Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

γεια σου κ σενα εχει σπασει το κεφαλι μου προσπαθω να κανω αυτο το στικερ με τον κυκλο κ εκει που λεei ekdosh dialejte megalh k mikrh den jerv ti na kanv poy.eseiw pvw to kataferate re koritsia ua parv ntepon

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

γειά σας everybody !

georgia η tinkerbel25 ειναι απ τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ κορίτσια !

δεν εβγαλες ακρη με το τικερ ε ; προσπάθησε να διαλέξεις αυτόν τον σύνδεσμο που ξεκινάει με url... κλπ διάλεξε μια εκδοση -μεγάλη ή μικρή για αρχή- και βλέπεις ! μετά το αλλάζεις !

ανθούλααααααααααα τυχερούλαααα ααααχχχ.... θέλω και γω μπλούμ !

Μωρουλίνη ! rose25 ! τι κάνετε κοριτσούδια ;;!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

523 georgia έγραψε:

βρε μαρακι πηγαινω κανω οτι μου λεει κ εκει που διαβαζω μικρη η μεγαλη εκδοση τι παταω κ δεν βγαινει στο προφιλ?γιατι φωναζει η 25 τινκερμπελ για τις διακοπες μηπως ζηλευει δωσε λιγο θαρρος στις καινουργιες βρε κοριτσι θα μαθουμε κ μεις

οσο θαρρος θες κοριτσι εδω γιάυτο ειμαστε ολες...

εχουμε 2 θεματακια...σε αυτο λεμε τι μας ερθε στο κεφαλι χωρις ομως να μιλαμε για το απαγορευμενο γιατι πιστεψε το εχουμε αναγκη να ξεχνιομαστε και να μην αγχωνομαστε. στο μαζευτειτε ποις δεν περιμενουμε παμε και βγαζουμε τα σωψυχα μας και τις ανησυχιες...

οσο για το αν φωναζω...αντε καλε ετσι το εκανα αλλα μην ξαναμιλησεις εδω για το απαγορευμενο εεεε????χαχαχαχα

;);););););)

μαρακι οσο κι αν προσπαθησα τζιφος δεν μπορω να το κανω αν μπορεσει να το κανει καμια σας για μενα απο μνα οτι θελετε.τινκερμπελ αν ειπα κατι που δεν επρεπε συγνωμη σου ζητω σαν μεγαλυτερη.πιο ειναι το απογορευμενο δεν πολυκαταλαβα καπου παει τι μυαλο μου.εγω οτι διαβαζω κ μενδιαφερει απανταω φιλακια σε ολες κ....που θα παει θα μαθουμε

Καλημερα!!πολλες δουλειες!!αχχ νοικοκυρηλικι την τυχη μου!! :angry: αντε να φυγει ο μηνας να σαλπαρουμε....για παραλιες,ταβερνακια,παγωτακια,κλαμπακια και πολλα πολλα ποτακια! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλημερούδιαααααα !!!

γιατί βρε κοριτσούδια αγχώνεστε τόσο ;;;

καλά ... εσείς οι 2 (Ανθούλα και Μωρουλίνη) που εχετε ήδη από 1 παιδάκι και εχετε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ την γονιμότητά σας, είστε υπερβολικές... τσ τσ τσ τσ...

μη σας πω και απαράδεκτες...

γι αυτό δεν σας βρίσκω ;;!!

ποιός θα μας φτιάξει την λίστα μας στο άλλο ;;;;;!!!!!

εεεεε ;;;!!!

αφού εδώ σας βρίσκω, εδώ θα παραπονεθώ ! οριστε μας!!!

:silly: :silly: :silly: :P:P:P :silly: :silly: :silly:

Γεια σας κουκλες! Τι μου κανετε? Εβαλα κεικ στο φουρνο και περιμενω να ψηθει, ελατε να φαμε! Η ενασχοληση με την κουζινα ειναι καλο αγχολυτικο! Τι νεα?

nutella έγραψε:

Γεια σας κουκλες! Τι μου κανετε? Εβαλα κεικ στο φουρνο και περιμενω να ψηθει, ελατε να φαμε! Η ενασχοληση με την κουζινα ειναι καλο αγχολυτικο! Τι νεα?

Γεια σου κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!!

Για φέρε κι από εδώ λίγο κεϊκάκι, please!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, σαν πολύ καιρό δεν έχω να του φτιάξω του καλού μου?????????????

Μου έδωσες ιδέα κοριτσάκι.................. ειδικά με άρωμα πορτοκάλι............. είναι πολύ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μιας και το θυμήθηκα.............

Στα τέλη του μήνα έχουμε έναν Γάμο (παντρεύεται ένας ξάδελφος μου) εκτός Αθηνών.......... στην Πτολεμαϊδα πιο συγκεκριμένα.........

Είναι περίπου 9 (!!!!!!!!!!!!) ώρες ταξίδι με τα ΚΤΕΛ...............

Θα είμαι σίγουρα αδιάθετη.......... (ωχ......... η μέση μου!!!!!!!!!!!!!!!)

Θα δω σίγουρα ένα πρόσωπο........ που το αποφεύγω......... όπως ο διάβολος το λιβάνι.......

Θα ψάχνουμε συνεχώς να βρούμε τρόπο να μετακινηθούμε...... από χωριό σε χωριό.............

Και χθες μου τηλεφώνησε η ξαδέλφη μου (αδελφή του γαμπρού!) να της υπενθυμίσω τη δ/νση μας για το Προσκλητήριο!!!!!!!

Δε θέλω να πάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Emas i kouniada mou vaftizei avrio k pire til ton andra mou prin MIA evdomada k mas kalese enw tous ipoloipous siggeneis prin ENA MINA...Tis eipe k o andras mou giati den erxese na mas to dwseis k mas kaleis apo to til? K tou apantise pws mou milise sto gamo mas k egw tis girisa tin plati :dry: (pragma pou den egine)..Na min ta 3ana lew k na ginome kourastiki giati auta idi ta anafera prin mia evdomada se auto to 8ema..Fisika EGW den paw giati i sigkekrimeni oikogeneia mou ekana ppppoooooollllllaaaaaaaa!!!!!

Auta!!! se katalavainw pipitsazouzouna mou APOLITA!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...