναι καλη?????????????

• Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 9.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Nefeloula ευχομαι ο,τι καλυτερο! Τα δυο τεστ ειναι θετικα επομενως αυτο ειναι απο μονο του πολυ καλο! Οσο για τη χοριακη τι να σου πω, δεν εχω ξανακανει και δεν εχω ιδεα σε τι τιμες πρεπει να βρισκεται για να ειναι θετικη... Θα σε κατατοπισουν τα υπολοιπα κοριτσια, απλα ειδα το τοπικ σου και ηθελα να σου ευχηθω να ειναι ολα θετικα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

nutella σε ευχαριστω πολυ!!!μακαρι να πανε ολα καλα..την πεμπτη θα επαναλαβω τη χοριακη..και εχω πολυυυυυυυυυ αγχοσ!! :)

Δημοσίευση

Ναι απ οτι διαβαζω εδω λενε τα κοριτσια οτι καθε δευτερη μερα διπλασιαζεται η τιμη της χοριακης, αρα καλα κανεις να την επαναλαβεις και τοτε θα ξερεις σιγουρα! Φανταζομαι δε θα περνανε οι ωρες μεχρι να σιγουρευτεις αλλα αξιζει η αναμονη! Περιμενουμε τα ευχαριστα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

οχι δεν περνανε!!!!!!!!!!!!!!πραγματικα!!!μακαρι να ναι φυσιολογικη!!ο γιατρος μου λεει πως αν καθυστερησε η ωορηξια ειναι ενταξει.σημασια εχει να διπλασιαστει!!σας ευχαριστω!!

Δημοσίευση

Νεφελούλα

συγχαρητήρια!

Υπέροχα τα νέα σου...

Καλώς ήρθες κ στο mammy!

Eνημέρωσε μας για την 2ή χοριακή σου...

Ολα καλά σου εύχομαι!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια εισαι μια εγκυουλα!!!!η χωριακη σου ειναι μια χαρα, θα κανεις καποιες επαναληψεις και μετα στον γιατρο σου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μακαρι βρε κοριτσια!!τι αγχος ειναι αυτο??σημερα η μερα δεν περναει με τιποτα.σας ευχαριστω για τις ευχες!!λογικα ωορηξια ειχα την 17η μερα.για να δουμε!!

Δημοσίευση

nefeloula έγραψε:

κοριτσια γεια σας!!

σας διαβαζω καιρο καθως παλευω για την 2η εγκυμοσυνη σχεδον 1,5 χρονο!

τελευταια περιοδος 27.05 με κυκλο 29 ημερων.

την παρασκευη και το σαββατο εκανα 3 τεστ θετικα.

σημερα στην 4η μερα καθυστερησης η χοριακη ειναι 72.ειναι καλη?????????????

nefeloula καλημερα.Επειδη προσφατα ειχα κι εγω μια εγκυμοσυνη αλλα δεν εκατσε, ξερω πως η χοριακη πρεπει να διπλασιαζεται καθε 2 ημερες.Αρα μην δινεις σημασια στο νουμερο αλλα στον διπλασιασμο.Παντως εγκυος εισαι να το ξερεις! :kiss: Ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!! :silly: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Γιατί βρε χαζούλα να μην ελπίζεις???

Όλα να πάνε καλά εύχομαι και να διπλασιαστεί

η χοριακή σου!!

Συγχαρητήρια!!!!

Δημοσίευση

μια χαρα εγκυος εισαι. Παρακολουθησε τη χοριακη σου και στις 48 ωρες και θα ξερεις πως παει η εγκυμοσυνη. Αλλα εισαι εγκυος με 72 χοριακη!

Δημοσίευση

μια απο τα ιδια και εγω...με μια βδομαδα διαφορα

εκανα 1τεστ βγηκε θετικο.πηρα τη γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε οτι ειναι αξιοπιστα τα τεστ για θετικο...

πηγα την ιδια μερα μου εκανε υπερηχο αλλα δεν εβλεπε τιποτα.

με εστειλε για χοριακη 70,9.

μετα απο 2μερες εφτασε 136,7.

σημερα εχω ξανα ραντεβου μηπως και φανει τιποτα.

παντως ηδη μου εχει δωσει σιδηρο.

φυσικα και να ελπιζεις...

και εγω ακομα στην ελπιδα ειμαι γιατι δεν μπορω να το πιστεψω μεχρι και σημερα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ιωαννα89 εμενα μου ειπε πως σε 2 μερες να αι κοντα στο διπλασιο αρα εισαι μια χαρα!!μακαρι και μενα αυριο να ναι τοσο!!ειχες αργα ωορηξια??

Δημοσίευση

nefeloula έγραψε:

ιωαννα89 εμενα μου ειπε πως σε 2 μερες να αι κοντα στο διπλασιο αρα εισαι μια χαρα!!μακαρι και μενα αυριο να ναι τοσο!!ειχες αργα ωορηξια??

δεν ξερω καθολου και τιποτα σχετικα με την ωορηξια.δεν ειχα ποτε σταθερο κυκλο.δλδ μεσα στο 2010 μου ειχε ερθει μονο 3φορες περιοδος και τωρα του χρονου παλι...

;)

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εκανα και σημερα και βγηκε 131! γιατρος ειναι αισιοδοξος οτι τα πραγματα θα πανε καλα!μου πε να ξανακανω την τεταρτη και μετα θα ξαναβρεθουμε!!αχ..τη χαρα!!ιωαννα 89 εσυ?πως πηγε?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

maria+fotis έγραψε:

βρε nefeloula ΜΠΡΑΒΟ !!!

αντε με το καλό :laugh: !!!!!!

αντε και στις υπόλοιπες !!!

αχ σε ευχαριστω!!!φυσικα και στις υπολοιπες...και γρηγορα!!!χιχι!!

το αγχος φυσικα παραμενει!!! :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βρε κοριτσια..δεν ειμαι καλα.εκανα παλι χοριακη σημερα και ειναι 310,7.σε 4 μερες.ειναι χαμηλη...και το πρωι ειχα και λιγα καφε..αποβαλλω ε??πονους δεν εχω..

Δημοσίευση

επρεπε να ειναι 260 και ειναι 310 ...μια χαρα ειναι πολυ καλα πας!!!!!!!!Διπλασιαζεται οπως πρεπει!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

anastasia32 έγραψε:

επρεπε να ειναι 260 και ειναι 310 ...μια χαρα ειναι πολυ καλα πας!!!!!!!!Διπλασιαζεται οπως πρεπει!!!

αναστασια μου σε 4 μερες πηγε 311.οχι σε 2.βεβαια διαβασα οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν διπλασιαζεται ακριβως.μπορει και μονο 60% σε 2 μερες.δεν ξερω..εχω ξενερωσει..

Δημοσίευση

Ωπ !!!Δεν θελω τετοια!!!Το σπορακι αντιλαμβανετε την ψυχολογια σου.Για ανεβααααα να ανεβει κι αυτο!!!!!Ενταξει nefeloula?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.