Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ανηκω κι εγω στο club των γυναικων που προσπαθουν χρονια να κανουν ενα παιδακι.Αυτη τη φορα προσπαθω σε αλλο γιατρο με αλλο πρωτοκολλο και αναμενω τα αποτελεσματα.Μονο που δεν μου φτανουν τα φαρμακα.Αν καποια κοπελα δεν χρειαζεται menopur ή gonal θα ηθελα να μου απαντησει.Τα χρειαζομαι αμεσα.Ευχαριστω εκ των προτερων.

electra1 :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης εγω να πω την αληθεια εχω υγρα και μικροδιαρροες καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, βεβαια ειναι λευκα οποτε ειναι κολπικα. Τις τελευταιες μερες ειναι και πιο πηχτα. Εσυ ομως που εισαι πιο εμπειρη θεωρω θα το καταλαβεις αμα σπασουν τα νερα γιατι φανταζομαι θα εχουν αλλη συσταση. Εγω απο την αλλη εχω τις αμφιβολιες μου αν θα το παρω χαμπαρι κοριτσια μου οποτε ευχομαι να γινει πλαφ ωστε να βεβαιωθω. Κατα τα αλλα κατι πετρωματα εχω ψηλα στην κοιλια και τιποτα αλλο ακομα. 
    • Πέρασε τώρα ε; Μεγαλώνει η μήτρα και συμβαίνουν διάφορα! Και μένα άρχισε να δημιουργείται ένα αιμάτωμα μέσα οπότε θα δούμε τώρα πως πάει. Θύμισε μου έχεις άλλα παιδάκια ή είναι το πρώτο; 
    • Με το καλό εύχομαι να πάνε όλα τέλεια  εντωμεταξύ σαν ν μην μου έφτανε η ναυτια  την Παρασκευή μ ξεκίνησε πονοκοιλος  και είχα καφε αίμα.. πήρα τον γιατρό και λέει μέσα  και μου έδωσε κάμποση προγεστερονη και συνήλθα
    • Γεια σας κοριτσια μου, @Elenaki12 συγχαρητηρια να σας ζησει ο μπεμπης σας, να ειναι υγιεστατος και να φερει φως στην ομορφη οικογενεια σας. Εφερες το πρωτο μωρακι της ομαδας μας, ευχομαι και στα δικα μας σε ολες τις υπολοιπες με εναν πονο.  Τι ωραια που τα καταφερατε φυσιολογικα εισαι τρομερη εχω παθει σοκ που ειχαμε Πασχαλινα γεννητουρια. ❤️
    • 5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα!  Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...