Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 11!!!!!!!

Recommended Posts

Γυρίσαμε από βόλτα...

Ο μικρούλης, ήδη κοιμάται και σε λίγο θα πάω κι εγώ...

Αδιαθέτισα και νιώθω πολύ κομμένη!!!

Βαγκ, αυτά που λέω για την τηλεόραση τα έχω διαβάσει από έρευνες που έχουν γίνει...

Πάντως δεν εννοούν την ακτινοβολία που εκπέμπει, αλλά τις εναλλαγές των εικόνων που γίνονται...

Τέσπα, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει...

Ντομ, ευχαριστώ για την περίληψη, αλλά έχω απορίες...

Ο Μάνος γιατί πάει Αμερική;

Ο μηχανόβιος λες να είναι ο Φώτης;

Η Αντιγόνη δεν πέθανε;

Το Στέφανο γιατί τον κατηγορούν;

Άντε ρε... δεν τον σκότωσε ο αστυνομικός;

Ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από το έγκλημα;

&μία τελευταία... η διαθήκη τι έλεγε;

Τρις είδα τον "κλέφτη" σου!

Όλα τα λεφτά!!!

Τρομερό κλεφτρώνι... χιχιχι...

Σήμερα του έδωσα δαμάσκηνο για τη δισκοιλιότητα και μετά από 5 λεπτά έκανε κακάκια...

Ααα Μαράκι... δεν το είχα προσέξει αυτό με τη Μελίνα...

Μην αγχώνεσαι... θα κλείνει γλυκά όποια διαβάζει το μπάχαλο που έγινε εκεί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια ας μου στείλει κάποια μήνυμα τί κανονίσατε τελικά.

Ο δον πήρε σήμερα όλες τις πιπίλες των μωρών και τις πέταξε κάτω από τη βεράντα και δεν είχα να κοιμήσω τα μωρά.

Το απόγευμα πήρα το Φίλιππο και πήγαμε να αγοράσουμε καινούργιες κι αυτόν δεν τον πήραμε. Τιμωρία, το κατάλαβε λέτε ή μπααααα;;;;;

a ρε φροσω με το αστερι σου!!!βρηκε παλι να κανει τη διαολια του..

θυμαμαι η αδερφη μου οταν ηταν μικρη πεταξε τα καλοα γυαλια ηλιου της μαμας μας απο τον 3ο κ μετα της το ανακοινωσε περιχαρης..μεχρι να κατεβει τα ειχαν βεβαια παρει!!!

κ η αλλη αδερφη μου ειχε πεταξει απο τον 2ο το σιδερο που μαζευουμε την τεντα!!!αγιο ειχαμε κ δεν περναγε κανεις..κ αλλη μια φορα για να εκδικηθει τη μαμα μου που την αφησε για λιγο μονη της ανοιξε το συρταρι με τα εσωρουχα της,τα αδειασε στο κρεβατι κ τα κατουρησε!!!!

λοιπον οι κοπελες ειπαν τεταρτη 11ηωρα στο ικεα..του κηφισσου μαλλον,δεν καταλαβα κ καλα..αλλα ο καιρος ενδεχεται να μην ειναι καλος...

ντομ γτ ρε δε θα σε αφησει ο αντρας σου να ερθεις???

μαρκερ ταισε τον μικρο ο,τι του αρεσει απο το να μην τρωει τπτ..

εμεις μπουσουλαμε πια κανονικα...σηκωνομαστε ορθιες κ καθομαστε κ λιγα δευτερολεπτα στα ποδια μας χωρις κρατημα...

Τι κανετε κοριτσια? Μολις καταφερα τον μικρο και παω κι εγω γιατι ειμαι κομματια... Κανονιζετε για συναντησουλα?

καλησπέρα!

τα αντράκια μου κοιμούνται, δεν ήπιαν όλο το γάλα τους γμτ, είμαι σίγουρη σε καμιά ώρα θα ξυπνήσουν..

κοιμήθηκε και η μεγάλη μου κόρη, η μικρή φυσικά όχι γιατί κοιμήθηκε ένα δύωρο το μεσημέρι, καλές 12 :angry:

το απόγευμα έφτιαξα πίτα, τρελαίνονται για πίτες τα κορίτσια..

είναι καμιά βδομάδα βρε κορίτσια που οταν με χάνουν, τα αγόρια, από το οπτικό τους πεδίο κλαίνε απίστευτα..

το χειρότερό μου οταν χέζεται ο ένας απο τους δύο, συγνώμη κιόλας, και πρέπει να πάω να τον πλύνω..

ε ο άλλος χτυπιέται απο το πολύ κλάμα..

εγώ πάλι τέρας ψυχραιμίας, δεν του μιλάω καθόλου και μόλις τελειώνω τον παίρνω αγκαλιά

το ίδιο και με το βραδυνό γάλα, δεν ξέρω ποιόν να πρωτοταϊσω..

έχω δοκιμάσει να τα ταίσω και τα δύο ταυτόχρονα στα ριλάξ, αλλά πιάνονται τα χέρια μου, τα πόδια μου άστα να πάνε.. :S

διδυμομανούλες πως δίνεται το βραδυνό γάλα?

για πείτε.. μπας και σωθώ..

γειααααααααα

σημερα γκρινια ευτυχως κοιμηθηκε και ηρεμησε το κεφαλι μου λιγο.

αχ κοριτσια για την συναντηση δεν θα ερθω γιατι η αδερφη μου στις 11μιση εχει ραντεβου με γιατρο στο νοσοκομειο και δεν μπορω να μην παω. πιστευω να τα καταφερω την επομενη φορα. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( θελω πολυ να σας γνωρισω κλαψ κλαψ κλαψ

τρις κατι τετοιο κανονιζεται αλλα κ εγω δεν ξερω ακριβως..μη σε παρω κ στο λαιμο μου!!!!!

μαρκατ welcome to the club...αγχος αποχωρισμου λεγεται...

εγω σημερα εφερα το παρκο απο το σαλονι στην μεση της κουζινας...η μεση μου αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει!!!!αλλα κατι καταφερα κ εκατσε λιγο...για να με βλεπει συνεχεια!!!!

για να δουμε θα κοιμηθουμε καθολου κ αποψε??χτες απο τις 5 μεχρι τις 6 μιλαγε...

Μάρκατ κάθονται ακόμα σε ρηλάξ; Μπράβο!

Εγώ τον έναν τον θηλάζω ξαπλωμένη κι ο μικρός δίπλα ξαπλωμένος με μπιμπερό. Αλλά ο μικρός πολλές φορές νευριάζει και καβαλάει τον μεγάλο να έρθει κοντά μου.

οι δικοί μου πάντως το κρατάνε μόνοι τους το μπιμπερό.

Δοκίμασε να τους το σφηνώσεις με κάποιο σεντονάκι και να πίνουν μόνοι τους.

καλησπεραααα!!!

ευχαριστουμε για τς ευχες...Νανα να τα χαιρομαστε τα αγορακια μας..γερά και δυνατα!!!! :kiss::kiss:

χαθηκα αλλα δεν προλαβαινω....μου εχουν πεσει ολα μαζεμενα...ξεκινησα και τα καινουρια μαθηματα..ο μικρος καθε μερα και πιο ζωηρος..τουλαχιστον κραταει σταθερο το προγραμμα του αλλα τις ωρες που ειναι ξυπνιος μας ξεσκιζει για να μην πω τιποτα χειροτερο..

Σωσουλα ευχομαι να τελειωσει η περιπετεια σας αισια...

τι καλα που κανονιζετε συναντηση..

Γεωργια δεν μπορω να σε βοηθησω..εγω ακομα το βραδινο γαλα το δινω κλασικα εχοντας τον αγκαλια..

σημερα δεν ειχα μαθημα αλλα ολο το πρωι και το μεσημερι εκανα δουλειες στο σπίτι..μαλλον μου βγαινει η κουραση από ολη τη χρονια..κοιμαμαι καθε μερα την τελευταια εβδομαδα στις 11..

από γιαουρτακι εμενα το δελτα το τρωει ωραιοτατα..και ετσι δεν εχω δοκιμασει αλλο..

φιλεναδες σας αφηνω γιατι δεν εχω κουραγιο καθολου... :(:(

φρόσω τα βάζω στο ριλάξ μόνο για να τα κοιμήσω, με βολεύει επειδή κουνιέται..

λες να κάνω έτσι ε?

καλή ιδέα, για να δούμε..

Καλυψώ βρε την αθεόφοβη την αδερφή σου..

καλέ πως το σκέφτηκε να κατουρήσει τα εσώρουχα της μαμάς σου και πάνω στο κρεβάτι κιόλας.. χαχα

η μαμα σου μετά απο πόση ώρα συνήλθε?

γεια σου μπεμπάκο :kiss:

υπομονή βρε Χρυσούλα μου..

ξεκίνησες κιόλας τα καλοκαιρινά μαθήματα ε?

να σου πω κιόλας συγχαρητήρια για την προαγωγή σου στο φροντιστήριο :kiss:

καλή ξεκούραση

καλησπερα κοριτσια μου

αυτο με την φασαρια οντως κοιταξτε το

η χριστινα σημερα κοιμηθηκε κατα τισ 2 και το μεσημερι και στισ 3 καποιος μ... χτυπουσε το θυροτηλεφωνο επιμονα και αρχισαν και συχρονως και καποιοι να γκρεμιζουν τοιχο.ειναι δυνατον? καταμεσημερο

φυσικα το μωρο δεν μπορουσε να κοιμηθει με τιποτα και ηταν μεσα στην γκρινια

γενικα αυτες τις μερες γκρινιαζει φοβερα, κατι που δεν το συνηθιζει

σωσωκα κουραγιο μικρη μου. φανταζομαι το αγχος σου

χρυσουλα που εισαι ψυχη

τριτεκνες και τετρατεκνες μανουλες τι να πω για σας

ΕΥΓΕ.....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

εγω με δυο και τα παιζω ωρες ωρες. ειδικα με την επιλεκτικη κουφαμαρα του δημητρη. ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΗ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ

καλυψω φαντασου η αγγελικη να μοιαξει στις σκανταλιες στις αδερφες σου. χεχεχεχεχεχεχχε

χρυσουλα συγχαρητηρια. ξεχαστηκα τελειως. η μαρκατ μου το θυμισε τωρα που το γραψε.sorry

σωσω "ιπταμενα δελφινια" δεν φευγουν απο την αμοργο? μονο πλοια?

Γεωργια σιγα την προαγωγη...δεν ειναι..αν ηξερες τι δουλεια εχω πατησει και ποσους μαθητες εχω φερει???τουλαχιστον θα πληρωνομαι πλεον με μισθο με καποιο μικρο ποσοστο απί των αλλων ωρων..

Αλεκακι τα εχω φτυσει.. :(:(

Λοιπον εχω να γραψω καμποσα...

Καταρχας Σωσω ελπιζω ολα καλα!!!!!!!!!Φιλακια στη ζουζουνιτσα σου!!!!

Δευτερον...Καλυψω ευτυχως που δεν τα εχεσε!χαχαχααχχααχαχαχχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παντως ετσι εξηγειται! Τι σου ειναι η κληρονομικοτητα! ;)

Χρυσουλα κρατα γεραααα!

Ολα γκρινια εχουνε?Τι μας ματιασανε?Για να μας ριξω ενα ξεματιασμα?Βαγκ κανε και συ τα μαγικα σου!

Αγκαλια του δινω το γαλα!

Εχει και ο δικος μου αγχος αποχωρισμου!Δεν κοιμαται αν δεν ειμαι στο δωματιο!Εδω και 5-6 μερες πολυ εντονα!Και μαλιστα ειναι μωρακι που εμαθε μονο του να κοιμαται!Την πατησαμε κοριτσια!Θελουνε μανουλα συνεχειααααα!

Εχει γινει η ουρα μου με τη περπατουρα!Και ερχεται και μου τραβαει τα φουστανια!Πολυ γελιο!

Κανονιζετε συναντηση και η Χαρα δεν θα ερθει παλι?Φεηκ ειναι καλα το ειχα υποψιαστει!χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχααχχχααχαχαχαχαχαχαχα!

Ωχ ουρλιαζει!!!!!!Το αγχος που λεγαμε?Παωωωωωω

Το κλεισατε νωρις το μαγαζακι αποψε και δεν σας προλαβα!

Σωσωκα ψυχραιμια..πάρε τη γιατρο τηλ. να σου πει τι πρεπει να κανεις..

Το tobrex δεν κανει και πολλά πραγματα..

Κανε φυσιολογικο ορο..

Χρυσουλα οντως σου βγαινει η κουραση και η ένταση απο τις εξετασεις..ειναι και ο 1ος χειμωνας με το μωρακι που προηγηθηκε οποτε χρειάζεσαι διακοπες!

Εμεις λόγω της απιστευτης καταιγιδας εχθες το βραδυ σημερα δεν ειχαμε ρευμα μεχρι τις 4..

Λιωμενες μπανανες εδωσα της μικρης..

Κι ευτυχως μαγειρεψα στο γκαζι υπο το φως των κεριων..γιατι χωρις ρευμα δεν ανοιγουν και τα ρολα και ειμασταν στο σκοταδι..

Μια χαρα! και εννοειται δεν είχα και τηλ. γιατι μας εχει φαει η τεχνολογια εδω μεσα και μια νορμαλ συσκευη δεν έχουμε!

Αυτά..τα λέμε το πρωι..να μη μιλαω και μονη μου..

maraki_1978 έγραψε:

Λοιπον εχω να γραψω καμποσα...

Κανονιζετε συναντηση και η Χαρα δεν θα ερθει παλι?Φεηκ ειναι καλα το ειχα υποψιαστει!χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχααχχχααχαχαχαχαχαχαχα!

μαρακι ναι λοιπον ειμαι φεηκ το καταλαβες αλλα οταν ερθω ζακυνθο θα σου πω εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρωτησε και τη σωσω που το ξερειχαχαχαχα

αλεκααααααααααααααααααααα

σημερα εφτιαξα πατατες γιαχνι μου επεσε περισσοτερο αλατι και εχω πιει ολο τον μαραθωνα χαχαχαχα

Μαρακι κι εμενα με τη στρατα τα ιδια ακριβως, αλλα δεν τραβα φουστανι, φορμα τραβαει :P

Καλυψω ο συζυγος ειναι δυσκολος χαρακτηρας, story of my life, και τωρα με το γιο,κανει σαν υστερικος μην παθει τιποτα το παιδι.

Ποιες μειναμε τωρα;μπεμπακο,μαρακι σου χω στειλει γραπτο στο σκαιπ στες προχτες δε θυμαμαι,αλεκαρα τι γινεται ρε ψυχη!

Χαρα πατατες γιαλαντζι μου φαινεται εφτιαξες(και καλα επειδη εισαι φεηκ!)!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ!

Ποσο μ'αρεσει να σε πειραζωωωωωωωωωωωω!

Αντε ελα προς τα δω!

Και γενικα δηλαδη ελατε κατα δω μερια να σας ξεναγησω στο Ζαντε!

Ασε ντομ την πηρα για καλο και ερχεται απο κοντα τωρα και μιρλιζει!χαχαχαχαχα!πλακα κανω!

Τι εγινε ρε παιδια με την μπεμπε λιλλυ!Ακους σωσω?Την κατηγορουνε για αναρμοστη συμπεριφορα λεει!

ιδου τα λινκς!

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/ebe-lilly.html

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες ήταν η τελευταία μέρα που σχόλασα 1 ώρα νωρίτερα.

Τώρα θα σχολάω στις 2:30 και κάθε Τετάρτη στις 6 το απόγευμα :(

Αλλά Ιούλιο και Αύγουστο δεν έχουμε απογεύματα...

καλημέρα!

Νανούκα γιορτάζει ο αντρούλης σου σήμερα?

Χρονια πολλά να τον χαίρεσαι!!!

του χρόνου θα γιορτάζει και το δικό μου το Παυλάκι!

σωσω ελπίζω όλα να πάνε καλά..

πάω να ετοιμάσω τα φρούτα, σε λίγο θα ξυπνήσουν να φάνε

σας φιλώ

Καλημέρα!

Νανούκα να χαίρεσαι τον Πετρή σου και τον Ανθιμούλη-ξέχασα να σου ευχηθώ χτες.

Χρυσούλα επίσης να τον χαίρεσαι τον Θανασάκη!Συγχαρητήρια και καλή δύναμη!

Μαρκατ κι εσυ να χαίρεσαι τον Παυλάκο σου, τι κι αν δεν είναι επίσημο.

Μαράκι είδα το βίντεο μπεμπε λιλι.Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε χώνεψα αυτό το τραγούδι!Στο λαιμό μου καθόταν, γιατί θεωρούσα ότι έγραφαν τους στίχους λες και δεν ήξεραν τι να γραψουν και ό,τι να ναι εν συντομία.Αν είναι κακόβουλο δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, πάντως δεν προσφέρει τίποτα, το παίζει ο αλτερ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ και μου σπάει τα νεύρα.Εγώ προτιμώ Κόκκινο...τικ τικ τικ...κόκκινο...τικ τικ τικ...κόκκινο...τικ τικ τικ...κο..κκι..νο! :laugh: :laugh: :laugh: Και να αφήσεις την μπεμπάκο ήσυχη!Μόνο εγώ θα την πειράζω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...