Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

nutella έγραψε:

Andria το κανονισα!!! Ενα τηλεφωνημα και τελειωσε, να μην το σκαλιζω γιατι κουραστηκα (και μη σας πω το λογο που το σκαλιζω γιατι θα με πεταξετε με τις κλωτσιες απο το θεμα μας!). Εκλεισα Παρισακι, εγω εχω ξαναπαει αλλα θελω να παρω και τον αντρουλη μου αυτη τη φορα. Αndria μου εγω το κανω ΠΑΝΤΑ αυτο με τις μερες, μετρω αντιστροφα, η τελευταια φορα ηταν εφιαλτικη επειδη δεν περνουσαν η μερες, ηταν και μια δυσκολη φαση αλλα τελειωσε... Ειναι απιστευτη η αισθηση ομως οταν σβηνεις μερες! Σου στελνω ενα φραπεδακι με αγαπη! :silly:

Ουά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θέλω κι εγώ Παρίσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia!!emeis kleisame me to mwraki mou 9 meres gia Ikariaaaaa!!!!! :woohoo: feugoume tin alli Paraskeui to vradi!!anupomonw na fugw apo A8ina kai kuriws na stamatisw na douleuw..vare8ika ti douleia!!8elw na ginw ki egw "xarwpi noikokuroula"!!ti tuxeres oses den douleuoun..tespa!eseis pou 8a pate????

PIPITSAZOUZOUNA ελα να παμε παρεουλα! ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Δε θα μιλαμε για απαγορευμενα! Χεχεχε :silly:

Ωστε μαπα το τελος ε... Οσο παει τελικα γινεται πολυ αναμενομενο... Το περιμενα να εχει πολυ "ζουμι" στις αρχες αλλα επεσα εξω.

ElenaKos καλα να περασετε! 9 μερες ειστε σουπερ!!!

ElenaKos mou k egw etsi 8a i8ela na meinw sto spitaki mou kanw tis doulitses mou, ta fagitakia mou ,ta glikismata mou..

(An pas stis pio pisw selides 8a deis ola auta pou eipes k esi na ta anaferw k egw :angry: )

Axxx k den pira plousio andra :woohoo: :woohoo:

nutella έγραψε:

PIPITSAZOUZOUNA ελα να παμε παρεουλα! ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Δε θα μιλαμε για απαγορευμενα! Χεχεχε :silly:

Ωστε μαπα το τελος ε... Οσο παει τελικα γινεται πολυ αναμενομενο... Το περιμενα να εχει πολυ "ζουμι" στις αρχες αλλα επεσα εξω.

ElenaKos καλα να περασετε! 9 μερες ειστε σουπερ!!!

na sai kala Nutella!!an kai gia oolo to xrono astamatitis douleias 9 meres ti na mas kanoun..na min eimai kai axaristi omws alloi de pane pou8ena!ax!auto to kratos mas exei katastrepsei!

ki eseis na perasete teleia!! :laugh:

ΠΗΝΕΛΟΠΗΗΗΗΗ!!!σμουτς!!!εμ τι στο καλο..γυναικες πραμα...να μην παρουμε τις Guess τσαντουλες μας??Τα μαγιο μας?το νεσεσερ μας?τα after sun μας...τα...τα...τα.... :laugh: :laugh:

Andria η λεξη γλυκακια ειναι κι αυτη απαγορευμενη! Ειδικα τις Δευτερες που καναμπαινουμε σε προγραμμα! :silly: Ασε και θελω να δοκιμασω τη σοκολατοπιτα της Αργυρως και ολο το αναβαλλω, μιλαμε για πολλεεεεεεεες θερμιδες... Αλλα ειναι ωραια τα γλυκα τα ατιμα...

ElenaKos μου το ξερω, αλλα ας ειναι, μια αλλαγη να αλλαζουμε λιγο παραστασεις, να ξεφευγουμε απο τη ρουτινα να γεμιζουν οι μπαταριες.

andria έγραψε:

ElenaKos mou k egw etsi 8a i8ela na meinw sto spitaki mou kanw tis doulitses mou, ta fagitakia mou ,ta glikismata mou..

(An pas stis pio pisw selides 8a deis ola auta pou eipes k esi na ta anaferw k egw :angry: )

Axxx k den pira plousio andra :woohoo: :woohoo:[/quote

ti na kanoume Andria mou..arage 8a mas lupi8ei k emas kapoios kai 8a mas pei mia mera ante sta spitakia sas kai ola kala??!!alla na mi "peinasoume" kiolas.. eprepe oles oi gunaikes-noikokures na emenan spiti na frontizoun tous antres tous kai ta paidakia tous kai na tis plirwnan kiolas!auti ki an einai douleia!

Kimon έγραψε:

ΠΗΝΕΛΟΠΗΗΗΗΗ!!!σμουτς!!!εμ τι στο καλο..γυναικες πραμα...να μην παρουμε τις Guess τσαντουλες μας??Τα μαγιο μας?το νεσεσερ μας?τα after sun μας...τα...τα...τα.... :laugh: :laugh:

XAXA!SWSTA KIMON MOU!!OLA AUTA KAI KANA 2 VALITSOULES AKOMA EGW KI O ANTROULIS MOU 1 MIKROULI TSANTAKI!O KAHMENOS DE PAIRNI POLLA KAI STO TELOS AUTOS TA KOUVALAEI OLA!! :silly: :laugh:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα νυστάζω πάρα πολύ και δεν έχω όρεξη για τίποτα!!

Απορώ που βρίσκουν την ενέργεια οι προϊστάμενοι και μιλάνε

ασταμάτητα!

Θέλω κι εγώ διακοπές!!

Καλημέρα milinaki !

εγώ τώρα δεν δουλεύω, αλλα και γω σήμερα ξύπνησα χωρίς λόγο από τις 6 και τώρα με επιασε νύστα............................

πολύ σπαστικό !!!

καλα... δεν θα με χάλαγε και μένα να ήμουν κάτω από ενα δεντράκι σε μια παραλιούλα ήσυχη... να πηγαίνω να πλατσουρίζω λίγο και μετά να ξανααράζω στην σκιούλα.... πωπωωωω μια τελειότητα....

Τί κάνετε κοριτσάκια????????????

Ουφ............. πρέπει να πλύνω τα πατάκια μας σήμερα............... και δε θέλω................... είναι το χειροτερότερό μου!!!!!!!!!!!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Προς το παρόν απολαμβάνω Lady Gaga σ΄ένα αφιέρωμα!!!!!!!!!!!

Σήμερις ψήνουμε τσιπούρα και ρολό κοτόπουλο γεμιστό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Το πόσο πολύ ταιριάζουνε αυτά τα 2 όμως....... ε??????????)

Και μαγειρική........... του χρόνου πάλι................

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εσείς............ τί καλούδια θα φάτε?????????????????????

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Μαράκι!!

Να απολαύσεις όσο μπορείς αυτές τις ημέρες γιατί όταν

ξαναπιάσεις δουλειά θα αναπολείς αυτές τις υπέροχες μέρες.

Εγώ τρέχω σαν τον Βέγγο όλη μέρα. Θέλω τόσο πολύ να μείνω σπίτι,

να μαγειρέψω κανένα διαφορετικό φαγάκι, να κάνω κανένα γλυκάκι

του αντρούλη μου, να κάνω μια γενική το σπιτάκι μου...

Βέβαια σε λίγο καιρό τελειώνει η σύμβασή μου και θα πάρω τον δρόμο

τελικά για το σπίτι μου..δε θα με ξαναπάρουν /εμένα και άλλους 2/..προς το παρόν.

Αυτή η κρίση μας έχει σπάσει τα νεύρα :angry::angry:

Κορίτσια μου καλημέρα και από μένα,

Όχι απλά καλά είναι να κάθεσαι στο σπίτι και να το περιποιέστε και γλυκά και φαγητά να φτιάχνεις ,αλά με ρέγουλα γιατί όταν περιποιόμαστε το σπίτι αφήνουμε τους άφατους μας στην άκρη, καλό είναι να αφήνουμε και λίγο σπίτι και να πάμε κομμωτήριο , γυμναστήριο, μανικουρίστ ,κτλ.

Αλλά κακά τα ψέματα το να κάθεσαι στο σπίτι και να σε πληρώνουν από την δουλεία είναι ότι καλύτερο, εμένα με έδιωξαν από την δουλειά μου τον Ιανουάριο ( είχα μήνη έγκυος και απέβαλα ) και πήρα πόδι ….. να το απολαμβάνουμε όταν καθόμαστε στο σπίτι για τι με τα νέα μέτρα που έχουν πάρει μία ζωή θα δουλεύουμε

καλημερα στα ομορφα κοριτσια....

κι εγω δουλεια. βρε κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει. εχω ενα μηνα που ξυπναω και πονανε τ αποδια μου ακι η μεση μου...πηρα και 3 κιλακια και τωρα κανω διαιτα μπας και φταιει αυτο δεν ξερω...νυσταζω και θελω διακοπεςςςς.....

ματς μουτς σε ολες...εγω σημερα δεν εχω φαγητο και θα παω σινεμα τον ανηψιο μου οποτε δεν θα προλαβω. με σαλατα να κανουμε και διαιτα...

μαρη πιπιτσα τσιπυρα και κοτοπουλο γεμιστο??? :blink::blink::blink:

επιτρέψτε μου να κεράσω καφεδάκι !!! χιχι !

εγώ εφτιαξα από ψες το απόγευμα φακούλες που τρελαίνομαι !

μπορώ να φάω ολοκληρο καζάνι φακές !

milina μου και γω με σύμβαση ήμουν και τελείωσε τον Μάρτη...αστα...χαλι μαύρο ! ούτε εμάς μας πήραν ακόμα... αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία !!!

andria ... να σου πω την αλήθεια και τροχόσπιτο ... και βουνό πήγαινα... και όπου να ναι ..αρκεί να αλλαζα παραστάσεις λίγο γιατί βαρέθηκα Αθήνα !!!

εστω ενα Σ/K !!

γειά σου Pipitsazouzounaaaaaaaaaaaa :):)

που είσαι βρε Tinkerbel25 !! :kiss: mats mouts !

Toulina καλημέρα :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...