Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πόπη χάρηκα!!! :)

Από Κορυδαλλό εεε??? στα μέρη του συζύγου μου....Νίκαια δηλαδή ήταν το πατρικό του αλλά εκεί τριγυρνούσε...τώρα μένουμε Κυψέλη.

Τι δουλειά ψάχνεις? Με την μικρή τι θα κάνεις, έχεις κάποιον να την κρατήσει??

Δημοσίευση

καλως ηρθες στον κοσμο του mammyland σιγουρα θα βρεις πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα θα σου λυθουν καποιες αποριες και θα βρεις καποιες ιστοριες που θα νομιζεις οτι ευ εισια η πρωταγωνιστρια.....

Ιως καποιες φορες να θυμωσεις με κατι που θα δεις να αντιδρασεις αλλα ετσι ειναι ο κοσμος του mammyland δεν διαφερει καθολου απο τον εξω .

Λοιπον ειμαιη Βανια και μεχρι πριν 4 χρονια εμενα στο Αιγαλεω μεχρι που κληρωθηκαμε και πηαμε σπιτι στο Ολυμπιακο χωριο ενα μερος κοντα στους θρακομακεδονες εδω μακρια απο τον πολιτισμο μαζι με τους λυκους ....οπως καταλαβαινεις δνε μου αρεσει καθολου εδω .

Εχω ενα γιο 6 ετων τον αναφερομενο Σταυρο αυτα και να περασεις ομορφα μαζ μας

Δημοσίευση

s'euxaristw polu Vania mou gia ta kala sou logia k gia tis sumvoules tou mesa k tou e3w,nwritera to anakalupsa oti de diaferei..

egw eimai i Popi k exw 1koroula 4 1/2 minwn menw ston Korydallo..mporw na se katalavw oti de sou aresei ekei pou meneis giati pistepse me oute k emena m'aresei i katastasi pou zw twra alla kanoume oti mporoume me ton antra mou..

Δημοσίευση

kalhmera Poph kai kalws hr8es sthn parea tou mammyland!!!

na sou zhsei h prigkipissa sou kai na eiste geroi esu kai o antroulhs sou na th megalwsete me pollh pollh agaph!

eimai h Anastasia kai dianuw thn teleutaia evdomada tou 8ou mhna.den exw akoma paidaki alla prwta o Theos s'ena mhna 8a krataw to oneiro-karamelitsa mou agkalitsa!!!!!!(vasika exw ena sthn koilitsa mou) :D :D :D :D :D

kalh epituxia me to 8ema ths douleias!euxomai suntoma na vreis kati!

Δημοσίευση

καλημερα μικρουλα μανουλα Ποπη!!!

καλως ηρθες στην παρεουλα μας και να σου ζησει το κοριτσακι σου!!! :cheer:

αναστασια και η δικια μου τα ιδια κανει...που θελουν να φτασουν αυτα τα παιδια δεν εχω καταλαβει ακομα!! :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...