Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειπα οτι ποτε δεν θα ξαναμπω εδω..κ ομως μπαινω ξανα τα ιδια.

22 εβδομαδων παλι μια μπεμπα....το μονο που αλλαζει ειναι ο ενδομητριος θανατος...

πηγα για β επιπεδου κ δεν ζουζε.αυτα απο εμενα.δεν ξερω γιατι.

Αμεσως καναμε αμνιο για να δουμε αν ειναι χρωμωσωμιακο κ αντι να βγει αμνιακο υγρο βγηκε μαυρο υγρο...εσπασε ενα αγγειο κ γεμισε ο σακος διαλυμενο αιμα.δεν ξερουμε τι εγινε...αλλα εχω στειλει 2 αγγελουδια εκει πανω.δεν μπορω ρε κοριτσια πως θα συνεχισω εγω?ειναι αδικο.αυριο μπαινω χειρουργειο.

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ραφαελ μου δεν εχει τυχει να ξαναμιλησουμε..ειλικρινα λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου :(:( καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις καλη μου :(:(

ο γιατρος ειδε οτι το μωρο δεν ζουσε και σου εκανε αμνιο?? :dry:

Δημοσίευση

ε οχι ρε ραφαελ :(:(:(:(:(:(:(

λυπαμαι πολυ :(:(:(:(:(:(:(:(

δεν εχω λογια :(:(:(

βλεπω εχεις ακομη ενα παιδακι :)

ριξε ολο το βαρος σου σε αυτο και προσπαθησε σιγα σιγα να το ξεπερασεις

ειναι βαρυ το ξερω και αδικο αλλα και πως να γινει τωρα??????

να μου πεις οταν εισαι εξω απο χορο πολλα τραγουδια λες..

σου ευχομαι να εισαι δυνατη!

και οσο για τα δυο μωρακια που φυγαν πριν ακομη ερθουν

τωρα ειναι αγγελακια.....

Δημοσίευση

αχ μωρέ ραφαέλ μου ξέρω αρκετό καιρό την ιστορία σου μιας και είναι παλαιό μέλος και είχα και γω μια αποβολή πριν από 2 χρόνια και είχα χαρεί τόσο πολύ που είχες ξαναμείνει έγκυος....τι να πω;;;;;

κουράγιο και ο πόνος σιγά σιγά θα φύγει, δεν έχω λόγια να σου πω!

Δημοσίευση

Δεν έχω λόγια.... άλλα νέα περίμενα να διαβάσω... Να είσαι εσύ γερή να αντέξεις αυτό που περνάς και να καταφέρεις σύντομα να ξεπεράσεις τη στεναχώρια σου.

Λυπάμαι πάρα πολύ... μα πάρα πολύ...

Δημοσίευση

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει...

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι κουράγιο...

Εχεις το αγόράκι σου και να μην σταματάς να το αγκαλιάζεις και να το

κοιτάς στα μάτια για να παίρνεις δύναμη.

Σου ευχομαι να ξεπεραστουν όλα και να του χαρίσεις αδερφάκι...

Δημοσίευση

Ραφαέλ, θα πω ότι και τα άλλα κορίτσια....ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ, θυμάμαι πόσο χαρούμενη ήσουν...κάνε υπομονή....είμαι σίγουρη ότι κάποια άλλη στιγμή θα έχεις αυτό που θέλεις.....φιλάκια....

Δημοσίευση

Αληθεια τα λογια που θα σου πουμε δεν ξερω ποσο θα ειναι λογια παρηγοριας μακαρι να μπορουσαμε να σου απαλυνουμε για λιγο το πονο .Χρειαζετε δυναμη και δεν ξερω απο που θα την αντλησεις ; ισως απο το αγορακι σου ; Εμεις θα ειμαστε εδω να σου σταθουμε για οτι χρειαστεις πες μας .

Μετα ολα τα άλλα ....

Δημοσίευση

Δεν έχω λόγια.... άλλα νέα περίμενα να διαβάσω... Να είσαι εσύ γερή να αντέξεις αυτό που περνάς και να καταφέρεις σύντομα να ξεπεράσεις τη στεναχώρια σου.

Λυπάμαι πάρα πολύ... μα πάρα πολύ...

Δημοσίευση

Ραφαέλ μου δεν ξέρω τι να σου πω για να σε παρηγορήσω.. :(:(:(

ποιός να φανταζόταν προχτές που μιλούσαμε ότι θα έπαιρναν τέτοια τροπή τα πράγματα..Τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο... :(

Πες μου όμως τι συνέβη ακριβώς; Αφού το άκουγες μέχρι τελευταία στιγμή έτσι δεν είναι; Ο γιατρός τι είπε;

Προσπάθησε να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου.. :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...