Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 542
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα από το μέτωπο κορίτσια 😀😀😀Τι κάνετε ; Καλά λογικό αυτό σχετικά με τις επαφές .Μην ξεχνάτε έχουμε περάσει κ τόσα . Εμεις εδώ μια τρώμε μια δεν τρώμε ..το παλεύω όμως ..Εμείς 12/7 γινόμαστε 3 μηνών κ έχουμε τότε το τρίτο και το τέταρτο εμβόλιο μας .να δούμε πότε θα κάνουμε τα επόμενα γιατί θα λείπουμε κ διακοπές μέτα.Εν τω μεταξύ με τον καύσωνα δεν τον βγάζω έξω τον μικρούλη φοβάμαι λίγο .
    • Βρε κορίτσι μου,καταλαβαίνω ότι όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες σου φαίνονται βουνό αλλά βάλε λίγο ΕΣΕΝΑ μπροστά!!!!Είσαι μια νεότερη κοπέλα,με την δουλειά σου που μπορεί να σε "ταξιδέψει" παντού και κόλλας σε έναν άνθρωπο που είχε αποφασίσει από καιρό να φύγει και άλλα έψαχνε μια δυνατή αφορμή για να μη το καταλάβεις!!!σήκω πάνω,ντύσου,χτενίσου,πάρε έναν δικό σου άνθρωπο ή και μόνη σου και βγες...πήγαινε για μπάνιο για έναν καφέ να αλλάξεις λίγο παραστάσεις να ανοίξει το μυαλό σου...ενημέρωσε τους δικούς σου για όλα όσα συνέβησαν για να το βγάλεις από μέσα σου και πέταξε το "κουτάκι" της συγκεκριμένης σχέσης ΜΑΚΡΙΑ!!
    • Καλησπερα κοριτσια πως ειστε? @marinaPΝα ζησετε κ να χαιρεστε την οικογενεια σας🥰🥰 @ElenakkiΕκανα την Δευτερα την β επιπεδου ολα καλα οσα μπορεσαμε να δουμε δεν ηταν σε καλη θεση μας δυσκολεψε παρα πολυ ειχε τα χερια στο προσωπο..θα ξαναπαω αυριο παλι να δουμε προσωπο κ καρδουλα.ελπιζω να ειναι σε καλυτερη θεση..τα υπολοιπα ολα καλα..Εσυ πως εισαι?
    • Καλά δεν θα κάτσω να σκασω,πιο πολύ με πείραξε που δεν με άφησε να συνεχίσω. Το 3 ήμερο θα το πάμε προς Οκτώβριο γιατί είναι χειμερινός προορισμός.  Είπα πως θα αφήνω την μπέμπα στη μαμά μου και θα πηγαίνω με τον μεγάλο για κανένα μπανακι με τα μέσα αν χρειαστεί και ο μπαμπάς ας κάτσει να κουρεύει την καράφλα του 🤣
    • Είμαι χειρότερα από κάθε άλλη μέρα σήμερα, αρνούμαι πραγματικά να σηκωθώ από το κρεβάτι και απλά κλαίω… απογοήτευσα τον εαυτό μου δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έχει τελειώσει…πάνε τόσες μέρες.. κάθε μέρα και πιο δύσκολα…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...