Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΝ!!!

ΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ 40Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ!!ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕΡΑ!ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗς ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙΡΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ MAMMYLAND ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ!!ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

να σας ζησει ο παιδαρος κασσι μου!!!!!να ειναι παντα γερος,δυνατος,ευτυχισμενος,καλοτυχος και να εχει παντα ολα τα καλα του κοσμου στη ζωη του!!!!!!!!!!!!καλη λοχεια ευτυχισμενη μανουλιτσα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...