Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

kalimera se oles! eimai mia nea mama me ena koritsaki 5 minon. exei 15 meres pou arxisame to rizalevro, kai to troei mia xara. to provlima einai oti den troei ta frouta. exo kanei pollus sindiasmous me ta frouta pou mu eipe i paidiatros, alla den deixnei kamia diathesi na ta faei!! molis pao na tin taiso , klenei to stoma kai arxizei na klaiei.exei antimetopisei kamia apo esas kati antistoixo, kai an nai , ti kanate? psilostenaxoriemai pou den troei tin froutokrema !! efxaristo poli gia ton xrono sas!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

καλως ηρθες γλυκια μου και να σου ζησει το μωρακι σου...σε λαθος τοπικ το εχεις βαλει ομως το ερωτημα σου μιας και οι περισσοτερες εδω μεσα ακομα προσπαθουμε για μωρακι...

πρεπει να πας στα θεματα που μιλανε οι μανουλες και να το βαλεις για να σε βοηθησουν... :)

Καλημερα!!!δωσε της χρονο lanthoula και οχι ξινα φρουτα για αρχη!!και λιγο λιγο,εστω και μια κουταλια να φαει ευχαριστημενη θα εισαι!!!!

Ωραιααααα...ας πουμε κατι αλλο,αγορασα ενα μαγιο Guess τις προαλλες...τελειο!!και θελω να παω να παρω και μια κρεμα με χρωμα διοτι δεν φοραω μεικαπ,απλα να δωσει λιγη λαμψη!εχετε καμια καλη να μου προτεινετε?

Καλημέρα!! Τι κάνετε?

Σηκώθηκα το πρωί μια χαρά και μόλις χέστηκα με το αφεντικό

μου...

Κανείς ποτέ δεν του απαντάει και έχει μάθει να κάνει επίθεση

στον οποιονδήποτε χωρίς διάλογο.

Τα πήρα κι εγώ και του τα έχωσα ένα χεράκι!!!

Τα έχασε λιγάκι γιατί δεν είναι συνηθισμένος να του απαντούν

αλλά δεν μπορώ τις αδικίες που κάνει!!!!!!

Θέλω κι εγώ να πάρω μαγιό...άσχετο...

Kimon έγραψε:

Αααα καλα!!! συνενοηση τσιμεντο!!!! :laugh: οχι βρε ενα...μπουτι θελω που να ταιριαζει με το μαγιο!!! :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δεν θα συνεννοηθουμε σημερις την βλεπω τι δουλεια...

Ευχαριστω κοριτσακια για την ενημερωση! Μαγιω ακουω!!! Εγω φοραω την αντιηλιακη με χρωμα της Αvene, ουτε κι εγω φοραω μεικ απ τωρα το καλοκαιρι, αντε να βαλω λιγη πουδριτσα για να νιωθω πιο ματ. Μαγιω δεν εχω παρει και ακομα ειμαι στο ψαξιμο για διακοπες, λεω να την κλεισω τη Σαντορινη τελικα να τελειωνουμε γιατι οπως παμε σπιτι θα τη βγαλουμε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΘΕΛΩ Κ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :angry:

rena9 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΘΕΛΩ Κ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :angry:

μαζι σου...θελω κι εγω ενα σωμα για τα μαγιο μου...

εβαλα τα περσινα μου και πετανε πατσουλες αριστερα - δεξια που εχω παρει καποια κιλακια... :laugh: :laugh:

1 πραγμα θα πω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας :

1000+1 νυχτες!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

θα ζουρλαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :blink: :silly:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΥΤΟ 1000+1 ΝΥΧΤΕΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 2 ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΣΕΧΡΑΖΑΤ...ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ! :ohmy:

Καλοοοο Ζαχα!!!πολυ καλο εργακι και τελειοι ηθοποιοι!!!δεν το χανω!!και τι ερωτας θεε μου!!εγω δεν βλεπω ποτε τηλεοραση μονο καιρο η ειδησεις αλλα αυτο δεν το χανω!!!

Σοβαρά????? Δεν το είχα ξανά ακούσει. και μετά από πόσες ημέρες εμφάνιζε ο βάτραχος τα συμπτώματα???????

Δεν πιστεύω να είπα καμιά λέξη ταμπού και με ¨πετάξετε¨έξω από το παρεάκι σας?? χαχαχαχα

Σοβαρά, καλη επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry που πετάχτηκα έτσι.. νόμιζα ότι αναδημοσίευα το μήνυμα της Εκο με το βάτραχο :laugh: :laugh: άσχετο ....

ας πω και κάτι σχετικό .. δεν το έχω δει το σήριαλ που λέτε....

Κατα τις 9,9 και 5,αλλα ειναι αλλη κουλτουρα!μπορει να δεις την γυναικα να μιλαει στον συζηγο με την λεξη Κυριε μπροστα η να του κανει τεμεναδες και να ...φρικαρεις!!! :blink:

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΡΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ...ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΙΚΟΝΕΣ....ΝΤΟΙΝ...

ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΣΤΑΜΤΗΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΤΝ ΖΩΗ!!!

ΓΟΥΑΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ Ε?

ΧΑΧΧΑ :woohoo:

καμμια σας δεν το παρακολουθουσε στο Μακεδονια Τιβι?εγω καθε Παρασκευη περσι εστελνα τον συζυγο γ ποτό και καθόμουν κ το παρακολουθουσα ... Ζαχα ολα καλά?φιλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...