Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πόπη χάρηκα!!! :)

Από Κορυδαλλό εεε??? στα μέρη του συζύγου μου....Νίκαια δηλαδή ήταν το πατρικό του αλλά εκεί τριγυρνούσε...τώρα μένουμε Κυψέλη.

Τι δουλειά ψάχνεις? Με την μικρή τι θα κάνεις, έχεις κάποιον να την κρατήσει??

Δημοσίευση

καλως ηρθες στον κοσμο του mammyland σιγουρα θα βρεις πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα θα σου λυθουν καποιες αποριες και θα βρεις καποιες ιστοριες που θα νομιζεις οτι ευ εισια η πρωταγωνιστρια.....

Ιως καποιες φορες να θυμωσεις με κατι που θα δεις να αντιδρασεις αλλα ετσι ειναι ο κοσμος του mammyland δεν διαφερει καθολου απο τον εξω .

Λοιπον ειμαιη Βανια και μεχρι πριν 4 χρονια εμενα στο Αιγαλεω μεχρι που κληρωθηκαμε και πηαμε σπιτι στο Ολυμπιακο χωριο ενα μερος κοντα στους θρακομακεδονες εδω μακρια απο τον πολιτισμο μαζι με τους λυκους ....οπως καταλαβαινεις δνε μου αρεσει καθολου εδω .

Εχω ενα γιο 6 ετων τον αναφερομενο Σταυρο αυτα και να περασεις ομορφα μαζ μας

Δημοσίευση

s'euxaristw polu Vania mou gia ta kala sou logia k gia tis sumvoules tou mesa k tou e3w,nwritera to anakalupsa oti de diaferei..

egw eimai i Popi k exw 1koroula 4 1/2 minwn menw ston Korydallo..mporw na se katalavw oti de sou aresei ekei pou meneis giati pistepse me oute k emena m'aresei i katastasi pou zw twra alla kanoume oti mporoume me ton antra mou..

Δημοσίευση

kalhmera Poph kai kalws hr8es sthn parea tou mammyland!!!

na sou zhsei h prigkipissa sou kai na eiste geroi esu kai o antroulhs sou na th megalwsete me pollh pollh agaph!

eimai h Anastasia kai dianuw thn teleutaia evdomada tou 8ou mhna.den exw akoma paidaki alla prwta o Theos s'ena mhna 8a krataw to oneiro-karamelitsa mou agkalitsa!!!!!!(vasika exw ena sthn koilitsa mou) :D :D :D :D :D

kalh epituxia me to 8ema ths douleias!euxomai suntoma na vreis kati!

Δημοσίευση

καλημερα μικρουλα μανουλα Ποπη!!!

καλως ηρθες στην παρεουλα μας και να σου ζησει το κοριτσακι σου!!! :cheer:

αναστασια και η δικια μου τα ιδια κανει...που θελουν να φτασουν αυτα τα παιδια δεν εχω καταλαβει ακομα!! :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...