Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια εχω μια απορια....

Recommended Posts

καλησπερα..ειμαι στην 35η εβδομαδα κυησης..απο την αρχη εψαχνα ενα καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι δεν ειμασταν καλα οικονομικα..ειχα εξαιρεσει το Αλεξαντρας και το Ελενας γιατι δεν μου ειχαν πει τα καλυτερα (ισως απλα ετυχε οι γνωστοι μου να εχουν αυτη την εντυπωση) και ετσι ειχε μεινει το Αττικο και το Αρεταιειο..Στο Αττικο μου προτειναν ενα γιατρο και οταν επικοινωνησα μαζι του μου ειπε πως δε με αναλαμβανει επειδη γενναω Αυγουστο και θα ειναι σε αδεια..ετσι, κατεληξα στο Αρεταιειο..(ο γιατρος φημολογειται οτι δεν ειναι κ πολυ του χρηματος)..Στην αρχη λεγαμε με τον αντρα μου να δωσουμε στο γιατρο γυρω στα 500 ευρω, οτι παρει το νοσοκομειο και αν κανω επισκληριδιο οτι αναλογει..εδω και ενα μηνα ομως (με τις μειωσεις στους μισθους, τα επιδοματα και την ανεργια μου) δεν μας βγαινει να δωσουμε τιποτα και σε κανεναν παρα μονο για την διαμονη στο μαιευτηριο...με τον γιατρο δεν εχουμε συζητησει για το χρηματικο (δεν τολμαω)..φοβαμαι οτι αν του το πουμε δεν θα με αναλαβει..μου εχουν πει οτι παιρνει 1000 ευρω...ο αντρας μου λεει να μη του συζητησουμε κατι προ τοκετου, να γεννησω με το καλο και μετα να του πουμε τα καθεκαστα..Ομως εμενα με εχει καταλαβει ανασφαλεια..μου λενε αλλες κοπελες απο φορουμ οτι "αν δεν εχεις λεφτα, πας και στηνεσαι στην ουρα σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και οταν ερθει η ωρα να γεννησεις πας σε οποιον εχει εφημερια..αλλιως επειδη ο ταδε γιατρος ειναι πανεπιστημιακος πληρωνεται κανονικα.."..αν δεν εχεις δηλαδη χρηματα πας και οτι τυχει, οπου τυχει και με οποιον τυχει??? :(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι λίγο απογοητευτική η κατάσταση αλλά κάπως έτσι είνια τα πράγματα. Ακόμα και σε δημόσιο να είναι ο γιατρός ζητάει χρήματα ή στην καλύτερη περίπτωση λέει στο ζευγάρι να δώσει ό,τι θέλει..Αυτό ξέρω από όλες τις γνωστές μου που γέννησαν σε δημόσιο με δικό τους γιατρό. Από εκεί και πέρα θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα και άνθρωποι γιατροί. Μήπως όμως είναι καλύτερο να το συζητήσεις με το γιατρό μη βρεθείτε προ εκπλήξεων;; Δεν ξέρω τι να πω..Εύχομαι τα καλύτερα.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ!!!ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΘΑ ΔΩΣΩ 1400 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΟΣΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ

Kalimera..Egw gennisa st "Elena" k m piran mono 250eurw gia 3meres pou emeina ekei..i koroula mou anagkastika emeine stin 8ermokoitida gia 10meres logw tou oti gennisa prowra k auto de to plirwsa ka8olou,dld plirwsa mono to dwmatio pou emeina..ston giatro den edwsa ka8olou lefta..vevaia 8ewrw oti to "Elena" einai kalutera apo to "Ale3andra" k se 8ema ka8ariotitas k se 8ema proswpikou k grafeiokratias..Mporeis ana pasa wra na alla3eis maieutirio k min anisixeis an de 8es n'alla3eis epeidi o giatros exei ginei tis empistosunis sou tote efoson 8a parei "maura xrimata" mporeis na tou dwseis osa 8eliseis esu.. ;):kiss:

δεν σου ζητησε λεφτα??ηταν ο προσωπικος σου γιατρος ή πηγες σε οποιον ειχε εφημερια??συγνωμη για την αδιακρισια αλλα ειμαι λιγο πελαγωμενη...

ka8olou adiakrisia,tetoies erwtiseis logiko k na ginontai se tetoies katastaseis pou vriskomaste..oxi de mou zitise lefta..opws sou eipa k prin gennisa prowra k epeidi eixa akousei kala sxolia gia to nosokomeio piga k gennisa ekei otan me epiasan oi ponoi..eixe efimeria ekeini tin imera alla 3erw pws akoma k mera efimerias na min einai mporeis na pas na genniseis kanonika ekei otan se piasoun oi ponoi..extes to vradu mia fili mou tin epiasan oi ponoi k epeidi o giatros tis einai st "Ale3andra" pige ekei alla de tis arese to nosokomeio (vlepeis ekeini mexri xtes eixe dei mono to iatreio t giatrou :unsure: ) k efuge k pige sto "Elena"..prospa8w na sou pw oti gia tetoies katastaseis to "Elena" panta efimereuei..exw tin koumpara mou pou douleuei ekei k enimerwnomai suxna.. ;)

s'euxaristw polu..oxi de fovi8ika giati ponousa toso polu ekeini tin mera pou pistepse me pio polu fovomoun mi xasw to aggeloudi mou para ton giatro..o giatros pou me 3egennise itan arketa nearos mporw na pw alla eilikrina gennisa me 1pono oute eneseis oute tipota alla auta vevaia einai analogws ti gunaika k ti genna pou 8a exeis..

Sou euxomai to kalutero k na genniseis me 1pono..;)

Eγώ προσωπικά αν γεννήσω σε δημόσιο ,

κάτι που το σκέπτομαι και εγώ για οικονομικούς λόγους,

δεν πρόκειται να ρωτήσω τον γιατρό πόσα παίρνει.

Είναι γιατρός δημοσίου και υποχρεούται να κάνει την δουλειά του.

Στο τέλος μόνο θα του δώσω ότι έχω ευχαρίστηση.Γιατι τι θα μου κάνει? Όπως είπε καιι άλλη κοπέλα είναι παράνομο και κανονικά ούτε καν φακελάκι δεν θα έπρεπε να δίνουμε.Εμείς τους μάθαμε έτσι.....Έχω ακούσει γιατρούς του δημοσίου να παίρνουν μέχρι 2000 ευρώ.Ε τότε ας πάω σε ιδιωτικό να ξεγεννήσω....

Βέβαια με το δημόσιο σε ξεγεννάει όποιος είναι σε εφημερία εκτός και αν είναι καισαρική η οποία είναι προγραμματισμένη απο πριν...Αυτό είναι ένα θέμα αλλα πιστεύω ότι είναι μια ιδέα και δεν θα έπρεπε να συντρέχουν λόγοι ανησυχίας....βέβαια και εγώ το βλέπω κάπως αυτο......(το να σε ξεγεννάει δλδ όποιος τύχει)

K kala 8a kaneis na mi tou to peis ka8olou tou giatrou gia lefta ektos an 8es na tou dwseis merika xrimata gia to kalo pou lene..

k egw kata t agnwstou giatrou eimai alla o giatros mou einai ektos a8inas opote anagkastika na paw se kapoion efimerias..vlepeis egw gennisa Flevari enw perimena na gennousa animera tou Pasxa,alla auta de ta ka8orizoume emeis,opote 8eloun ta aggeloudia mas apla kanoun tin aprosmeni eisodo tous ektos apo auta pou genniountai me kaisariki..

εγω πηγαινα σε γιατρο εξω, οχι σε νοσοκομειο.για λογους καθαρα οικονομικους επελεξα να γεννησω στο νοσοκομειο.τους 3 τελευταιους μηνες πηγαινα κ με παρακολουθουσαν στο νοσοκ. γνωριζοντας οτι οταν γεννησω δεν θα ειναι αυτος ο γιατρος αλλα οποιος τυχει στην εφημερια.να σημειωσω οτι δεν γεννησα στο νοσοκ της πολης μου αλλα σε γειτονικη πολη επειδη ειναι πιο συχγρονο.βεβαια στην πολη μου μπορεις να καλεσεις τον γιατρο που σε παρακολουθει κ με ενα ποσο να ειναι αυτος στην γεννα κ οχι ο εφημερευων.δεν το εκανα. βεβαια δεν σας κρυβω οτι φοβομουν αρκετα γιατι κ σαν πρωταρα δεν ηξερα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα κ οι μαιες (γιατι μαιες με ξεγεννησαν, ο γιατρος εμφανιζοταν σε εκτατα κ δυσκολα περιστατικα) με βοηθησαν παρα πολυ κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.μου κοστισε λοιπον μονο 235Ε οι τρεις μερες που εμεινα μεσα. βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη γιατι κ εγω ειχα ακουσει διαφορα.μην ακους πολλα, κανε τον σταυρο σου,να εχεις υπομονη κ να εισαι συνεργασιμη ωστε να μπορεσουν να σε βοηθησουν κ αυτοι.καλη συνεχεια :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...