Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ολες νοικοκυρουλες μου ειστε αντε!!εγω παλι,τωρα θυμηθηκα πως πρεπει να φαμε καποια στιγμη και εβγαλα 2 μπριζολιτσες να ξεπαγωσουν.ευτυχως που ο δικος μου δεν εχει θεμα με το φαγητο.οποτε και αν φαει..εγω παλι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θελω επειγοντως διακοπες...ποτε θα παρουμε συνταξη?οσο σκεφτομαι παλι δευτερα αυριο,αντε παλι απτην αρχη...ΘΕΛΩ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!

πολυ αλο το θεμα λοιπον ειμαι εξαλλη φευγει ο μπουγιουρης απο την εδεμ και εγω τη θα κανω ; δευτερον βαριεμε που να τρεχω γιατις λογοθεραπειες του μικρου ο οποιος και εκεινος βαριετε . Φευγουμε σις 19/7 για τις ροβιες ευβοιας ισως μετα παω στην Επιδαυρο η Σαλαμινα .οσο για τα επτανησα ψηφιζω ΛΕΥΚΑΔΑ ομορφα και στη κερκυρα αλλα δεν μου αρεσουν οι παραλιες η Ζακυνθος ομορφη ΤΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΔΝΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΣΝΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΗΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΑ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΒΑΤΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ :ΤΗΣ ΚΙΚΙ ΔΗΜΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ .....

εμείς θα μαζευτούμε στους δικούς μου και ετσι ούτε και γω μαγειρεύω σήμερις !

εχω μια βαρεμάρα σήμερα..............................................

αυτή η συννεφιά μοιάζει με φθινόπωρο !

αυτη εισαι βανια!!συντομη,περιεκτικη και απολυτη!

ρε κοριτσια,για ριξτε καμια ιδεα..την πεμπτη κλεινω 5 χρονια μαζι το μωρακι μου.τι παιρνουν??(εκτος απο μια π..α!sorry κιολας μεσημεριατικα-καλη ορεξη)

Ζακυνθο τελεια...παρο θα πηγαινα παλι με τα 1000!!!Ναξο δεν μαρεσε...χμμμ αλλου?Συρο πολυ κοσμοπολιτικα!!Μυτηληνη προσκυνησαμε τον Αγ.Ραφαηλ! και μετα με το σκαφος που παμε Αργωσαρονικο,Αιγινα,πορο υδρα σπετσες,αγκιστρι,ωραια ειναι με πααααρα πολυ τουρισμο!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ρανιααααααααααααααααααααααααα !!! :silly: :silly: :silly:

δηλαδή προσανατολίζεσαι σε sexy εσωρουχα κι ετσι ;;

:blush: απλωσε ροδοπέταλα στο κρεβατι, καλό κρασί και ...

χρόνια σας πολλά!!!!! ;;;

μωρε οπως ειπε η μαρια και ο φωτης μαζι.2 ειναι,κατι θα ξερουν παραπανω.απλα θα αποφυγω τα ροδοπεταλα γιατι εγω θα σκουπιζω μετα,το κρασι μπορει να το αλλαξω με μπυρα λογω καλοκαιριου και θα του παρω και μια π...α!να πω οτι κατι πηρα κιολας!μια χαρα!ευχαριστω!!

ρανια28 έγραψε:

μωρε οπως ειπε η μαρια και ο φωτης μαζι.2 ειναι,κατι θα ξερουν παραπανω.απλα θα αποφυγω τα ροδοπεταλα γιατι εγω θα σκουπιζω μετα,το κρασι μπορει να το αλλαξω με μπυρα λογω καλοκαιριου και θα του παρω και μια π...α!να πω οτι κατι πηρα κιολας!μια χαρα!ευχαριστω!!

βρε Ράνια !!! να σαι καλά !!! τώρα κατάλαβα τι εγραψες !!!

εμ βέβαια... 2 είμαστε (μαρια+φωτης) !!!! κατι ξέρουμε παραπάνω !!!

χαχαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εγώ επιμένω στο κρασί ... είναι πιό ρομαντικό...!!!!

η μπύρα καλή είναι αλλα μου θυμίζει την κλασική διαφήμιση : συναντιούνται 2 από τα παλιά και κάθονται και τα πίνουν !!!! χιχιχι

σας φιλώ και αποχωρώ προσωρινά!

τα λέμε αργότερα !!!! κις κις !!!

γεια σας και απο μενα. εμπλεξα με φαγητο και γενικη του σπιτιου.

ρενακι 22 ειμαι κι εγω οντως...χαχαχαχα

καλο φαγακι σ εολες σας...

εγω φιταχνω γιουβετσακι και μελιτζανες στο φουρνο με λουκανικο και φετα....

Γεια σας κι απο μενα! Πωπω μας ανοιξατε την ορεξη, εγω ειμαι μονη, εκανα μια σαλατιτσα γιατι αποψε ειμαστε καλεσμενοι και αναγκαστικα θα ενδωσουμε... Ρανια να ζησετε!!!!!!!!

εκανα κατι κακο θα σας το εξομολογηθω !πηρε η κουμπαρα μου τηλ. να ερθουν το απογευμα της ειπα οτι θα λειπουμε αφου το βραδυ εχει μυστικα και μπουγιουρη , ξερω δνε εκανα καλα αλλα νιωθω λιγοτερο ασχημα απο το να εχοντουσταν να καθοντουσταν να ετρωγαν και να εφευγαν και γω να μην μπορω να κλαψω με ησυχια ,,,,ειμαι τοσο κακια ;

εδω που τα λεμε εισαι κακια αλλα το εχω κανει τοοοσες φορες...βεβαια εγω το λεω στα μουτρα..σημερα δεν βγαινω η δεν μπορω γιατι θελω να δω αυτο.τελος

ευαριστω ρανια μου αλλα δνε θα με καταλαβαιναν θα ερχοντουσταν καταλαβαινεις ειναι απο τους τυπους που οτιδηποτε δεν κανουν εκινοι το θεωρουν ακυρο .Σε αλλο ατομοθα το ελεγα απευθειας αλλα εδ ασε μιαμεα μας καλεσαν σπιτι τους για καφε και τελικα εβλεπαν ποσοδφαιρο εγω σιχαινομαι το ποδοσφαιρο καιγενικοτερα οταν οι αντρες βλεπουν ΑΕΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εμπλουτιζουν το λεξιλογιο τους με διαφορα κοσμητικα εγω ειχ απαειμε τοΣταυρο δνε ηξερα οτι θα εβλεπαν μπαλα αν το ηξερα δνε θα πηγαινα το αποτελεσμα οΣατυρος πλουτισε πολυ το λεξιλογιο του....

Ζηλευωωωωωωωωωω !!! Εγω οπως σας ειπα και πιο πανω ειμαι καλεσμενη αποψε (παρτυ πολυ στενο και δε γινεται να μη παω) και θα χασω το Μπουγιουρη :woohoo: Δεν το αντεχω.... Και ειναι και διπλο επεισοδιο...

...άσχετο...είδα nutella και θυμήθηκα μια γουρουνιά που έκανα πριν μερικές μέρες...και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας...

Λοιπόν είχα όρεξη για γλυκό αλλά δεν υπήρχε τίποτα στο σπίτι (ούτε παγωτό ούτε καρπούζι...)οπότε άνοιξα όλα τα ντουλάπια της κουζίνας να βρω κάτι να ικανοποιήσω την ανάγκη μου...και τι έκανα??

βρήκα λίγη nutella...είχα και κάτι μπανάνες...και έβαζα λίγη nutella στην κορυφή της μπανανας και έτρωγα μια μπουκια...μετά λίγη ακόμα nutella κι άλλη μπουκιά...να μη τα πολυλογώ έφαγα 2 μπανάνες μπουκια-μπουκια...μέχρι που πρήστηκα αλλά ήταν ο τέλειος συνδιασμός...αχχχχ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...