Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 11!!!!!!!

Recommended Posts

επίσης, σωσω οπως και εσύ, εχω και εγω κόλλημα με τα σκούρα ρόυχα

στην εκκλησία πειράζει στον ένα να φοράω μπλε σκούρο παντελονάκι?

θα το συνδυάσω με ασπρο πουκάμισο

στον άλλον θα φορέσω μπεζ παντελονάκι και γαλάζιο πουκάμισο

για πείτε μου και εσείς..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια...Σωσω και εμενα με ξεχασες... :dry: ςγω πως και πως περιμενω τι διακοπες....σημερα εκανα πολλες δουλειες...πριν λιγο εκατσα...εκανα μπανακι και εβαψα τα νυχια μου με το καινουργιο μανο απο την avon που μου το στειλανε σημερα...βιολετι χρωμα...υπεροχο..με τον μπεμπη σημερα παιξαμε μπουγελο...χαχαχα... μονο στην θαλασσα εχει τελικα προβλημα...

Τι να πω για τις περιλήψεις τς Σωσώς...

Την Τρίτη ετοιμάσου και για μένα...

Ήταν η κοπέλα εδώ και μου καθάρισε...

Σιδέρωσε και λίγα ρούχα...

Λέω να πάω να κάνω τα υπόλοιπα...

Τα πράγματα θατα ετοιμάσω τελευταία στιγμή, όπως πάντα...

Ο Πετρής πήγε καροτσάδα, ελπίζω να μου τον φέρει κοιμισμένο...

σορυ κοριτσια...τι πρωτο θυμηθω η ρουφιανα....

ενοειται και να βαλεις στο παιδι σκουο παντρλονι..και μμε ενα ασπρο πουκαμισο.. χαρα θα ειναι..μη το συζητας..μη τα ντυσεις ιια και ειναι λες και βγηκαν απο το ορφανοτροφειο..η να πουμε κοιτα τι τυχερα παιδια..κερδισαν σε 1 κληρωση ιδια ρουχα..χαχαχα.

σουζαν μη μασας..επιμενω και λεω οτι ειναι κρυα η θαλασσα..και μενα ετσι εκανε στην αρχη..σκλητριζε που λετε και στη κρητη..τωραδε τρελαινεται..δε γελαει αλλα καθεται 1 10λεπτ..ρε παιδια τι μπορει να προκαλεσει ερεθισμο στο πισινο της;;μιλαμε κατακοκκινος..

το κουνουπιδι,η κοκ.πιπερια,το ξερο κρεμμυδι,η τα βλητα που δε νομιζω γιατι σημερα δεν εδωσα και παλι κοκκινος ειναι..

η μηπως απλα συγκαηκε;;

εμενα δε κοιμηθηκε ολη μερα σχεδον καθολου,(50 λεπτα)και την εβαλα μολις για νυχτερινο υπνο!!

ναι Σωσω μου ετσι το λεμε εδω στην Κρητη.....αντε να συνηθισει και ο δικος μου στην θαλασσα...καθε φορα μας ακουει ολη η παραλια...πιτευω πως η μικρουλα σου συγκαηκε....καλο ειναι καθε μερα να βαζεις μια αλαξιερα απο κατω της και να τις βγαζεις την πανα για κανα εικοσαλεπτο...για να αεριζεται και το κωλαρακι της...ετσι κανω και εγω στου δικου μου...και δεν συγκαιει...τωρα που ειναι κοκκινο βαλ της λιγο χαμομιλακι με βαμβακι και μετα λιγη sudocream ....και θα ειναι μια χαρα πολυ γρηγορα....

αααα επισης Σωσω οταν πιγαινετε στην θαλασσα και την βουτας μετα βγαλ'της το μαγιο και ξεπλυνε την απο το αλατονερο...μπορει να φταει και αυτο...φιλικες συμβουλες σου δινω ελπιζω να μην με παρεξηγησεις και πεις οτι κανω την πολυξερη.. :)

εννοείται δεν τα ντύνω ίδια, δεν μου αρέσει καθόλου..

κορίτσια τρελάθηκα τώρα με μια συνταγή για γλυκό απο το γλυκό απο σπίτι

είναι κορμός με 3 υλικά, κρέμα γάλακτος, νουτέλα και πτι μπερ

δεν πολυφτιάχνω γλυκά αλλά κόλλησα τώρα, είναι πανεύκολο..

λοιπόν πάω να κοιμήσω τα μωρά..

hello girls

σημερα εχει ουζοκατασταση εδω περα. βεβαια εγω δεν πινω ουζο αλλα τα υπολοιπα τα χλαπακιαζω. εκανε ο father τα δικα του παλι και θα σκασουμε στο φαγητο

ναι ναι με τους δικους μου θα τα "πιω"

εφυγαν δυστυχως-ευτυχως οι φιλοι μας. αυριο ερχεται ο γιωργος και δεν ηθελε κοσμο για το σ/κ. απο βδομαδα ισως παω με τα μικρα στο εξοχικο της λουκιτσας. ξερετε της γκομενιτσας του δημητρη. το καλο ειναι οτι ειμαστε μεταξυ μας χυμα και το σπιτι ειναι μπροστα στην θαλασσα.

μαρκερ πολυ μαλακια αυτο με την λιστα αναμονης.

μαρκατ μια χαρα ειναι το μπλε παντελονακι με ανοιχτοχρωμο πουκαμισο.

κουκλακια θα ειναι και τα δυο

σοφακι υπομονη με την ζουζουνα σου

και εγω αυτο που σου λενε τα κοριτσια θα κανα. λιγα ραντεβου οταν δεν δουλευει ο αντρασ σου να μπαινει κατιτις στην ακρη.

σωσω μπορει και απο το μαγιω και το αλατι να ερεθιστηκε η μαρθουλα στον κωλαρικο της.

νανα μου θα πατε? δεν τα διαβαζω ολα γιατι δεν προλαβαινω.

σουζαν οκ...θατο εχω στο νου μου..την ξεπελενω ρ συ μετα το μαπνιο..εχει ντουζιερα..τεσπα..θα αρχιζω να κοβω για 3 μερες ενα ενα τα φαγητα να δουμε τιφτιαιει...καλα καλε γιατι δε μου λεει κανεις οτι το κουνουπιδι δεν ειναι εποχης;;;ανα χαθειτε..

αλεκα σε ζηλευω..και γω λεω να σαβουριασω σε λιγο.βεβαια ειναι και ο λ εδω..αντε να δουμε..οτι φαω καλο θα ειναι..ρε μαρκατ..τι μας κανεις βραδυατικα;;

εγω σας ειπα οτι συνχιζει η μυξα,ε;;και ωαζω και ροναλ;;

Ναι Αλεκάκο...

Αύριο θα πάμε Πάφο και θα γυρίσουμε το απόγευμα της Δευτέρας...

&γω δεν πίνω ούζο αλλά τα μεζεκλίκια μ' αρέσουν!!!

χαχαχα!!!

Ρε Σωσώ... έχω 1 απορία...

Έχεις προσπαθήσει ποτέ να διαβάσεις μήνυμα σου;

Κάθε φορά μαντεύω πιο γράμμα λείπει...

χαχαχα!!!

Μήπως άφησες τον ποπουδάκο της βρεγμένο;

Μαρκάτ μου κι εμένα δε μ' αρέσει όταν βλέπω αδερφάκια με ίδια ρούχα.

Ευτυχώς μου τον έφερε κοιμισμένο.

Πάω λίγο στον αντρούλη και μετά ύπνο!!!

Φιλάκια!!!

εμενα κοιμαται τωρα το μωρο και ο αντρας μου δουλευει...και εγω η γουρουνα παραγγειλα δυο σουβλακια και μια κοκα κολα και τωρα περιμενω να ερθουν...πειναω σαν λυκος,παντα οταν ειμαι αδιθετη τρωω παρα πολυ...το παθαινεται εσεις κοριτσια????

τελικα τον παιδιατρο δεν τον προλαβαμε

ο παιδικος που πηγαμε ηταν τελειως

μας ειπε 590 και τα 2 με ολα μεσα εκτος απο λεοφορειο - δεν μας πειραζει γιατι μπορουμε να πηγαινουμε να τ περνουμε

ενθουσιαστηκα

ηταν πολυ καλα πραγματικα

Παιδικη ακαδημια λεγεται

εχει και σαιτ

μπειτε να το δειτε να μου πειτε γνωμες

ειμαι πτωμα εχω να βαλω το φαι στο ψυγειο

να χαζομαζεψω

και να την πεσω

ειμαι πτωμα

να εσκαβα ετσι δεν θα ημουν

μου ειπε εκει στον παιδικο μηπως το εχουν παρει απο φοβο το φαι

μου προτεινε να τους παω μια μερα

να τους ταισουμε μαζι εκει με ολα τα παιδια και αςμν γραφοτμε δεν την νοιαζει

ταν πολυ καλη πραγματικα κυρια

βεβαι για δραστηριοτητες δεν μαας ειπε πολλα

αλλα ειναι τοσο καθαρος ο σταθμος και τοσο περιποιημενος

εχει ενα τεραστειο προαυλιο με ταπιτα και τσουλιθρες και αμαξακια πολυ ωραια

ειναι φωτεινος

εχει αλλο δωματειο για τον υπνο

εχει 2 τεστειους ξεχωριστους χωρους για τα παιδια που περπετανε και για ατα που μονο μπουσουλανε για να μην τα πατανε και γενικα ηταν πολυ καλος

βεβαια δεν μου φανηκε να θελει να προσπαθει ιδιαιτερα στο να τα ταισει αλλα πιστευω οτι θα τα καταφρουμε

αααα

και ειναι και αυγουστο ανοιχτα

καλα απιστευτη δεν ειναι

αλλα σε σχεση με αυτα που ακουσαν τα αυτια μου ειναι τελεια πραγματικα

κοιτα να δεις

κι εμενα με παραξενευει λιγο

αλλα τα ειδαμε ολα μας τα εδειξε ολα ακομα και να παμε να φανε και να κατσουμε και με τα παιδια μας ειπε οποτε λογικα δεν νομιζω να κρυβει τιποτα κουλο

το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι η περιοχη που βρισκεται ο σταθμος δεν ειναι μεσα στο κεντρο της περιοχης αλλα σε μια πιο φτηνη συνοικια οποτε λογικα κατι τετοια θα παιζει

και ο χωρος ειναι δικος της - δεν εχει δλδ ενοικια αυτη

ΣΩΣΩ έγραψε:

εγω η ντομ και η αλεκα σα να εχουμε καθε μερα περιοδο..τι κακο και αυτο ρε κοριτσιΑ..μη σας τυχει!!![/quot

εμενα με ξεχασες;

μπεμπακος μου

σε ευχαριστω πολυ για ολα

ευχαριστω που εψαξες για μενα

να εισαι καλα και παλι ευχαριστω

φιλια σε ολες σας καληνυχτω

πεφτω για υπνο ελαφρύτερη αρκετα σημερα

καλημερα καλε...για ξεκινατε να δινετε ολες το παρων..δεν ειμαστε πολλες..θα καταλαβουμε ποια λειπει..

εμεισ κοιμηθηκαμε 8.30 και σηκωθηκαμε 8..1 χαρα θα ελεγα..συνεχζουμε αντιβιωση και μυξες αλλα νορμαλ..

θα κατεβω κεντρο σε λιγο

Καλημέρα ζουζουνίτσες!!!

Χρειάζομαι διακοπές!!!

Στη δουλειά κάνω συνέχεια λαθάκια...

Α στο καλό!!!

Μάρκερ μια χαρά ο παιδικός!!!

Θα στο πω άλλη μία μπας και το εμπαιδώσεις!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ την υστερία με το φαγητό!!!

Τα μωρά σου είναι μια χαρά!!!

Και η νηπιαγωγός που έχει εμπειρία το ίδιο σου είπε!!!

Το πιο τέλειο είναι οτι λειτουργεί και Αύγουστο!!!

Πάρα πολύ σημαντικό!!!

Μια χαρά το βρίσκω το κομμάτι!!!

Ο Ανθιμούλης μου ξύπνησε 2 φορές...

Πρώτη φορά θα κοιμηθεί εκτός του κρεβατιού του...

Για να δούμε πώς θα πάει...

Ρε κορίτσια... όλοι μου λένε οτι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ!!!

Η ζυγαριά δείχνει μόνο -1 κιλό...

Ίσως να έχασα λίπος επειδή έκοψα τα γλυκά...

Καλημερα σας.

Και λεω σας γιατι εμας ...Εκτος του οτι κοιμηθηκαμε στις 11 με γκρινια ξυπνησε στι μια και μιση και ξανακοιμηθηκε στις 4 ηθελε να κρατιεται ορθια απο τα καγκελα του κρεβατιου γενικως να παιξει.Σηκωθηκαμε 8.Εχει να πει καμια σας τιποτα? :blink:

2 με 4 ημασταν αυτη στο παρκο και 'γω μπροστα της να σιδερωνω.

Αυτα τα υπεροχα νεα μας.Νυσταζω.Σας το'πα?παω να φτιαξω καφεεεεεεεε.Σωσω μην ρωτησεις ποσους για σημερα....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...