Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!εχω πεθανει στη δουλεια.χτες μαζευτηκα στις 11 το βραδυ,σημερα δουλευα απτο πρωι και στις 3 ξαναπαω μεχρι τις 7 περιπου.το σπιτι μου βρωμαει,συνεχεια παιρνω φαγητο απτη μανα μου..ποσο θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω..

η μινα τι επαθε ρε σεις?μαθατε κατι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

καλο μεσημερι κοριτσια κι απο μενα...η μινα ανακοινωσε οτι εχασε παλι το μωρακι της στις φρεσκογκαστρουλες μαιου..κριμα.. :(:(:(

καλησπερα κιμον τι ειναι αυτο ρε κοριτσια φοβηθηκε το ματι μου μηπως να καναμε κανα αγιασμο τι συμβαινει?δεν προλαβαινεις να χαρεις κ αυτο ηταν...επιδημια εχει πεσει/προσπαθω εδω κ 3 μηνες κ εχω το δικο μου νταλγκα ποτε θα μεινω ακουμε κ αυτα που συμβαινουν κ πεφτει η ψυχολογια ακομα περισσοτερο τι χρονια μας περιμενουν ο θεος να μας φυλαει τρεμει η ψυχη μου

Kimon έγραψε:

ΜΑRAKI!!!Ποτε θα φυγει αυτη η ρημαδοσεληνη??να της πεις να κανει γρηγορα μην την κοψω.... :S

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ τσούπρες !

τώρα γυρίσαμε, λείπαμε για χαζολόγημα-ψώνια όλη μέρα !

τώρα διάβασα για τη Μινα... κρίμα :(

ανθούλααααα είμαστε ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ :

26/6 στον Αιγόκερω και 11/7 στον Καρκίνο... σε γενικές - γενικές γραμμές εχει να κάνει με οικογένεια (Καρκίνος), οπότε ο Θεός να μας φυλάει, εγώ δεν ήθελα να το μελετήσω ... αλλα είναι δύσκολο διάστημα...

Ο.κ. μια εβδομαδα εμεινε....ολα καλα θα πανε....[?] :unsure:Τουλαχιστον να μην ξανακαω,μην χυσω καυτο λαδι σε οοοολη την κουζινα,μην μου ξαναανεβει κατσαριδα στα μαλλια απο το πουθενα,και φωναζω σαν υστερω στο μπαλκονι,και μην ανακαλυπτω ογκους απο τα παραμυθια της Χαλιμας!! :S

Καλημέρα Andria μου!!!!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε κιόλας!!!!!!!!!!!!!

Καλά μου είσαι???????

Εγώ έχω πάρει το Laptopaki μου, αλά μπαλκονάτα, μαζί με το frapeδάκι μου κι ασχολούμαι με το αγαπημένο μου χόμπυ............. μεταφράζω 1 Μυθιστόρημα (απ΄τα Αγγλικά στα Ελληνικά) & το απόγευμα θα ξεκινήσω κι άλλο......... (απ΄τα Ελληνικά στ΄Αγγλικά, αυτή τη φορά, που είναι πολύ πιο εύκολο!!!!!

Καλημερα κοριτσακια! Κι εγω αλα μπαλκονατο το πηρα στην αρχη το λαπτοπακι μου αλλα δεν αντεξα και πολλη ωρα και ηρθα πισω στο air condition... Πως τα περναμε? Εγω το φιλοσοφησα το σαββατοκυριακο, συμβιβαστηκα με το "απαγορευμενο" θεμα και νιωθω πολυ καλυτερα, χαλαρα. Δε λεω τιποτα αλλο γιατι θα με πεταξετε εκτος τοπικ !!!!!!! χαχαχα! Κερναω φραπεδακιιιιιιιιιιι

Καλημέρα Nutellaki!!!!!!!!!!!!!!

Αυτήν την εβδομάδα σκέφτομαι να "φτιάξω" έναν φάκελο, στο PC μου, που να περιέχει αποκλειστικά πληροφορίες-γνώμες-λεπτομέρειες...... κτλ. κτλ...... για την Εξωσωματική!!!!!

Θέλω, όταν έρθει ο Σεπτέμβρης, να είμαστε έτοιμοι (ψυχολογικά!!!) με τον αντρούλη μου, να προχωρήσουμε......... ενημερωμένοι για τα πάντα, να δούμε κι άλλους γιατρούς.......

Κι έπειτα....... εάν θέλει κι ο Θεούλης........... να μας δώσει ένα γερό νινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!!!!!

Υ.Σ.: Ανυπομονώ........... "καθαρίσω"........ ξαναπέσω με τα μούτρα στον αγώνα!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλημεραααα...

καλεεε τι ειπαμεεε????σε αυτο το θεμα χαλαρωνουμε. οτι θελετε να επιτε για το απαγορευμενο στο αλλο. εδω δεν κουραζουμε το μυαλομουδακι μας για τιποτααα....

θελω διακοπεεεςςςς....εγω στη δουλεια δυστηχως... :(

tinkerbel25 έγραψε:

καλημεραααα...

καλεεε τι ειπαμεεε????σε αυτο το θεμα χαλαρωνουμε. οτι θελετε να επιτε για το απαγορευμενο στο αλλο. εδω δεν κουραζουμε το μυαλομουδακι μας για τιποτααα....

θελω διακοπεεεςςςς....εγω στη δουλεια δυστηχως... :(

Καλημέρα Tinkaki μου!!!!!!!!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρεσύρθην!!!!!!!!!!!!!

Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξαναμιλάω γι΄αυτά εδώ...............................

Κι εγώ θέλω διακοπές..................

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

tinkerbel25 έγραψε:

Καλημέρα Tinkaki μου!!!!!!!!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρεσύρθην!!!!!!!!!!!!!

Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξαναμιλάω γι΄αυτά εδώ...............................

Κι εγώ θέλω διακοπές..................[/quote:t264ocso]

:kiss::kiss::kiss::kiss:

ετσι μπραβοοο....

να ρωτησω κατι? αυτη την τεραστια φωτο απο κατω γιατι την εχεις? :blink:

συγνωμη που ρωταω αλλα που και που ειμαι ξανθια... :laugh: :laugh:

Λοιπον εχετε δικιο, χαλαρωνουμε και αδειαζουμε μυαλουδακι. Κι επειδη απο το πρωι ειμαι με το τηλεφωνο στο χερι και το σκεφτομαι και αμφιταλαντευομαι, θα παρω τωρα να κλεισω διακοπες και τελειωσε. Και δε ξαναμιλαω για απαγορευμενα, τελειωσε!

Ωστε αδυναμια στο Ζετακι ε? :silly:

Kala eimai pipatsazouzouna mou!! An mporousa omws na meinw k sto spiti na kanw tis doulitses mou, na kanw ta agapimena fagita tou androuli mou k na min erxome douleia :angry: 8a eimoun poooolllliiiii kkaaalllliiittteeerraaaaa :silly: ..

Koristakia mou skeftika na parw ena megalo xarti na gra4w tis meres pou ipoloiponte gia tis diakopoules mas k ka8e apogeumataki pou sxolanw na diagrafw k mia mera!!

Nutelitsa mou agapimeni kanonise diakopoules TWRA ate na dw :angry: min 8imwsw hehe :woohoo:

Καλημερα!!και εγω κοριτσια,εγραψα χθες την λιστα για τα συμπραγκαλακια που θα παρουμε μαζι στις διακοπες!!! :woohoo: για να μην ξεχασω τιποτα παλι οπως περσι....ξερετε εγω 3 -4 ζευγαρια παπουτσια και ο αντρουλης ..κανενα!! :woohoo:

Andria το κανονισα!!! Ενα τηλεφωνημα και τελειωσε, να μην το σκαλιζω γιατι κουραστηκα (και μη σας πω το λογο που το σκαλιζω γιατι θα με πεταξετε με τις κλωτσιες απο το θεμα μας!). Εκλεισα Παρισακι, εγω εχω ξαναπαει αλλα θελω να παρω και τον αντρουλη μου αυτη τη φορα. Αndria μου εγω το κανω ΠΑΝΤΑ αυτο με τις μερες, μετρω αντιστροφα, η τελευταια φορα ηταν εφιαλτικη επειδη δεν περνουσαν η μερες, ηταν και μια δυσκολη φαση αλλα τελειωσε... Ειναι απιστευτη η αισθηση ομως οταν σβηνεις μερες! Σου στελνω ενα φραπεδακι με αγαπη! :silly:

Κι εμείς θα πάμε κάπου................ δεν ξέρω το πού (ως συνήθως!!!!!!) τα κανονίζει ο αντρούλης μου μοναχός του κι απλώς το μαθαίνω τελευταία στιγμή........ ίσα-ίσα για να πλύνω & να σιδερώσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Το μόνο που ξέρω είναι πως μιλάμε για Σεπτέμβρη............. που κατά τη γνώμη μου είναι ο ιδανικός μήνας..............

Η θάλασσα έχει ζεστάνει πια για τα καλά (εκτός του ότι είμαι απίστευτα κρυουλιάρα........... έχω και φοβερό πρόβλημα με τους πόνους περιόδου κάθε καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!!!)

Όλοι σου φέρονται καλύτερα, υπάρχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση, αφού τα μπουλούκια (τέλη Ιουλίου-τέλη Αυγούστου!) έχουνε φύγει............ κι όλοι είναι πιο χαλαροί, κοιτώντας να τελειώσουνε μία όμορφη season!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχουμε και την Επέτειο μας τον Σεπτέμβρη.......... αχ.............. να μην είμαστε, Θεέ μου, οι 2 μας..............

Σε Παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Σ.: Ωχ............ πάλι θα "μου τα ψάλλει" το Tinkaki!!!!!!!!!!!!! Πάλι παρεκτράπην!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!

Διακοπούλες βλέπω ε?? Εμείς ακόμη δεν μπορούμε να

κανονίσουμε τίποτα με την δουλειά του αντρούλη μου :( ...

Το πολύ πολύ να πεταγόμαστε σε κοντινά νησάκια τα ΣΚ.

Πόσο θα ήθελα να πηγαίναμε ένα ταξιδάκι στο Ιόνιο που αγαπώ

τόσο πολύ...

Κιμονάκι το έχω κάνει κι εγώ αυτό ...με εσώρουχα όμως... :P

Τρελά γλέντια λέμε...

Οι παρεκτροπες διαδεχονται η μια την αλληηηηηηη! Δεν πειραζει, τουλαχιστο το κραταμε σε ενα επιπεδο και δεν κυλαμε περισσοτερο... Χτες ηταν το τελευταιο επισοδειο της ζωης της αλλης, ειδατε τιποτα? Ειχα γαμο και το εχασα, θα μπω να το δω στο ιντερνετ αλλα πιο μετα.. Αν και η αποψη μου ειναι οτι επρεπε να τελειωσει φετος, βλεπουν οτι μια σειρα παει καλα και την τραβανε και στο τελος γινεται κουραστικη... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Αξιζε τουλαχιστο?

Kimon έγραψε:

Καλημερα!!και εγω κοριτσια,εγραψα χθες την λιστα για τα συμπραγκαλακια που θα παρουμε μαζι στις διακοπες!!! :woohoo: για να μην ξεχασω τιποτα παλι οπως περσι....ξερετε εγω 3 -4 ζευγαρια παπουτσια και ο αντρουλης ..κανενα!! :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αχ βρε Kimonaki!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ΄ έκανες και γέλασα!!!!!!!!!!!!! Πολύ-πολύ!!!!!!!!!!!

Κάθε φορά "μου τα χώνει" ο αντρούλης μου......... γιατί δεν καταλαβαίνει το λόγο.............. που πρέπει για 1 εβδομάδα να έχουμε............. 2 βαλίτσες!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Να μην κάνουμε τη φιγούρα μας βρε αδερφέ????????????

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Nutellitsa mou glikia ena MEGALO MPRAVO!!! Katalava ti exeis sto nou..To idio eixa k egw alla epeidi persi tin epa8a k telika meiname monoi mas (oi 2 mas katalaves ti ennow :woohoo: ) k adika xasame tis diakopoules mas eipa kanei auta ta an k an..8a pame na 3ekourastoume k o 8eos voi8os ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...