Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

Κεντημα Μαρακι εεε???Ελα που δεν μου πιανουν τα χερια!εδω μια καλτσα μπαλωνω και κενταω κομπλε μαζι και τον καναπε!! :laugh: εγω παλι διαβαζω πολυ!'Οι μαγισσες της σμυρνης' ειναι πολυ καλο,το 'Σεκεριμ' και τωρα διαβαζω το "Μαγειρευοντας για βασιλιαδες' του Ian kelly μια αληθινη ιστορια για εναν σεφ το 1800.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ωωω Kimonακι !!!! :)

ενδιαφέρον ακούγεται αυτό με τον σεφ !

βρε λες να το πάρω για τον αντρα μου, που τρελαίνεται για μαγειρική και ιστορία ;;;; πολύ καλό !!! :woohoo:

και η ραπτομηχανή, για ριχτάρια, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα...

είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ !!! όλο ευθείες είναι !!!!!!!!

τσακ τσακ τσακ τσακ !

αν εχετε ή εχει η μητέρα σας ραπτομηχανή, το προτείνω τρελά !!!

μου αρέσει πολύ να ανανεώνω το χώρο του σπιτιού με υφάσματα και χρώματα !

Οσο για ταξιδάκια ΨΩΦΑΩ ...αλλα μόνο Αγρίνιο (γεννέτηρα του συζύγου) το βλέπω φέτος με τα μαύρα οικονομικά μας... :(:(

Ποσο θα ήθελα να πάω Ecuador να δω την κολλητή μου και το νεογέννητό τους !!!! :dry::dry::dry::dry:

Cuando σ΄ευχαριστω πολυ πολυ! Ψηνομαι παντως... Θα με δειρετε αλλα κανω και τη χαζη σκεψη να κλεισω ταξιδακι η μηπως αυτο το μηνα θα.... δε λεω παρακατω! Θα κλεισω και αν προκυψει κατι βλεπουμε... Η Βαρκελωνη παιζει πολυ στα πλανα μου, αν και τα νησακια που λετε πρεπει να ναι υπεροχα, εχω παει πολλες χωρες ενω νησια της Ελλαδας μονο Κερκυρα μια φορα...

εγω κοριτσια τελευταια διαβασα "οι αναμνησεις της ωραιας Ελενης" της Αμαντα Ελιοτ.Κολπα να δειτε η Ελενιτσα ουτε καμα σουτρα να ηταν. :) :) Ενα σας τον ειχε ξεκανει απο το πολυ το τανι-τανι :laugh: :laugh: :laugh:

να μαι κ εγωω επιτελους σας βρηκα!!!

να σας συστηθω κ εγω το ονομα μου ειναι αθανασια κ μενω ορεστιαδα ειμαι 29 χρονων.

εμεις φετος δυστιχως δεν θα παμε διακοπες γινομαστε κουμπαροι ανακαινιζουμε το σπιτι μας κ το ταμειον ειναι μειον,αλλα εχω τελειες αναμνησεις απο προηγουμες διακοπες στην σαμο εχω παει 3 φορες περασα φανταστικα φιλοξενος κοσμος απιστευτα τοπια!!!

η θασος επισης ειναι απιστευτη κ το μοναστηρι τον αρχαγγελων αξιζει να το επισκευτεις

μυτιληνη φοβερη πολυ πρασινο ομορφες παραλιες καθαρα οικογενιακο νησι κ παλι αν βρεθητε εκει να επισκευτητε τα μοναστηρια αγ.ραφαηλ κ ταξιαρχη!!!

αν μπορούμε να γράφουμε εδώ ότι θέλουμε πειράζει αμα παραθέσω το παρακάτω εκπληκτικό-μοναδικό γεωγραφικο-ανθρωπολογικο-κοινωνικά ενδιαφέρον site:

http://www.myinsults.com/index.php/all-insults

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δεν φαντάζεστε τι βρισίδι σε όοοοολες μα όοοοολες τις γλώσσες!

και στατιστική μπορείτε να κάνετε για την ιδιοσυγκρασία των λαών...

αμ πως....

σας βρήκα μια ενδιαφερουσα ασχολια για το καλοκαίρι! :lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΝΕΟ POST.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΗΝ CUANDO ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗΝ ΙΔΕΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6,30 ΤΟ ΠΡΩΙ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΛΕ!!!!!!!!!!1 :lol:

Να 'μαι κι εγώ....Cuando πολύ ωραία τα γράφεις!!!Καλορίζικο το ποστ!!Μακρυά το μυαλουδάκι από τέτοια.......!!!Εγώ είμαι η Δήμητρα και μένω Θεσσαλονίκη!Κατάγομαι από Γρεβενά, αλλά μεγάλωσα στη Γερμανία!!

Για διακοπούλες προτείνω τη Σίφνο!!Μου άρεσε πάρα πολύ διότι είχε πολύ ωραίες παραλίες, πολύ κοντινές αποστάσεις και αρκετή ηρεμία!!

Καλημέρα τσούπρες ! Τώρα που διάβασα για Μυτιλήνη...ψηφίζω δαγκωτόοοοοοοο!!! εχω δουλέψει 1 καλοκαίρι εκεί, στη Σκάλα Καλλονής (παλιαααα...το 2000) είναι πολύ όμορφο, καταπράσινο νησί ! και από 7νησα, αν και είμαι κατα το ήμισι Κερκυραία, προτείνω Κεφαλονιά ! επίσης πολύ πρασινάδα !

α! Kimon! η φιλενάδα μου είναι ecatoriana, οταν εξασκούσα τα ισπανικά τη γνώρισα και δέσαμε τρελά!

φιλιά σε όλες !

Καλημέρα Ρενάκι !

Μωρε, δυστυχώς δεν εχω πάει ... αλλα είναι από τα μέρη που εχω ακούσει τα καλύτερα !

Μην ξεχνάμε και τα παραθαλάσσια μέρη, ε;!

Ναύπλιο, Πάργα...

και φυσικά και τα νησάκια του Αργοσαρωνικού αξίζουν!

εμείς πηγαίναμε οικογενειακώς από μωρά στην Αίγινα, και τώρα τελευταία εχει ανέβει πολύ και ειδικά για νεαρά ζευγάρια με παιδάκια!

εμείς τα τελευταία χρόνια, με τον αντρα μου, λόγω οικονομικών, όλο Αθήνα - Αγρίνιο είμασταν, λίγο Αίγινα... οσπου το 2009 χτυπήσαμε στον ίδιο χρόνο Ρώμη και Παρίσι και στανιάραμε (από αλλαγή παραστάσεων)...

αρα φετος το καλοκαίρι ...πάλι Αθήνα - Αγρίνιο βλέπω...χιχιχιχι...!!!

εχει διαβάσει καμία τη Μάγισσα του Πόρτο Μπέλο, του Κοέλο ;;

λέει τίποτα ;

α! καλέ να μην ξεχάσω : σας προτείνω οπωσδήποτε "Ο Δρόμος Του Ειρηνικού Πολεμιστή" του Νταν Μίλμαν !

ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ' ΛΕΞΗ 'ΠΑΙΔΑΚΙΑ"... B) ΕΛΑ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ 'ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ' ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ :blush: ...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Ε?ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?

ουπς σορυυυυυυυυυ για την λέξη! δικιο εχεις!!!

:angry: πιπέρι !!!! :cheer:

Από βιβλία, μη φανταστείς... και γω που και που διαβάζω...

γενικά μου αρέσει ο Κοέλο, οπότε εκτός από τον Αλχημιστή, προτείνω το 5ο Βουνό, Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθησα και έκλαψα, τα 10 λεπτά...

από αλλους, ξετρελάθηκα με την "Μοιράιδα,Μια μοίρα σα νεράιδα" και Η Κλάρα στο Μισοσκόταδο, πολύ καλά και τα δυό !!!! και δύσκολα κάθομαι να ολοκληρώσω ενα βιβλίο! αλλα είναι θέμα γούστου...

Kimon έγραψε:

Καλημερα!!!βρε ΕΚΟ τι σαιτ ειναι αυτο???στα μισα το κλεισα,μουφυγε η μαγκια!!χαχα!! :blush: :laugh:

:woohoo: :woohoo:

Kimonακι καλημερούδια !!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΠΙΠΕΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΩ!ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΟ... :unsure: ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!! :kiss:

Καλημερα Μαρακι,Ρενακι!!εγω πηρα ενα DVD να δω σημερα!δεν μου πολυαρεσει το..αθλημα αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλο και θα το δω,ψυχολογικο θριλερ και ετσι,για να δουμε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΙΜΟΝ!ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ Ε?ΠΟΛΥ ' ΔΥΝΑΤΗ' ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ!ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...