Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕ Τ;Α ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ...ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ra4 έγραψε:

τι ειναι αυτκαο?πες μου λιγο για να μπω στο πνευμα

καποια καναλια εχουν ενταξει στο προγραμαμ του να βλεπουμε τς αγαπημενες μας ειτες την επομενη η σε ευλογο χρονικο διαστημα στο ιντερνετ .Μερικες σελιδες που μπορεις αν δεις ειναι το !www.antenna web.tv , www.mega web tv /www.tvland.gr ειναι απο πας στο google γραφεις το ονομα της αγαπημενης σου σειρας καιδιπλα επεισοδια και στα βγαζει on-line για παραδειγα αν θελεις αν δεις τα μυστικα της εδεμ πατας στο google : τα μυστικα της εδεμ επεισοδια και σου βγαζει μια λιστα με διαφορα site .καλ επειτυχια

καλησπέρα τσούπρες! πως πάει;; B)B)B)

ακουσα καιρό και είπαν οτι και η ερχόμενη εβδομάδα δροσερή θα είναι...

από σειρές, όσο παίζουν DR HOUSE και NCIS

εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας... :) ...!!

kalimera ki apo mena ki ego sto grafeio..kafedaki mpas kai xipniso..tora pou leipei o antroulis den mou kanei kardia na pao na koimitho..xazologao kai paei arga kai na ..tora koutoulima..as me voithisei o kafes..kalimera..oles sti douleia eimaste e?kalli vdomada kai kouragio

αργεντινουλα κι εμενα αμα λειπει ο αντρας μου ετσι κουτουλαω :laugh: :laugh: :laugh:

απο σημερα ειπα οτι θα κοψω τον καφε (μηπως κανω κακο στον εαυτο μου με τον καφε) δεν λεω αλλα γιατι ειμαστε στην απαγορευμενη ζωνη...αλλα κουτουλαω απιστευτα... :blink::blink::blink:

ΤΙΝΚΕRBEL KAI ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ.ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΦΡΕΝΤΟ ΝΤΕΚΑΦ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! :)

καλημέρα και καλή εβδομάδα και απο εδώ, έγραψα τα νέα μου στο άλλο μας.

έχω χάσει επισόδια αλλά θα τα μάθω σιγά σιγά.

Τρέχω τρέχω τρέχω...

μετακόμιση, και φυσικά δύο σπίτια προς το παρόν δυο άντρες και μια δουλειά τρελή και αδέσποτη..

Θα τα καταφέρω??????????

Καλημερα κοριτσουδια!!!εμενα με εγκατελειψε δια παντως το τικερ μου,και τι καλα που εκανε! :dry:σε λιγο θα παω σε μια επιδειξη με φω μπιζου :angry: ,δεν εχω χειροτερο αλλα την κανει η καλυτερη μου φιλη...τι να κανω?Μεθαυριο σαραντιζει και η Γιαννα!!! :woohoo: ανυπομονω να δω το πιτσουνακι της!!!λεει οτι μοιαζει του συζηγου....γαλανοματικο το κοβω!!! :)

a ok..tora to eida..kouragio moroulaki..einai sti zoi..ki ego ehasa to mpampaka mou..prin 1 1/2 xrono..kai zoristika ki ego poli..ola tha ftiaxoun siga siga..na xereis einai dipla mas..kouragio sto diko sou mpampaka..oi antres nomizo zorizontai ligo perisotero otan xanoun to sintrofo..diskoleuontai monoi..emena i manoula kala paei giati ehei pollous filous..alla oso na nai..itan poli demeno zeugari..:(

na xereis pos tipota de xanetai..ola metamorfonontai se kati allo..

Καλημερούδια !

εγώ πήγα πρωινιάτικα το κουτάβι μας για το 2ο εμβόλιο...αντε να κάνει και το τρίτο να τον βγάζω βόλτααααα !!!!!!

πετάγομαι στο αλλο ποστ να δω τι παίζει !!!!

kiss kiss !!!!

γιουυυυυυχουυυυυυυυυυυ

καλημερα στο ΠΟΣΤ...και καλα Ας μιλησουμε για κατι ΑΛΛΟ!!

ΕΠΕΙΔΗ ειμαι και ΣΠΑΣΤΙΚΙΑΑΑΑ να σας πω την θερμοκρασια μουυυυυυυυυυυυυ????

χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλημερα κοριτσουδια!!!

Πως περασατε..????? Εγω πινιγομαιιιιιιιιιιιιιιιι σημερα στην δουλεια.

γμτ... :(

εγω παλι επειδη τα εχω παρει στην δουλεια μου, χαζευω στο νετ και δεν κανω δουλεια....χαχαχαχα

ετσι για να μαθουν... :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...