Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!!!!μετα απο ενα ακομα υπεροχο βραδυ!!!!!αχ θα το σφαξω!!!!ξυπνησε 3 φορες...κ αν πιασπυμε κ τις αλλες 2 απο τις 9 που κοιμηθηκε μεχρι τις 212 που κοιμηθηκα εγω.συνολο 5!!!!με κλειστο παραθυρο κ ανεμιστηρα να χτυπαει ψηλα για τη φασαρια..αραα δεν ειναι η φασαρια...

αθηνα να χαιρεσαι τον αντρα σου κ χαρα τον δικο σου!!!!!

απο γκρινια αλλο τιποτα..αλλα εγω δε βαζω την στρατα μεσα στο σπιτι..μονο μπαλκονι...η αγγελικη νομιζει ακομα οτι μπορει να μπουσουλαει μονο στη μοκετα..στο πατωμα κολλαει.οποτε δε με ακολουθει..

σας αφηνω παμε λαικη

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερααααααα

ευχαριστω μαρια μου

αθηνα να χαιρεσαι τον πετρη σου και εγω ετσι τον φωναζω.

αποψε δεν μπορουσα να κοιμηθω με πηρε ο υπνος στις 5 το πρωι δουλευε ο αντρουλης μου και δεν μπορουσε να με παρει ο υπνος και αυτη τη βδομαδα βραδυ ειναι.

καλε μαρακι που εισαι;

Δημοσίευση

ευχαριστω ντομ δεν θα κανουμε γιορτη σημερα,

το σαββατο θα την κανουμε και για φαγητο θα παραγγειλω απο το πιτσα φαν εχει ωραιοτατες πιτσουλες και πολλες λιχουδιες.

Δημοσίευση

Χαρά μου, να χαιρόμαστε τους αντρούληδες μας!

Το βράδυ θα έχω τα πεθερικά για φαγητό...

Μη φανταστείτε... έτοιμα σουβλάκια και σιεφταλιές...

1 σαλάτα, 1 συνοδευτικό (πένες με κοτόπυλο στο φούρνο) και 1 γλυκό...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Δεν του πήρα δώρο και ούτε πρόκειτε...

Ακόμη να μου πάρει δώρο επετείου... :laugh:

Δημοσίευση

καλημερουδια

χρονια πολλα στους εορταζοντες

αχ εχω πολλες δουλειες

το σπιτι οσο και να το σκουπιζωσφουγγαριζω δεν λεει να γυαλισει

ο Στελιος μποσουλαει σχεδον τελεια

και στο πατωμα αλλα βαριεται πολυ ωρες ωρες

ο Νικος εχει πλακα γιατθ=ι θελει να σηκωθει και παταει κατω το ενα ποδι - βλεπει οτι δεν μπορει και βαζει τα κλαματα αν τον ρατησω να περπατησει

θεριεβουν πολυ

κατα τα αλλα μια χααρ ειμαστε

σας αφηνω να ξαπλωσω λιγο

στις 6 ξυπνησαν και αφησα τον αντρα μου να τα προσεχει και μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε

αχ παναγια μου

Δημοσίευση

καλο μας μεσημερι!!!

να χαιρεστε τα στεφάνια σας και τα μωρα σας!

εμεις το βραδυ μαλλον την καναμε τη μ....α και ελπιζω να μη μας βγει σε κακο...

στις 3 κλασσικα ξυπνησε ο Σπυρος... εκανε μιση ωρα ο αντραςμου να τον κοιμησει και 10 λεπτα αφου τον εβαλε στο κρεβατι... κανα ορθιος!!! προσπαθησα 15΄ εγω να τον κοιμησω... τιποτα... αλλα 20΄ ο αντρας μου, τιποτα... ολο γκρινια και να κουτουλα απο νυστα και κοντευε να ξυπνησει και τη μικρη... ετσι τον εφερε ο αντρας μου και κοιμηθηκαμε οι 3 μας στο κρεβατι... ξερω, βλακεια μας, αλλα κανενας δεν αντεχε αλλο να τον κοιμησει... και παλι εκανε τα δικα του στο κρεβατι. ωρες ωρες ετρωγα κατι κλωτσιες και σφαλιαρες ξεγυρισμενες... δυστυχως αρχισαμε τις κακες συνηθιες!!! :(

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ;;; :woohoo:

χθες το γιαουρτι ο Σπυρος το εφαγε σχεδον ολο, αν και εκανε κατι γκριματσες... τρελλλλλααα! η Μαριαννα εφαγε 3-4 κουταλιες και γεια σας... την εκενα κρεμα μετα.

Εμεις το βραδυνο γαλα το δινουμε μαζι με τον αντρα μου. εγω τη Μαριαννα που το ρουφαει σε χρονο ρεκορ το 240 και σημερα πηγε στην κικο ο αντρας μου να παρει τα μεγαλυτερα μπιμπερο, να τη δινω παραπανω. οταν βλεπω ζεσταινεται, απο τη μεση και μετα την ακουμπαω στο κρεβατι. ο αντρας μου τα ιδια με το Σπυρο, αν ακι αυτος πινει μονο 120-150.

εχει τυχει βεβαια να τους δωσω συγχρωνως στα ριλαξ.

μαρκερ τους εχεις ξαμολυμενους στο πατωμα; εγω μονο στα παρκοκρεβατα. ο Σπυρος σηκωνεται μονος και πηγαινει γυρω γυρω σαν τον καβουρα και τωρα θελει να παει απο τη μια πλευρα σην αλλη απεναντυ και τρωει σαβουρντες :laugh: . η νυφη σας με τα φυστικοποδαρα (τα πελματα της ακομα ειναι σε μικρη καμψη και με τις καλτσες μοιαζουν με κασιους φυστικια!) ακομα εν εχει τη δυναμη να σηκωθει μονη της. μονο με τα γονατα στεκεται.

πωπω... καλε ποσα εγραψα...! σας επριξα!

η σωσω ακομα αποκλεισμενηα ειναι;;

Δημοσίευση

πολυ μπουρδελο το φορουμ.μια ωρα εγραφα...βαριεμαι να ξαναγραψω,θα τα πω περιληπτικα...

βαγκ με μια φορα δε μαθαινει...κ εγω το ιδιο αναρωτιεμαι για τον υπνο.ποτε θα κοιμηθω πια οεοοοοο????

νανα καντου δωρο σε ειδος..ειναι το καλυτερο κ δεν επιστρεφεται ποτε!!!

τελικα θα βρεθουμε αυριο??εμεις θα ερθουμε παντως πιο αργα γτ 10τρωμε πρωινο!!!!

Δημοσίευση

Η Σωσω που ειναι?

Φτιαχνει γλυκα στο εστιατοριο της στο φεισμπουκ!αχχαχαχαχαχαχαχα!

Σωσωκα σε εδωσα!

Καλα εννοειτε μακαρι να εισαι σπιτι σου και να παιζεις!Μπες να μας πει κανα νεο βρε!

Χρονια ΠΟλλα εβρυμπαντυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!! :kiss::kiss::kiss:

Καλα εγω χαζευω τη φαση στο παρεντς με το μπεμπε λιλλυ!!!!

Ενταξει μπορει να ειναι κακογουστο χαλια βλακεια δεν ξερω και γω τι.Αλλα ρε παιδι μου ενταξει οχι και πορνο.Γαλλικο ειναι εκει ειναι και λιγο διαφορετικη η κουλτουρα κλπ κλπ.

Το θεμα ειναι οτι χανουμε την ουσια....

Το παιδι μεχρι καποια ηλικια θεωρω οτι μπορεις να το περιορισεις στο τι θα δει.Απο καποια ηλικια συμφωνω δυσκολα συμμαζευονται.

Εγω να ειμαι ειλικρινης χωρις να θελω να το παιξω σουπερ μαμα την εχω κλειστη τις πιο πολλες ωρες.Βαζω ιντερνετικη μουσικουλα και ετσι την περναμε.Το παρκο το εχω μακρυα απο την Τιβι και οταν τον ταιζω εχουμε ησυχια,χαμηλωνουμε φωτα, κανουμε ατμοσφαιρα για να χαλαρωσει.

Βλεπω στανταρ ειδησεις το μεσημερι,και τη ζωη της αλλης το βραδυ οπου εχει κοιμηθει τις πιο πολλες φορες.Προλαβαινω βλεπω το μισο.Ααα και γκρευς ανατομυ οπου παλι κοιμαται.

Φυσικα και παιζει τιβι οταν ειναι το μωρο σαλονι.Αλοιμονο.Δεν γινεται αλλιως κάποιες φορες αλλα εχω μεγαλο χωρο και τον απομακρυνω και δεν εχει ορατοτητα.

Οταν θα περπατησει εκει με θελω.....

Ηθελα να ξερα γιατι δεν εχει ντορος για ολα αυτα τα εκτροματα-κιν σχεδια που υπαρχουνε στην τιβι?

Τεσπα.....

Αλλα ντ'αλλα ειμαστε.....

Δημοσίευση

geia kI APO μας...τα τελευταια ειναι οτι αυριο το πρωι θα μαθουμε αν θα φυγει τελικα το πλοιο και τελικα φυογυμε και μεις..ελπιζω..τι να πω...αλλιως...υπομονη...

στο φεισ δεν ειμαι εγω που παιζω παιχνιδια αλλα η αδερφη μου η μεγαλη..εκανα κολοκυθοκεφτεδες,ντοματοκεφτεδες,πισια αυριο και εκανα ροξ...

πηγαμε βολοτα στη χωρα...

οκ η αμοργος..οχι πολλα πραγματα..

της μικρης η μυξΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΑ..ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ..

πολυ εκενυριστηκα με τη μπεμπε λιλυ..ακουσε εκει..δεν ειναι δυνατον..

εγω αυτα που λεει ουτυε τα προσεξα ποτε..ημαρτον..

τους μαλακες..

χαρα να χαιρεσαι το πετρο και νανα τον..πετρη...

παντα ευτιχισμενοι να ειστε...

σας διαβασα ολες αλλα δε ξερω τι να σχολιασω..

θελω και γω να ερθω συναντηση..

καλα ρε καλυψω...τι αδερφια ειναι αυτα;;;τελεια..

σας αφηνω να ξανα..φαμε

Δημοσίευση

σωσω ελα καμια βδομαδα σπιτι μου να μαγειρεψεις τπτ...πωπω βρε χρυσοχερα εισαι!!!!τυχερος ο αντρας που θα σε παρει!!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα κ να ερθει πια το καραβι!!!!!

μαρακι κ εγω θεωρω υπερβολικο το θεμα που εγινε...να σου πω την αληθεια εμενα μου ειχε κανει απο πριν εντυπωση το πλανο με τις κουκλες που ειναι καθιστες σταυροποδι κ γινεται ζουμ στα μπουτια τους την ωρα που αλλαζουν ποδι...αλλα οχι κ ετσι ρε παιδι μου!!!

παντως η μπουμπου οταν ακουει το τραγουδι τα δινει ολα!!!!

οσο για την τβ καλο ειναι να μη βλεπουν.αλλα δε θα γινω κ υστερικη.

Δημοσίευση

hello κοριτσαρες

κανω ενα break απο το μαζεμα των πραγματων για την χαλκιδικη και το μαγειρεμα για τον αντρα

μην φανταστειτε τιποτα το σπουδαιο. πατατες γιαχνι με νορμαλ δοση αλατιου( :P χαρα) και μπιφτεκακια στο φουρνο.αυτα ζητησε.

ετσι κι αλλιως θα ρθει χαλκιδικη και αυτος την παρασκευη.

οταν φευγει για θεσσαλονικη παλι θα του κανω κανα δυο λαδερα, καμια μακαροναδα αυτος, κανα αυγο, θα περναει η βδομαδα και παλι χαλκιδικη......

ο πασας τωρα ξυπνησε. δηλαδη ο δημητρης τον ξυπνησε . κοιματε απο τις 2 30 και αρχισε να φωναζει στον μικρο.μην χεσω.

θα μου βγει το λαδι στην χαλκιδικη, αλλα τουλαχιστον καποιες μερες θα μαστε ηρεμοι απο τις φωνες.

καλυψω μου τι κανεις κοριτσαρα?

να περασετε πολυ πολυ ομορφα αυριο

σωσω εχουμε μια πλαστικη βαρκα του δημητρη. νομιζω εχει και κουπια να στην στειλω με.... κανα περιστερι?

να χαιρεστε τους πετριδες σας χαρα και αθηνα

οι υπολοιπες τα ζουζουνια σας

Δημοσίευση

καλησπεραααα...

Αλεκα τυχερηηηη!!!θα ηθελα και εγω εξοχικο στη θαλασσα αλλα οχι να μου ερχονται συνεχεια επισκεψεις και να ειμαι στην εξυπηρετηση...

Νανα και Χαρα να χαιρεστε τους συζυγους!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

Σωσω αντε να ηρεμησετε...

εγω το μπεμπε λιλυ καπου μου ξεφυγε και δεν το εχω ακουσει...τηλεοραση δε βλεπω πολυ..δεν εβλεπα γενικα ποτε στη ζωη μου..το πρωι σπανια την εχω ανοιχτη, οχι για το παιδι αλλα γιατι προτιμω τη μουσικη..τωρα με ενορχηστρωμενα παιδικα τη βγαζουμε αλλα μου αρεσει και εμενα..μονο ειδησεις βλεπω και λιγο πρωι πρωι τον αγαπημενο μου Καμπουρακη :cheer::cheer: δεν θα κρατησω τον μικρο χωρις tv..από λιγο καθε μερα κατι θα βλεπει..

ο δικος μου υποφερει με τα δοντια ακομα..εβγαλε στην ακρη και τα δυο πανω τα κεντρικα και βγαζει τα αλλα 4 πανω..δεν ποναει αλλα εχει φοβερη αναστατωση στο στομα και ο,τι βρει το βαζει μεσα..!!!

Ισμηνη ειναι απαραιτητες οι διακοπες φετος!!κλεισαμε ενα ταξιδι για Ιουλιο, μετα θα φυγουν οι δικοι μου 12 μερες ταξιδι, και οταν ξαναερθουν Αυγουστο θα φυγουμε ξανα μια εβδομαδα..

Δημοσίευση

Yes τα καταφερα!!!Στα πιξελ είναι το προβλημα γαμώτο.Στις διαστάσεις το μείωσα με τη ζωγραφική αλλά οι περισσότερες είναι ανω των 1000πιξελ,ξερει καμια πώς μειώνονται κι αυτα;

Δημοσίευση

μπα...ο χακερ καταφερε να βαλει φωτο;;;καλα εγω το ξερω το μωρο σου..και εσενα βεβαια...ουνα φατσα ουνα ρατσα..χαχα..τρις η σειρα σου να μαθεις...λεμε τωρα..εμεις λεμε να παμε για καμια μπυρα...

αλεκα κουλ με ολα αυτα που γινονται...

χρυσουλα..τι κανετε καλε;;;που χαθηκες;;

τι θα τα κανεις τοσα λεφτα απο τη δοτυλεια;;

φροσω τι κανει ο χριστοφορος;;

πηγα και ειδαμε εκει που γυειστηκε το μπλε γαλαζιο..

κοριτσια απο αθηνα να περασετε καλα αυριο..και καντε 1 θετικη ασκεψη να ξεκινησει αυριο το γαμημενο το πλοιο...

σας φιλω...καληνυχτα!

Δημοσίευση

μπα...ο χακερ καταφερε να βαλει φωτο;;;καλα εγω το ξερω το μωρο σου..και εσενα βεβαια...ουνα φατσα ουνα ρατσα..χαχα..τρις η σειρα σου να μαθεις...λεμε τωρα..εμεις λεμε να παμε για καμια μπυρα...

αλεκα κουλ με ολα αυτα που γινονται...

χρυσουλα..τι κανετε καλε;;;που χαθηκες;;

τι θα τα κανεις τοσα λεφτα απο τη δοτυλεια;;

φροσω τι κανει ο χριστοφορος;;

πηγα και ειδαμε εκει που γυειστηκε το μπλε γαλαζιο..

κοριτσια απο αθηνα να περασετε καλα αυριο..και καντε 1 θετικη ασκεψη να ξεκινησει αυριο το γαμημενο το πλοιο...

σας φιλω...καληνυχτα!

Δημοσίευση

γεια σας κ απο μας...

ειναι 9.30 κ η μικρη ακομα ειναι ορθια!!!!το ντουρασελ που λεγαμε...κ ειναι ξυπνια απο τις 4 παρα..αντε να δουμε κ αποψε!!!

ισμηνη κ φροσω σας στελνω σε πμ το κιν μου,επειδη δεν ξερω αν θα τα πουμε αποψε ...οποτε στειλτε μου κ εσεις τα δικα σας για να μιλησουμε αυριο..αν τελικα θα γινει η συναντηση γτ δεν εχω καταλαβει ακομα!!!

φιλακια

σωσω μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να ερθει το πλοιο!!!αλλα κ να μην ερθει διακοπες εισαι καλε!!!κοιτα να το χαρεις!!!!

ντομ ειναι ενας κουκλος κ σου μοιαζει νομιζω..

αλεκακι μας ελειψες..υπομονη κ εσυ διακοπες θα εισαι τουλαχιστον..ο αντρας σου ειναι οντως για μπουνιες αλλα τι να τον κανεις!!!

προτεινω να τους βαλουμε ολους σε ενα τερατιο τσουκαλι κ να τους κανουμε γιαχνι!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @giotoulini και εγω τα ίδια είμαι πονάει η πλάτη  είτε καθιστή είτε ξαπλα  είτε όρθια.. κάθε στιγμή.. έχω αϋπνίες εδώ κ 2 μήνες.. υπομονή πάει πέρασε ο 15αυγουστος.. προχωράμε ....
    • Καλησπέρα κορίτσια και πάλι! Τώρα κατάφερα να δω λίγο τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό με τη βοήθεια του chatgpt φυσικά 😅 @Kiddo συγγνώμη που επιστρέφω στο θέμα, λυπάμαι για το σκυλάκο σας 💔  Μιλήσατε για κιλά εγκυμοσύνης, εγώ κορίτσια μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων με το πως διαχειρίστηκε το σώμα μου την εγκυμοσύνη και τη λοχεία ως προς τα κιλά - έβαλα 15/16 κιλά σύνολο, τα οποία έχασα σταδιακά τις πρώτες εβδομάδες χωρίς κάποια διατροφή, τουναντίον έτρωγα τον αγλέωρα λόγω μαραθώνιων θηλασμού, αλλά πιστεύω ότι ακρι΄βως αυτό συνέβαλε ο θηλασμός να συνεχιστούν οι συσπάσεις της μήτρας και το ότι έπινα πάρα πολύ νερό. Κάπου τον Μάιο ήμουν και 2 κιλά πιο κάτω από πέρυσι πριν μεινω έγκυος! Τα ξανάβαλα όμως όταν πήγαμε Ελλάδα τον Ιούλιο 🤭  🤭   🤭   🤭   🤭  Αχ ο ύπνος.... πονεμένη ιστορία...! εμάς ο μικρός μέχρι και τον 3, αρχές 4ου μήνα, σταδιακά αύξανε το σερί του. Θυμάμαι (σαν μια αιωνιότητα μου φαίνεται τώρα...) ότι έκανε 4/5 ώρες σερ΄ι, μετά πρώτη αφύπνιση,  μετά 3/2 σερί, αφύπνιση, και τέλος 1/2 ώρες πριν την τελική αφύπνιση το πρωί. Από την αρχή είχαμε βραδινή ρουτίνα 7-8μμ και συνήθως ξυπνούσε για πρωί 6-7πμ. Την οποία βραδινή ρουτίνα τη διατηρούμε μέχρι και σήμερα, με κάποιες διακυμάνσεις τώρα το καλοκαίρι που νυχτώνει πιο αργά, αλλά το τι συμβαίνει το βράδυ έιναι άλλη ιστορία 😅 Που λέτε εκείς κάπου τέλος 3ου αρχες 4ου μήνα, εκεί που βλέπαμε το βραδινό σερί ολοένα να αυξάνεται, μπαμ μας τα σκάει μια παλλινδρόμηση ύπνου, από την οποία δε ξέρω αν βγήκαμε και ποτέ 😅 θυμάμαι τον πρώτο καιρό που κράτητησε για κάνα μήνα, ξυπνούσε καθε 30/40 λεπτά! κορίτσια τα είχαμε δει όλα.... εν τω μεταξύ όχι απλά ξυπνούσε αλλά δεν ηρεμούσε καποιες φορές ούτε με θηλασμό, ούτε με λίκνισμα, ούτε με τίποτα....! ο σύζυξ κι εγώ τα είχαμε δει όλα! δραματικές καταστάσεις και φυσικά ήμασταν σα ζόμπι μονίμως... Ημερίσιους ύπνους κι εκεί παλλινδ΄ρομηση, από 1-1.5 ωρα περίπου ο καθένας, ξαφνικά 20/30 λεπτά με το ζόρι στο λίκνο του.... για να κοιμηθεί 1-2 ώρες μόνο πάνω μου κολλημένη στον καναπέ... Φτάσαμε μέσα Ιουνίου κι ήμασταν ακόμα έτσι και άρχισα να σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποια ειδικό ύπνου που να είναι και παιδοψυχολόγος όπως με συμβούλευσαν εδώ. Βέβαια η παιδίατρός μας είπε ότι κάτω του έτους, η εκπαίδευση ύπνου είναι ανούσια... Κι είπα να την εμπιστευτω.... Απλά επειδή πλησίαζαν οι διακοπές εκτός έδρας άρχισα να αγχώνομαι για το πως θα την παλέψουμε σε διαφορετικές συνθήκες απ αυτές του σπιτιού μας... Εν τέλει να μη σας τα πολυλογώ, όσο ήμασταν εκτός σπιτιού, στα σπίτια παππούδων και έπειτα στις διακοπές, ο ύπνος βελτιώθηκε! κι όταν λέω βελτιώθηκε, μη νομίζετε ότι επιστρέψαμε ποτέ σ αυτό που τώρα φαντάζει σουπερ λουξ ΄φαση 4/5 σερί, αλλά τλχ κάνει 3 ώρες μέχρι την πρώτη αφύπνιση 🤪 το λες και πολυτελεια χαχαχα πλέον, στις περιόδους ηρεμίας, εκτός αλμάτων/οδοντοφυιας/κτλ δλδ, θα κάνει 2-3 αφυπνίσεις κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου και κοιμάται 2-3 ημερίσιους, στο σύνολό τους 3 με 3.5 ώρες. Θεωρώ ότι είμαστε καλά, αλλά σίγουρα θέλουμε και το καλύτερο γιατί η εξάντληση έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά σε συνδυασμό με τη δουλειά..... Τώρα έχουμε επιστρεψει στο σπίτι μας και είπαμε με το συζυξ οτι θα κοιμαται στο δωματιο του, στο κρεβάτι του, γιατί 1) ούτως η αλλως δε χωράει στο λίκνο πλεον, 2) κατα τη διάρκεια της διαμονής μας εκτός σπιτιού άλλαξε πάρα πολλά κρεβάτια και παρκοκρέβατα, οπότε είδαμε ότι μπορεί να προσαρμοστεί, άλλες φορε΄ς πετυχημένα κι άλλες καταστροφικές χαχαχαχα, και 3) ε θέλουμε κι εμείς το κρεβάτι μας πίσω 😅 δλδ είμαστε οκ να κοιμάται μαζί μας απ τις 5πμ και μετά, αλλά όλο το βράδυ είναι δύσκολη πίστα.... έτσι ήμασταν μέχρι πρότινος, τώρα έχει 5 μέρες που κάνουμε αυτή την πρόσπαθεια στο δωμάτιό του. Οι πρώτες 2 μέρες ήταν χαλια, ξυπνούσε κάθε 30/40 λεπτά όπως εκείνη η περίοδος που σας έγραψα πιο πάνω.... Ζόμπι mode ξανά και ξανά... Μετά την 3η μέρα ξύπνησε μόνο 1 φορά, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δε ξαναγινε τούτο κυρίες και κύριοι!! Αλλά χθες που ήταν η 4η βραδιά, ξύπνησε 4 φορές. Απόψε, κοιμάτια ήδη 2 ώρες, δε ξέρω πως θα πάει, αλλά έχουμε πει με το συζυξ να το παλέψουμε 10 μέρες για να εδραιωθεί η συνήθεια. Επίσης, σ όλο αυτό ήθελα να σας γράψω και μια ακόμα σημαντική απόφαση που πήρα γιατί θεωρω ότι επηρεάζει πολύ τον ύπνο... ο θηλασμός! Δε ξέρω για σας κορίτσια, εγώ ευτυχώς από την αρχή το βρήκαμε πάρα πολυ καλα με τον μικρό μου, δε δυσκολευτηκα, παραμένει μια όμροφη εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι λόγω του ότι τον κοιμιζα με το θηλασμό, τον άφηνα στο στήθος όλη νύχτα (open bar που λέω κι εγώ!), κάπως εδραιώθηκε γι αυτόν και έγινε ο μονος τροπος για να κοιμηθεί. Σε κάποια φάση δε μπορούσε να τον κοιμησει ο μπαμπας του γιατί έψαχνε το στήθος μόνιμα. Οπότε άρχισα στις διακοπές να εισάγω κι άλλους τρόπους, όπως το πατ πατ στον πωπό, φιλάκια στο κεφαλάκι και σσσσσ, να μου κρατάει το χέρι καθώς κουρνιάζει στο πλάι (το οποίο μου το "έδειξε" ο ίδιος) και άρχισα να "αφαιρώ" το θηλασμό σαν μέθοδο κοιμισης, με εξαιρέση τις νύχτες που είχε κανει εμβόλιο και ανέβασε πυρετό κι όταν τον πονούσαν τα δοντα΄κια. Φτάνοντας στο σήμερα, αποφάσισα να κάνω κυρίως άντληση από εδώ και πέρα, και θηλασμό 1-2 φορές τη μέρα. Ο στόχος μου είναι να αποθηλάσω πλήρως γιατί θα πάει και βρεφικό το Σεπτέμβρη, οπότε θα αρχίσουμε και τη φόρμουλα από βδομάδα. Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα γι αυτη μου την απόφαση, γιατί πραγματικά ο θηλασμός πηγε πάρα πολύ καλά, και παρα τους μαραθωνιους, τα δαγκώματα τους τελευταιούς μηνες λογω δοντιών, και κυρίως το δέσιμο με το μωράκι μου, πιστεύω οτι έκανε τον κύκλο του για εμάς. Στον αντίποδα, αυτό που με χαροποιεί είναι να βλέπω τον μικρό φουλ περηφανο όταν πίνει το γάλα απ το μπουκάλι, πλεον το κραταει μονος του και τα βράδια πριν παει για ύπνο, πινει το γαλα του ενώ διαβάζουμε βιβλίο αγκαλιά και μου χαμογελάει και λιώνω! Νιώθω δλδ, ότι παρα του ότι μιεώνεται ο θηλασμός, διατηρούμε με αυτό τον τρόπο την επαφή με αγκαλιά και φιλάκια, ενώ ο ίδιος χτιζει την ανεξαρτησία και τη λεπτή κινητικότητα πίνοντας το γαλα του "μόνος" του 💙  Σε άλλα νεα, με την τριχόπτωση πως τα πατε;; Κορίτσια εγώ από τον 5ο μήνα μαζεύω κουβάρια μαλλιά απ το πάτωμα.... πολύ με ανησυχεί αυτή η κατάσταση... έχω μαλλιά στο κεφαλι μου παραδόξως, αλλά πεφτουν πολλά. Παίρνω ακόμα σιδήρο και βαζω κι ενα σερουμ, αλλά βελτίωση δε βλέπω.  Επίσης έχετε αδιαθετήσει; Ξέρω ότι γενικά όσο θηλάζουμε καθυστερεί να επανέλθει και το σύστημα, αλλά βλέπω και κάποιες κοπέλες που τους ήρθε στο 2ο μήνα πχ... 😬 δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου έρθει γιατί η ορμονική τρέλα του postpartum δεν αστειεύεται! έχω γενικά πολλή οργή κι ανυπομονησία προς τους ανθρώπους, πολλές φορές και προς το σύζυγο, αλλά τλχ τα συζητάμε μαζί και το βρίσκουμε. Δε μ αναγνωρίζω! 😭  Τελος, επειδή έγραψα ήδη παρα πολλά, να μη σας κουράζω, σ΄υντομο update για το μωράκι μου: Αισίως 7,5 μηνών! Με βάση τις μετρήσεις της παιδιάτρου την περασμένη βδομα΄δα: 8.700 κιλά και 76εκ. Έβγαλε τα 2 κάτω δοντάκια 5.5 μηνών, κι από τότε φαίνεται ότι τον ζορίζουν τα πάνω, οπότε μαλλον τα περιμένουμε κι αυτά. Γυρνάει απο μπρουμυτα ανασκελα και τουμπαλιν, σαν τον Τομ Κρουζ στις επικυνδυνες αποστολες 🤣🤣 Δε μπουσουλάει ακόμα, αλλά σηκώνει τον πωπό του και στην προσπάθεια του να μπουσουλήσει εμπρός, πάει με την όπισθεν χαχαχα είναι πολύ αστείο, αλλα΄ο γλυκούλης νευριάζει γιατί προφανώς άλλη κατεύθυνση θέλει να πάρει! Αυτά κορίτσια μου, σας καληνυχτω, πάω να εκμεταλευτώ τον χρόνο που απομένει μέχρι την πρώτη αφύπνιση! 🙏🤞
    • Ααα @ΜαρίαΔημήτρης οπως λενε και οι μεγαλυτεροι τα καλοκαιρινα μωρα μεγαλωνουν πιο γρηγορα και ξεπεταγονται πριν το καταλαβεις. Μαλλον εχουν δικιο γιατι ολες το παρατηρουμε. 
    • @Diwni μου να δεις που στις διακοπες θα ηρεμησει και στο ευχομαι ολοψυχα για να περασετε καλα. Ειναι του εξω και της βολτας η μπεμπας σου πιστευω θα κοιμαται αρκετα και θα ειναι ηρεμη. Αχου ψυχουλα μου δυσκολευεται ν κοιμηθει ισως και κλαιει. Πως την ηρεμεις την βαζεις στο στηθος;; Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που προσπαθουν τα μικρουλικα ολο κατι να κανουν. Να γυρισουν να πιασουν να μιλησουν κλπ. Πριν κιγους μηνες αναρωτιομασταν τι κανανε μεσα στην κοιλια ακομα και τωρα κανουν χαμο. Το αστειο της υποθεσης ο μπεμπεκος μ χθες το βραδυ κατα τις 4 ξυπνησε για γαλα, σταυροκοπιομασταν με τον αντρα μου ειχε να το κανει απο νεογεννητο. Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου χλαπακιασε. 
    • Πάλι καλά που το νιώθεις! Κουράγιο θα πω. Εγώ αν και δεν το παθαίνω αυτό, με βολεύει γενικά να κάθομαι στο πλάι. Ξεκουράζεται καλύτερα έτσι η κοιλιά. 23η εγώ και έχω αρχίσει και ζοριζομαι για τα καλά 😕 Πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλος; 😅 Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα τόσο θέμα, αλλά τότε αραζα με τις ώρες στον καναπέ, τώρα όλο στο πόδι είμαι 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...