Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Η πρωτη μας αλλεργια!

Featured Replies

Δημοσίευση

Παρασκευη απογευμα δινω την νεα κρεμα της νουτριτσια με κομματακι σοκολατας στη μαργαριτα που την καταβροχθιζει! ντριν το κουδουνι να η γειτονισσα με σπιτικη τυροπιττα...μαμ φωναζει η μαργαριτα δινει η μαμα 3-4 βουκιτσες....

Σαββατο πρωι ξυπναει η μαργαριτα με πρησμενα κατακοκκινα αυτια σα τον νταμπο το ελεφαντακι :laugh: :laugh: :laugh: και κοκκινες κηλιδες στο προσωπο και στα χερια...

να την παω στο νοσοκομειο? (σκεφτηκα) :dry::dry::dry:

πηρα τον γιατρο μου πε να της δωσω αταραξ και κορτιζονη και βλεπουμε...

ειναι δευτερα μεσημερι και η μικρη σηκωσε και πυρετο :blush::blush::blush::blush:

αααααχ τελικα το ενστικτο της μανας ειναι αλανθαστο! επρεπε να την ειχα παει κατευθειαν στο "μητερα" τωρα το παιδευω το μαργαριταρακι μου χωρις λογο... :(:(:(:(

Δημοσίευση

Αλλεργία σε τι απο όλα τα συστατικά της τυρόπιτας βρε πουλάκι μου?

Ενημέρωσέ μας να ξέρουμε...Πολλά φιλάκια κ περαστικούλια

στο μαργαριταράκι σου.. :kiss:

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Παρασκευη απογευμα δινω την νεα κρεμα της νουτριτσια με κομματακι σοκολατας στη μαργαριτα που την καταβροχθιζει! ντριν το κουδουνι να η γειτονισσα με σπιτικη τυροπιττα...μαμ φωναζει η μαργαριτα δινει η μαμα 3-4 βουκιτσες....

Σαββατο πρωι ξυπναει η μαργαριτα με πρησμενα κατακοκκινα αυτια σα τον νταμπο το ελεφαντακι :laugh: :laugh: :laugh: και κοκκινες κηλιδες στο προσωπο και στα χερια...

να την παω στο νοσοκομειο? (σκεφτηκα) :dry::dry::dry:

πηρα τον γιατρο μου πε να της δωσω αταραξ και κορτιζονη και βλεπουμε...

ειναι δευτερα μεσημερι και η μικρη σηκωσε και πυρετο :blush::blush::blush::blush:

αααααχ τελικα το ενστικτο της μανας ειναι αλανθαστο! επρεπε να την ειχα παει κατευθειαν στο "μητερα" τωρα το παιδευω το μαργαριταρακι μου χωρις λογο... :(:(:(:(

το οτι σηκωσε πυρετο ειναι κατα της αλλεργιας,και συνηθως οι τροφικες αλλεργιες εκδηλωνονται σχεδον αμεσως μετα τη βρωση της τροφης!!!ας την δει παιδιατρος μηπως προκειται για εξανθημα ιογενες!!!περαστηκα :woohoo:
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mummydi έγραψε:

Αλλεργία σε τι απο όλα τα συστατικά της τυρόπιτας βρε πουλάκι μου?

Ενημέρωσέ μας να ξέρουμε...Πολλά φιλάκια κ περαστικούλια

στο μαργαριταράκι σου.. :kiss:

ευχαριστω πολυ :)

δε ξερω αν εφταιξε η τυροπιττα ή τα κομματακια σοκολατας στην κρεμα... δε μπορω να καταλαβω :(

αν βγαλω ακρη θα σας πω

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μαμα Παναη.... ναι αλλα ο πυρετος εκδηλωθηκε σχεδον 3 μερες μετα...

και το πρηξιμο? που οφειλεται?

τι μπερδεμα

μου φαινεται το απογευμα θα πεταχτω στο "μητερα" να μου φυγει η απορια

Δημοσίευση

Παραστηκα σας!!

Εγω του εδωσα πρωτη φορα αυγο και μετα απο λιγο ειδα μικρα σπυρακια

σαν αναφυλαξια στα ποδαρακια του μονο... πηρα τη γιατρο αλλα μου ειπε οτι μαλλον

δεν ειναι απο το αυγο.... :dry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τελικα με την αλλεργια δε βγαλαμε ακρη, αλλα ειναι σιγουρο οτι εχουμε ωτιτιδα!!!

Δημοσίευση

αχ μωρε to pitsipopini σου, περαστικα κ γρηγορα ξεμπερδεματα !

...καλε frap σοκολατα απο τωρα ?

Δημοσίευση

ξερω ποια κρέμα λες ειναι πολυ νοστιμη (την δοκιμασα εγώ) ,λογικα ομως δεν θα εκδηλωνοταν τοσες ωρες μετά μα πιο σύντομα...της εχεις ξαναδωσει ποτέ?

Δημοσίευση

καλημερα και πιστεω η μικρη να ειναι καλυτερα .Η αλλεργιες δεν κανουν πυρετο τουλαχιστο ετσι ξερω ; οποτε μηπως η μικρη απλα εχει οπως ειπες την ωτιτιδα και εκανε και πυρετουλη και οσο αφορα το εξανθημα μηπως ταν τυχαιο περιστατικο ; η την πειραξε ο συνδυασμος τροφων ; της κρεμας και της τυροπιτας η οποια μεσα περιεχει αρκετα πραγματα ,εγω φου θα μιαγα με τον γατρο θα εκανα το εξης :θα της εδεινα μονο την κρεμα μιαμερα χωρις να βαλω κατι νεο στο μενου της και θα εβλεπα μπορει καποιο συστατικο της κρεμας να το πειραζειτο μωρο αν εβλεπα οτι δνε τη πειραζει η κρεμα θα της εδεινα μια αλλη μερα τυροπιτα την οποια θα εφτοιαχα μονη μου ποσο ειναι η μικρη ; Απο την αλλη επειδη οι αλλεργες μπορει αν ειναικαι επικινδυνες δεν ειναι καλυτερα να κανεις το τεστ αλλεργιων να ξρεις να μην ταλαιπωρειτε το μωρο .περσατικα και ενημερωσε μας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.