Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχουμε την ιδια ηλικια!! και εγω 22 ειμαι και ελπιζω πως την αλλη εβδομαδα θα εχω αγκαλιτσα τη μπεμπα μου! :woohoo:

αναστασια παω και ξαπλωνω μπας και ξεκολλησει..αλλα νιωθω λες και χωνει τα ποδαρακια της κατω στο δεξι μου παϊδι :S :silly:

Δημοσίευση

KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΑΜΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ 19 ΜΗΝΩΝ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!22 ΧΡΟΝΩΝ Ε???ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 23 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΣΩΣ,ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ 26 ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ,ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ???ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΗ???

Δημοσίευση

oti exw exw giati exw megalwsei 4anipsia k genika i zwi mou itan k einai mesa se paidia opote katalavaineis..alla panta i ka8e mia pou gnwrizoume 3erei k ekeini kati parapanw apo emas..;)

sugnwmi kiolas Anastasia mou pou sto zitaw alla mipws 8a mporouses na ri3eis 1matia sta PMs' sou dioti ntrepomai ligaki na sto zitisw edw giati eimai kainouria k ekei 8a antikrisw pio polu ton e3w kosmo..?

Δημοσίευση

Ενα μεγαλο καλωσορισμα και απο μενα.Ειμαι η Αλεξανδρα 24 χρονων εχω δυο κορουλες την κωνσταντινα που τον μαιο εγινε 3 χρονων και την ελισαβετ που τον αυγουστο θα χρονισει.

Να χαιρεσαι την Δημητρουλα σου και με το καλο η βαφτιση και μια ζωη γεματη αγαπη σεβασμο ενθουσιασμο και χαρες να εχεις με τον αντρα σου.(αντε γιατι τους αντρες μας δεν τους πολυαναφερουμε και επαιξαν σημαντικο ρολο στο να εχουμε ολες μας τα αγγελουδια μας,Υ.Σ Γιωργο μου σε αγαπαω....)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...