Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Ξέχασα να αναφέρω ότι αύριο μετά τον υπέρηχο θα απαιτησω να πάρω ορισμένες απαντήσεις από τον γιατρό. Γιατί έπρεπε να ζήσω αυτή την εφιαλτική διαδικασία; Γιατί με υπέβαλε σε κάτι τόσο ψυχοφθόρο και επικίνδυνο; Από την στιγμή που έπαιρνα salospir που είναι αντιθρομβωτικο, δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα πάθω αιμορραγία; Γενικά τον εμπιστευομουν πολύ, χάρη σε εκείνον γέννησα φυσιολογικά την κόρη μου, που το ήθελα τόσο πολύ. Όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάπως αυτό που πέρασα, ήταν πραγματικά φρικτό. Πέρσι στην παλινδρομη εκείνος μου είχε κάνει αποξεση και σε λίγες ώρες πήγα σπίτι μου. Τώρα γιατι έπρεπε να συμβεί έτσι; Με ένα μωρό στο σπίτι που έπρεπε να φροντισω.. Ειλικρινά για πρώτη φορά στη ζωή μου το δεύτερο βράδυ με την απίστευτη αιμορραγία ένιωσα ότι θα πεθανω!! Αν δεν με καλύψουν οι απαντήσεις δυστυχώς θα αναγκαστώ να αναζητήσω άλλον γυναικολόγο, και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Δεν ξέρω αν το έχετε και άλλες κοπέλες αυτό το αίσθημα ότι με τον γυναικολόγο σας έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο (ειδικά μετά από τοκετό). Νιώθω πληγωμένη και σοκαρισμένη, σαν να πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου..
    • Να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμη και να μην ντρέπεσαι να το επικοινωνείς,ότι κι αν είναι αυτό!!Ήδη από την Τετάρτη θα ηρεμήσεις μόλις το ακούσεις!Συνήθως μετά την παλινδρομη η επόμενη λένε πάει καλά ,επίσης εγώ σκέφτομαι συχνά ότι το πρώτο έτυχε...και με τις πιθανότητες να παίξουμε,υπέρ μας είναι!Δε γίνεται να τυχαίνει συνέχεια!!Κάπως με ηρεμεί αυτό σαν σκέψη, αλλά είναι και φορές που το άγχος εκτοξεύεται!! Έχω την αυχενική στις 24/7,τώρα μπήκα στην 10η.
    • Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσι μου . Πάντα μας σκέφτεσαι όλες ♥️ Μπαίνω και σας διαβάζω συνέχεια, πήγα να σου απαντήσω το μεσημέρι αλλά το έσβησα. Δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω όλα όσα νιώθω και πευρνάω. Δύσκολα πολύ..  Αρχικά,σωματικά μου πήρε περίπου 2 εβδομάδες να συνέλθω. Έχασα πάρα πολύ αίμα. Αύριο έχω υπέρηχο να δούμε αν καθάρισα. Ψυχολογικά τώρα... Πφφφφ .. Είχα για χρόνια κατάθλιψη, έχω κάνει και ψυχοθεραπεία και ξέρω πως είναι. Ξέρω τον εαυτό μου. Πριν μείνω έγκυος δεν ήμουν και στα καλύτερα μου γενικά. Να είχα επιλοχειο άραγε; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι με αυτό που έγινε βούλιαξα. Και οι μέρες έγιναν αβάσταχτες, και αναγνώρισα την Έλλη που είχε κατάθλιψη. Σε κάνα δυο δικούς μου ανθρώπους που μίλησα για το πώς νιώθω αναλυτικά, επιβεβαίωσαν τις υποψίες μου περί κατάθλιψης. Ξέρω ότι πρέπει να δω ειδικό αλλά αυτήν την περίοδο δυσκολεύομαι πολύ (και οικονομικά γιατί θέλουμε να μετακομίσουμε και τα ενοίκια της Αθήνας είναι όσο το επίδομα μητρότητας που παίρνω). Δύο τρεις μέρες μετά την αποβολή με τα χάπια λοιπόν, η μητέρα μου για διάφορους λόγους δεν μπορούσε πλέον να έρχεται να με βοηθάει. Έπεσα στα βαθιά, σωματικά και ψυχολογικά ράκος να πρέπει να φροντίσω ένα μωρό που είναι κυριολεκτικά κολλημένο πάνω μου και αν πάω μέχρι την τουαλέτα σπαραζει. Μου φαινόταν βουνό το να βγάλω τη μέρα. Και αυτό με έριξε ακόμα περισσότερο. Με όλα αυτά λοιπόν, ο σύζυγος μου, προκειμένου να βγαίνω έξω και να μην κλείνονται στο σπίτι,έχει στερηθεί ύπνο και ξεκούραση για να μας βγάζει σχεδόν κάθε μέρα έξω και για μπάνιο. Έχουν δημιουργηθεί όμως και εντάσεις ανάμεσα μας λόγω της κούρασης από τη μεριά του και λόγω της δικής μου κακής ψυχολογικης κατάστασης. Το καλό ειναι ότι με συζήτηση τα λύνουμε όλα, δόξα τω Θεώ έχουμε πολύ καλές βάσεις σαν ζευγάρι. Πολλές τύψεις απέναντι στην μικρούλα μου, που η μαμά της προσευχόταν μέρα νύχτα να την αποκτήσει και τώρα δεν μπορεί να την χαρεί,ούτε να της αφοσιωθεί όπως θα έπρεπε. Μέσα σε αυτές τις άσχημες μέρες, είπε πρώτη φορά μαμαμαμααμα (και από τότε δεν σταμάτησε), χτύπησε παλαμάκια και κανει κάτι ενδιάμεσα σε Ινδιανος και φιλάκι 😂😂 Αυτή είναι η δύναμη μου και ο λόγος που χαμογελάω, αλλά είναι και κάποιες μέρες που θα ήθελα τόσο πολύ να μείνω λίγο μόνη, κλεισμένη στο δωμάτιο μου και να κλάψω μέχρι να ξεπλύνω όλο τον πόνο από την ψυχή μου. Συγγνώμη για το σεντόνι, είχα πολύ ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου. Ελπίζω να μην σας μαύρισα το βράδυ..
    • Κι εγώ δεν πήρα λίκνο, αλλά κούνια που κατεβαίνει το κάγκελο..θα στριμωχτούμε λίγο στο δωμάτιο αλλά θα τα καταφέρουμε.. @Χρύσακι όλα καλά θα είναι με τον πλακούντα! Περιμένουμε τα νέα σου! Πάντως μου κάνει εντύπωση που έμενα μου είχε πει να περιορίσω το αλάτι για να μην γεράσει ο πλακούντας! Τι να πω.. μπορεί και να μην είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο..
    • Καλά έκανες, απλώς επειδή ξέρω ότι τα είχε στην αποθήκη αυτά και δεν ήταν και πολύ καλά κλεισμένα γι' αυτό έβαλα και κανονικό απορρυπαντικό πρώτα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...