Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera se oles! eimai mia nea mama me ena koritsaki 5 minon. exei 15 meres pou arxisame to rizalevro, kai to troei mia xara. to provlima einai oti den troei ta frouta. exo kanei pollus sindiasmous me ta frouta pou mu eipe i paidiatros, alla den deixnei kamia diathesi na ta faei!! molis pao na tin taiso , klenei to stoma kai arxizei na klaiei.exei antimetopisei kamia apo esas kati antistoixo, kai an nai , ti kanate? psilostenaxoriemai pou den troei tin froutokrema !! efxaristo poli gia ton xrono sas!!!

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλως ηρθες γλυκια μου και να σου ζησει το μωρακι σου...σε λαθος τοπικ το εχεις βαλει ομως το ερωτημα σου μιας και οι περισσοτερες εδω μεσα ακομα προσπαθουμε για μωρακι...

πρεπει να πας στα θεματα που μιλανε οι μανουλες και να το βαλεις για να σε βοηθησουν... :)

Δημοσίευση

Ωραιααααα...ας πουμε κατι αλλο,αγορασα ενα μαγιο Guess τις προαλλες...τελειο!!και θελω να παω να παρω και μια κρεμα με χρωμα διοτι δεν φοραω μεικαπ,απλα να δωσει λιγη λαμψη!εχετε καμια καλη να μου προτεινετε?

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Τι κάνετε?

Σηκώθηκα το πρωί μια χαρά και μόλις χέστηκα με το αφεντικό

μου...

Κανείς ποτέ δεν του απαντάει και έχει μάθει να κάνει επίθεση

στον οποιονδήποτε χωρίς διάλογο.

Τα πήρα κι εγώ και του τα έχωσα ένα χεράκι!!!

Τα έχασε λιγάκι γιατί δεν είναι συνηθισμένος να του απαντούν

αλλά δεν μπορώ τις αδικίες που κάνει!!!!!!

Θέλω κι εγώ να πάρω μαγιό...άσχετο...

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσακια για την ενημερωση! Μαγιω ακουω!!! Εγω φοραω την αντιηλιακη με χρωμα της Αvene, ουτε κι εγω φοραω μεικ απ τωρα το καλοκαιρι, αντε να βαλω λιγη πουδριτσα για να νιωθω πιο ματ. Μαγιω δεν εχω παρει και ακομα ειμαι στο ψαξιμο για διακοπες, λεω να την κλεισω τη Σαντορινη τελικα να τελειωνουμε γιατι οπως παμε σπιτι θα τη βγαλουμε...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΘΕΛΩ Κ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :angry:

Δημοσίευση

rena9 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΘΕΛΩ Κ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :angry:

μαζι σου...θελω κι εγω ενα σωμα για τα μαγιο μου...

εβαλα τα περσινα μου και πετανε πατσουλες αριστερα - δεξια που εχω παρει καποια κιλακια... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Σοβαρά????? Δεν το είχα ξανά ακούσει. και μετά από πόσες ημέρες εμφάνιζε ο βάτραχος τα συμπτώματα???????

Δεν πιστεύω να είπα καμιά λέξη ταμπού και με ¨πετάξετε¨έξω από το παρεάκι σας?? χαχαχαχα

Σοβαρά, καλη επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΡΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ...ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΙΚΟΝΕΣ....ΝΤΟΙΝ...

ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΣΤΑΜΤΗΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΤΝ ΖΩΗ!!!

ΓΟΥΑΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ Ε?

ΧΑΧΧΑ :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...