Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για τους κουμπαρους μας!για πειτε τη γνωμη σας!

Recommended Posts

katsaridoula έγραψε:

για πειτε και υπολοιπες μανουλες τη γνωμη σας;τι θα θελατε να σας κανουν δωρο για να χαλαρωσετε με τον συντροφο σας;

Εγώ ήδη απολαμβάνω το δώρο μου!!!!! Τα παιδάκια μου είναι διακοπές με τους γονείς μου στην Ερέτρια!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αρα το καλυτερο ειναι να κρατησει καποιος τα παιδακια!αλλα μερικοι δεν μπορουν ευκολα να τα αποχωρηστουν. και οι κουμπαροι μας δεν τον εχουν αφησει ποτε.

Σίγουρα ότι καλύτερο για να χαλαρώσει ένα ζευγάρι είναι να κρατήσει κάποιος τα παιδιά. Στην δική μου περίπτωση οι γονείς μου τα κρατάνε από πολύ μικρά γιατί δουλεύω, έτσι ο αποχωρισμός είναι αναπόφευκτος!!!

Στην αρχή μου φάνηκε δύσκολο μετά συνήθισα, άλλωστε δεν είχα την πολυτέλεια της επιλογής. :)

και η κουμπαρα ξεκινησε παλι δουλεια εδω και ενα μηνα αρα μπορει τωρα να της ειναι πιο ευκολο αλλιως ππεπει να σκεφτω κατι αλλο και να εχουν τον μικρο το βραδυ στο σπιτι.

Να προτεινω κατι αλλο.Αν η κουμπαρα σου δυσκολευεται να αφησει το παιδακι της τη νυχτα ισως θα μπορουσες να τους σειλεις σε καποιο σπα....να πανε πρωι να κανουν ολα αυτα που ειδικα οι γυναικες ξετρελαινονται μασαζ μασκες...ισως καποιο ξενοδοχειο που παρεχει τετοιες υπηρεσιες ,να εχουν και ενα δωματιο για να μπορεσουν να χαλαρωσουν να παρουν κανενα υπνακο ,να μεινουν μονοι τους..για να μη ξενιτευτουν να νιωθουν οτι ανα πασα στιγμη ειναι κοντα στο παιδι τους.Δεν ξερω...Ειναι βεβαια και το οικονομικο ...ΘΙα μπορουσες να τους χαρισεις μια τετοια πολυτελεια?Εγω θα ξετρελαινομουν...Αν και θα ειναι για καποιες ωρες πιστευω θα τους φτασει και θα το ευχαριστηθουν!!

βρηκα ξενοδοχειο με spa αλλα μου ειπαν καλυτερα να παω απο κει να τα δουμε.πιστευω αυριο να συναντηθουμε με τα παιδια και να τους το φερω απεξω απεξω να δω τι θα κλεισω τελικα!βρηκα σε ενα sait κεντο περιποιησης αλλα ειναι στην Αθηνα,θα ηθελα καλυτερα Χαλκιδα.βεβαια και Αθηνα δεν ειναι μακρια αλλα δουλευουν μεχρι Σαββατο στις 6 το απογευμα και δυσκολο να πανε γιατι η κουμπαρα μου δουλευει.αχ αχ νομιζα οτι θα ηταν πιο ευκολο!

μια αλληλυση πιο ευκολη και οικονομικη ειναι να πας σε ενα κομμωτηριο να κανονσιεις να παει η κουμπαρα να χτενιστει να φτοιαξει νυχια και να κανονισεις ενα ωραιο γευμα σε ενα καλο μαγαζι αφου λοιπον τους προσφρερεις αυτα ασε να επιλεψουν εκεινοι αν θελουν με την επιστροφη στο σπιτι να ειναι ι δυο του αρα θα κρατησετε εσεις το μωρο η να επιστρεψουν καινα μεινουν μονο στο γευμα .Εγω ειναι 6 ετων Ο Σταυρος και βραδυ δε εχει μεινει μακρια αμς εκτος απο 2 φορες που ηατν πολυ μωρο και ειχαμε παει σε καποιν χωρο με τη δουλεια του αντρα μου ετσι ηταν αδυνατον να τον παρουμε εχουν περασει απο τοτε 5 χρονια σχεδον οποτε κταλαβαινετε δνε θα κατσει αλλα και εγω δνε μπορω μακρια του δνε μπορω να φανταστω διακοπες χωρις το Σταυρο μαζι .ειμαι εξαρτημενη

καλη η ιδεα σου βανια!καλε μηπως τελικα το βλεπουμε μονο εμεις οτι χρειαζετε να μεινουν λιγο μονοι τους?γιατι ακουω εσας τισ μανουλες που δεν εχετε αφησει τα παιδακια σας :) και αρα μια χαρα ησαστε και μια χαρα χαλαρωνετε! :):)

Νομιζω κατσαριδουλα μου περα οτι σε θελω για νονα :):) το μονο σιγουρο οτι η ιδεα της αλεξαντρας ειναι super γιατι και θα βρεθει το ζευγαρι λιγο μονο του να χαλαρωσει αλλα δεν θα αποχωρηστει και το μωρο τους και στο λεει αυτο μια χαζομαμα που δεν ειναι τρελλα εξαρτημενη με την κορη της και δεν μπορω καθολου μα καθολου μακρια της.Οσες φορες το εκανα συνεχεια μιλουσα για εκεινη οποτε που να χαλαρωσεις.

και εμενα μου αρεσε η ιδεα της αλλα θα παει παρα πολυ το μαλλι!και αυτοι στα ξενοδοχεια σου χρεωνουν ολη τη μερα μεινεις δε μεινεις εντομεταξυ σε οσα πηρα λες και μου εκαναν χαρη μου μιλαγαν,βαριοντουσαν να με εξηπηρετησουν αν ειναι δυνατον.

ααα εχω πολυ ζητησ σα νονα :laugh: :laugh:

Αχ, θα γινεις και δικη μου κουμπάρα;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Πολυ γλυκο που το σκεφτηκατε.

Μπορεις να τη ρωτησεις .Πιστευω οτι εστω για το φαγητο θα σας το αφησουν το παιδι.

κοριτσια κοριτσια σκεφτηκα τελικα να κανω το εξης!!να τους κλεισω μονο για φαγητο και ωραια θα ηταν να εκλεινα και στην κουμπαρα μου ραντεβου για τα μαλλια αλλα το κομμωτηριο που παμε σαββατο δουλευει μεχρι τις 4 και δεν ξερω αν θα μπορεσει να παει τοσο νωρις γατι θα θελει και να ξεκουραστει.

λοιπον κοιταχτε πως θα τους το πω,μαλλον θα τους το γραψω!

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ………………………..

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!

ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ή ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ!!!

katsaridoula έγραψε:

κοριτσια κοριτσια σκεφτηκα τελικα να κανω το εξης!!να τους κλεισω μονο για φαγητο και ωραια θα ηταν να εκλεινα και στην κουμπαρα μου ραντεβου για τα μαλλια αλλα το κομμωτηριο που παμε σαββατο δουλευει μεχρι τις 4 και δεν ξερω αν θα μπορεσει να παει τοσο νωρις γατι θα θελει και να ξεκουραστει.

λοιπον κοιταχτε πως θα τους το πω,μαλλον θα τους το γραψω!

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ………………………..

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!

ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ή ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ!!!

Μπραβο πολυ ωραια τα γραφεις.

Ετσι θα μπουρουν αν θελουν να μεινουν μονοι τους το βραδυ ή αν θελουν να ερθουν στο μωρο!!! Καλοοο :)

ναι μωρε να μην τους πιεσω,νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο,θα παμε κατα τισ 6 και μιση να παρουμε τον μικρο σπιτι μας και να εχουν χρονο στη διαθεση τους να ετοιμαστουν και οτι θελουν να κανουν ;)

και αν δεν μπορουν να τον αποχωρηστουν βραδυ μολις θελησουν θα μας παρουν τηλεφωνο και θα τους τον παμε!τωρα ψαχνω για καλο και ρομαντικο μαγαζι,διπλα στο κυμα και θα επιμελιθω και την διακοσμιση του τραπεζιου τους!τι λες καλυτερα δε θα νιωσουν ετσι;καλο θα ηταν και ενα σπα αλλα αμα παμε διακοπες θα το απολαυσουν στις διακοπες το σπα!!!

οποια κοπελα ξερει στη χαλκιδα κανενα ωραιο μαγαζι για φαγητο σε θαλασσα ας μου πει!

Σιγουρα θα ειναι καλυτερα ετσι!

Θα ειναι και πιο ησυχοι διοτι θα ξερουν

οτι μπορουν να πανε στο μωρακι τους οτι ωρα

θελουν! Δεν μπορω να σε βοηθησω με το

μαγαζι διοτι ζω σε αλλη χωρα.

Μαζι θα πατε διακοπες?

πρωτα ο θεος ετσι λεμε και σχεδιαζουμε να παμε μαζι!καθε καλοκαιρι μαζι παμε εκτος απο περσυ που ηταν μετα τη γεννα δεν πηγαμε.

ναι το ειπα για οποια ειναι απο χαλκιδα και ξερει :)

ευχαριστω πολυ για το χρονο σου και για την βοηθεια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...