Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

επιτρέψτε μου να αναφερθώ στην εκλειψη ΝΑ που είχε το Σαββατο...

μην δίνετε σημασία σε κουβέντες κλπ των γύρω σας τώρα, δυστυχώς είναι πολύ ευκολο να παρεξηγηθούμε για το τίποτα!

καλά και αυτή ΤΙ χαίρεται ;; κι αν σου ήρθε τώρα η ακατανόμαστη τι έγινε ; τον αλλο μήνα αν δεν σου ερθει εσένα (που στο εύχομαι) αλλα σε εκείνη έρθει τι διαφορά θα έχει;; ενας μήνας πάνω ενας μήνας κάτω ;;

πωπωωω τι κουτός κόσμος !!;;;!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι ομως μαρια,κι ομως φωτη,θελει να κανει πρωτα παιδι επειδη παντρευτηκε πριν απο μενα ενα χρονο περιπου.γιατι τι θα πει ο κοσμος αν κανω πρωτα εγω?πως αυτη δεν μπορει?μ...κιες σου λεω,δεν παμε καλα.θα την κρατησω πολυ στην απεξω σε αυτη την προσπαθεια μου

κουτός κόσμος βρε παιδάκι μου...!!

μη νομίζεις και γω πρόσφατα, είχα εκμυστηρευτεί σε κοντινή συγγενή μου οτι εχουμε ξεκινήσει προσπάθειες και εκείνη ήταν ήδη εγγυος και το εκρυβε για το 1ο τρίμηνο. οκ, σεβαστό.

ελα που όμως, όταν είδε πόσο πραγματικά χάρηκα για εκείνη οταν μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, σκύλιασε γιατί ΔΕΝ ΖΗΛΕΨΑ...

αυτό ;;; πώς σου φαίνεται αυτό ;;

και να τα νεύρα, και να οι αααασχετες σπόντες για μαλακίες, ετσι για να βρεί κάτι να μου την πεί...

αψυχολόγητοι άνθρωποι ...τσ τσ τσ τσ...

δεν ξερω ρε συ μαρια μου,να σου πω την κρυφη μου αληθεια?εχω αρχισει κι εγω να ζηλευω,δεν θελω να χαρει αυτη τωρα.εβγαλα κακια και ζηλια,συναισθηματα που δεν ειχα ποτε μου.μου κανει κακο,με αλλαζει σαν ανθρωπο και δεν μου αρεσει.και εχουμε περασει τοσα μα τοσα πολλα το τελευταιο διαστημα.μονο να μας ζηλεψει κανεις δεν ημασταν.και μεσα σε τοση λυπη,τοσους ανθρωπους που χασαμε,τι ζηταμε?ενα μωρακι,να προχωρησουμε λιγο τη ζωη μας,να ολοκληρωσει την ευτυχια μας και την αγαπη μας...

καλησπερα λιγα διαβασα αμεσως μπηκα στο νοημα δεν χρειαζοταν κ πολυ βεβαια τετοιους ανθρωπους κ 'φιλους' οπως τους αποκαλεις δεν σου χρειαζονται ουτε για παρεα ουτε μεσα στην οικογενεια γιατι αργα η γρηγορα θα σου την κανουν την ζημια.ποσα αλλα θα δεις κ θα ακουσεις ακομα που εισαι.αστην να λει κ οταν με το καλο μεινεις να μην πεις τιποτα εκτος την οικογενεια σου κ κουφια η ωρα αν γινει καμια στραβη θα πληγωθεις εσυ περισσοτερο γιατι πολυ θα θελουν το κακο κ λιγοι το καλο

αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... και το εννοώ...

πόσες φορές δεν μας ξαφνιάζει ο ίδιος μας ο εαυτός ;

καμιά φορά και μένα με πιάνει τρέλα με τις συμπεριφορές των δικών μου ανθρώπων, γιατί με ξαφνιάζουν δυστυχώς δυσάρεστα αλλα νομίζω οτι ...ισως πρεπει και μεις να δίνουμε τόπο στην οργή...

είναι πράγματα που αυριο δεν θα τα θυμόμαστε...

και μεις θα τους απογοητεύσουμε κάποια στιγμή στο μελλον, κανείς δεν είναι τέλειος...

ισως να είμαι εγώ πολύ ζαμανφού αλλα ... είναι μικρή η ζωή για να στεναχωριόμαστε ετσι ευκολα...

:side::side:

εγώ νομίζω οτι πρέπει -οπως λέει και ο τίτλος- να ξεχαστούμε και να ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΥΜΕ και όλα θα έρθουν ...

:):):):):):):):)

συμφωνω μαυτα που λες αλλα οταν σου πατανε τον καλο εκει που πονας δεν δινεις τοπο στην οργη ειναι παραπολυ ασχημο κ απανθρωπο κ ειδικα στους δικους σου ανθρωπους αυτους που εσυ θεωρεις δικους σου να ασχολουνται με πραγματα που δεν πρεπει γιατι μετα κ αν δεν μιλας σε πατανε ακομα πιο πολυ.οσες φορες εκανα κ κανω καλο δεν ακουσα ενα ευχαριστω για ανταμοιβη για να παρω τα πανω μου κ να συνεχιζω να το κανω εκει που αξιζει τον κοπο κ βλεπω ανταποκριση κ εκτιμηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ' ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 'ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ' ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ 'ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ' ΦΙΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ...ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ!!

μολις κανονισα διακοπες για ελαφονησο!!μπαμπ μπαμ.μου την εδωσε,ψαχτηκα λιγακι και πηρα το τηλεφωνακι μου!γιουπιιι!να ανεβω λιγο ψυχολογικως...

Κορίτσια καλησπέρα!! Ήθελα να μάθω αν μπορώ να ξεχαστώ και εγώ εδώ... Γιατί εμένα το "μέχρι να..." μου θα αργήσει, τουλάχιστον 6 μήνες ακόμα... και είδα 'στα κλεφτά' οτι μιλάτε για ενδιαφέροντα πραγματάκια εδώ και μου άρεσε...

ela na xehasteis ki esi... toso poli sas eipan na perimenete?den tha se rotiso ti sou sinevei na mi sta thimizo.. :)

as milisoume gia alla pragmata..o,ti thes ki esi...

rania teleia pou ekleises diakopes ki ego thelo..

cuando έγραψε:

ela na xehasteis ki esi... toso poli sas eipan na perimenete?den tha se rotiso ti sou sinevei na mi sta thimizo.. :)

as milisoume gia alla pragmata..o,ti thes ki esi...

rania teleia pou ekleises diakopes ki ego thelo..

Δεν με πειράζει να το θυμάμαι... αλλά λόγω απαγόρευσης που έχετε εδω δεν θα επεκταθώ... :) 8 μήνες μας είπαν (καισαρική στην 24+3 εβδμ. λόγω επιπλοκών σε δίδυμη κύηση) οι 2 πέρασαν έχουμε άλλους 6... αυτά.

Χμμμ για τί να μιλήσουμε.... θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πολλά, αγαπημένα βιβλία, αγαπημένες ταινίες, κατοικίδια, αγαπημένους ηθοποιούς, διακοπές, αγαπημένα φαγητά (και συνταγές) κτλ...κτλ... διαλέξτε και πάρτε... (αν και αποτι είδα έχετε καλύψει αρκετά :P )

Εγώ όλο το καλοκαίρι (μέχρι 3 Σεπτεμβρίου δεν θα πάω για δουλειά) εδώ θα είμαι... χεχε (πρώτη φορά απο το σχολείο κάθομαι ολόκληρο το καλοκαίρι) και λέω να το εκμεταλλευτώ.....και να ξεχαστώ.. :P:P

το καλυτερο πραγμα θα κανεις :):):) ετσι θα εχεις το κουραγιο να ανεβεις και ψυχολογικα και να γεμισεις μπαταριες. :):):)

Εγω παλι θα λιωσω στην ζεστην ζεστη γιατι φετος δεν προβλεπονται διακοπες :(:( αντε το πολυ πολυ καποιο ΣΚ.Τινα κανεις :(:(:(

Αν έχεις καλή ψυχολογία και καλή διάθεση πάντου διακοπές είναι... και εμείς δεν πήγαμε το περασμένο καλοκαίρι... αλλά περάσαμε μιά χαρά..και φέτος δεν θα πηγαίναμε (γιατί τα 2 τελευταία καλοκαίρια ο άνδρας μου δουλεύει-κάνει εξυπηρέτηση στο παλιό του αφεντικό και είναι σε διπλανή πόλη για 3 μήνες φεύγει Ιούνιο γυρνάει Σεπτέμβριο) αλλά επέμενε πολύ ο άντρας μου να πάμε μέχρι να φύγει...για να ξεχαστώ... χεχε και έχει μερικές μέρες που γυρίσαμε... ωραία ήτανε δε λέω αλλά και σπίτι να καθόμασταν παρείτσα πάλι καλά θα περνούσα... άσε που δεν έκανα και μπανάκι λόγω τεχνικών προβλημάτων... αλλά θα κάνω όσα θέλω αποδω και πέρα γιατί θα πηγαίνω στον αντρούλη μου που είναι και παραθαλάσσια και με τέλεια παραλία.. Γιαυτό σου λέω με καλή παρέα παντού περνάς καλά!! να το σκέφτεσαι έτσι...

cuando έγραψε:

kai diosa eheis kamia sxesi me ispania..ispanika i etsi evgales to nick sou?

Μπα καμία σχέση με Ισπανία.. ούτε με ισπανικά.. απλά κάποτε στα νιάτα μου :P:P (πριν καμιά 10ριά χρονάκια που το chat ήταν πολύ 'must') είχα μια φίλη που ήταν κολλημένη με το chat και αποφάσισε ότι πρέπει να μπω και εγώ... και μου λέει βρες ένα nick ε και εγώ ως ψώνιο που ήμουν-είμαι :woohoo: έψαξα τη λέξη 'θεά ' σε άλλες γλώσσες πως είναι και μου άρεσε πιο πολύ το Ισπανικό και το έβαλα...(σωστά δεν είναι ??

θεά = Diosa) άαχ Νιατάααα ... τι μου θύμισες τωράαα.... Τότε και αν ξεχνιόμασταν... συνέχεια όμως... χεχε

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!! Πως ειμαστε σημερα? Εγω θελω σαν τρελη ενα φραπε αλλα χτες το βραδυ ειχα παρτυ και εφαγα διαφορα και το στομαχι μου ειναι χαλια... By the way ποια κερδισε στο greek idol?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.NUTELLA, H ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΛΑΝΤΩ ΧΤΕΣ.ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΝΙΚΟΛ ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...