Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι, το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω, μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου , ίσως δεν θέλει να το πει γιατί δεν είναι επίσημο όταν νιώσουν ότι είναι σίγουρο τότε θα έρθουν κ οι ανακοινώσεις. Όσο καλές σχέσεις κ να έχουμε γιατί μας συμφέρει όλους αυτό δεν είναι η μαμά σου κ εσύ δεν είσαι η κόρη της. Όσο υπάρχει ο συνδετικός κρίκος ο σύζυγος δηλαδή παριστανουμε τις οικογένειες. Μην ασχολείσαι με κανέναν κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Την ηρεμία σου με τον άντρα σου κ τίποτα άλλο.
Η δικιά μου έχει βαλθεί να το παίζει παιδίατρος. Βαρέθηκα να ακούω συμβουλές που δε ζήτησα κ όταν τους ρωτάς πραγματικά κάτι ποτέ δε ξέρουν να σου πουν, τότε λένε ρώτα το γιατρό. Είναι πολύ κουραστικό να θέλουν να σου αποδείξουν ότι ξέρουν τα παντα ..απο 4,5 μηνών οπότε γκρίνιαζε λιγο το μωρο έλεγε βγάζει δόντι..και το μωρο έβγαλε το πρώτο του δόντι 9,5 μηνών. Με ζάλισε..