Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

Κορτσούδια μου.............

Θα τα πούμε κι αργότερα.............

Μάλλον.............. εάν προλάβω.............

Έχω του κόσμου τις δουλειές σήμερις..............

Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Μαρακι ειναι πολλα τα σαιτ αλλα δεν εχω ασχοληθει πραγματικα,ΜΙΛΙΝΑ μου εγω κανω υπερηχο καθε χρονο και μετα τα 35 μου ειπε ειδικα για την....περιπτωση μου μαστογραφια!καλλιο το...προλαμβανειν παρα το...θεραπευειν! ;)

καλημερα κοριτσια.μολις γυρισα απο γυναικολογο.θα φαω ενεση τη δευτερα και βλεπουμε τελος του μηνα...

κιμονακι,μην τρελαινεσαι,αφου σου ειπε ο ντοκτορας πως ειναι ολα καλα.βεβαια,θελει συνεχεια εξεταση,υπερηχο..η μανα μου επιανε κατι για πολυ καιρο και καποιοι αχρηστοι γιατροι δεν της εδιναν σημασια.θα μπορουσε να το ειχε προλαβει νωριτερα και να γλυτωσει αφαιρεση,χημειοθεραπειες.αλλα 7 χρονια μετα,τωρα ολα οκ.

κι εγω κατα καιρους πιανω διαφορα και ταραζομαι,αλλα επειδη εχω μεγαλο στηθος νομιζω πως ετσι ειναι.κανω υπερηχο εδω και 2 χρονια και μια χαρα.

αα μαρια και φωτη,νομιζω πως η predictor εχει τετοια τεστ αλλα μετα τα 2 μουφα θετικα που μου εβγαλε,δεν θελω μητε να ξανακουσω για αυτη την εταιρια

παντως εμενα ο ντοκτορ μου ειπε πως αν κανεις καθε 3-4 μερες κοκο,ασχετα με γονιμες μερες,αν ειναι ολα οκ,μεσα σε 5 μηνες περιπου θα πρεπει να μεινεις.εγω παντως η αληθεια ειναι πως δεν του καθομαι καθε 3-4 μερες.μπορει να περασουν και 10!εχουμε και δουλειες...

Ανθούλα μου, μην ανησυχείς! αφού προσέχεις και είσαι τυπική -οχι παρανοϊκή! ;) - δεν θα έχεις πρόβλημα !

ελα φιλεναδίτσαααααααααα :):):):):):):)

πήρα αυτό το μήνα clear blue αλλα φοβάμαι μηπως δεν μου φτάσουν... μη γελάτε καλέ! αργεί η περίοδός μου και δεν μπορώ να υπολογίσω περιπου τις γόνιμες μέρες !!! :P:P:P

γειά σου ράνια ! το καψαμε χθες ;););) ;;;;

ΤΙ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΕ !!!;;; τανι τανι μεχρι να πε-τάνει !!!

:silly: ολέ !

χτες δεν το πολυκαψαμε ειναι η αληθεια..εχω πεθανει στη δουλεια αυτη την περιοδο.και σημερα θα παω 13:30 και κατατις 11 το κοβω να τελειωνω..που διαθεση μετα και με τι κουραγιο...ΕΓΩ,που στα νιατα μου....αχχχχ!μαυραμουνιαταπουτσαλακωθηκατε!!!!χαχαχα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΩΡΟΥΛΙΝΗ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ.ΘΑ ΣΑΣ ' ΚΑΤΣΕΙ' ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ 'ΚΑΘΕΤΑΙ' ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!αχ!!ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ?

Σημερα στο Τουρκικο εχει πολυ ψωμι...την ξεκετινιασε η Φουσουν την Τζανσελ!!!που πας κυρα μου με εναν πατερα 3 παιδιων :ohmy: ???καλα η φουσουν ειναι κα πολυ....bitch!!αλλα στην προκειμενη περιπτωση εχει δικιο!!

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

δεν ειπαμε εδψ οτι ξεχνιομαστεεεεεεεεε?????/

τρεις σελιδες ολες απαγορευμενες....

ααααα θα σας μαλωσω...σε αλλα θεματα αυτα οχι εδω..... :laugh: :laugh: :laugh:

εγω το τουρκικο επειδη το βλεπουν ολοι κι εχουν κολλησει δνε το εχω δει ουτε μια φορα....ειμαι αναποδη :laugh: :laugh: :laugh:

Koritsakia mou 8elw tin gnwmi sas!! I kouniada mou vaftizei to agoraki tis to allo savvato k pire ton andra mou k mas kalese telefwnikos.. O andras mou tin rwtise y den ir8e na mas kalesei proswpika k tou eipe pws sto gamo mas ir8e na mou milisei k egw tis girisa tin plati k efiga (pragma pou den ekana)..Genika me tin kouniada mou k tin pe8era mou eimaste sta maxairia..Otan konteve na gennisei eipe tis pe8eras mou na min dianoi8ei na mas enimerwsei otan tin piasoun oi ponoi k oute na mas pei se poia kliniki 8a vriskete alliws an pame 8a mas diw3ei k emas k tin pe8era mou pou den tin akouse..

Ti 8a kanate eseis? 8a pigenate? Den 3erw mou ekana PARA POLLA..K ston andra mou ennoeite..Skefteite sto gamo mas oute mpikane sto kopo na 'r8oune otan ntinota gampros o gios tous..

Den 3erw pelagwsa..An paw 8a dei3w anwterotita alla den me noiazei i gnwmi twn allwn..Vare8ika na deixnw anwterotita na peftw sta skata k pali egw na ftaiw gia ola..Den 8elw na eimai kali den 8elw na me 8eloun..8elw na skeftw k mia fora tin andria!!!!!!!!!!

maria+fotis έγραψε:

κοριτσούδια και μεις εχουμε στην οικογένεια ιστορικό τέτοιο -μακριά απ όλες μας!

τωρα να ρωτήσω κάτι ; ποιό είναι αυτό το site που εχει κατι τεστ οωρηξίας αξιόπιστα και οικονομικά που κάπου διάβασα εδώ ;;; sorry κιόλας ... :blush:

Γεία σας κορίτσια... maria ένα site που ξέρω και έχω αγοράσει είναι το www.hometest.gr πολύ πολύ οικονομικά...

andria έγραψε:

Koritsakia mou 8elw tin gnwmi sas!! I kouniada mou vaftizei to agoraki tis to allo savvato k pire ton andra mou k mas kalese telefwnikos.. O andras mou tin rwtise y den ir8e na mas kalesei proswpika k tou eipe pws sto gamo mas ir8e na mou milisei k egw tis girisa tin plati k efiga (pragma pou den ekana)..Genika me tin kouniada mou k tin pe8era mou eimaste sta maxairia..Otan konteve na gennisei eipe tis pe8eras mou na min dianoi8ei na mas enimerwsei otan tin piasoun oi ponoi k oute na mas pei se poia kliniki 8a vriskete alliws an pame 8a mas diw3ei k emas k tin pe8era mou pou den tin akouse..

Ti 8a kanate eseis? 8a pigenate? Den 3erw mou ekana PARA POLLA..K ston andra mou ennoeite..Skefteite sto gamo mas oute mpikane sto kopo na 'r8oune otan ntinota gampros o gios tous..

Den 3erw pelagwsa..An paw 8a dei3w anwterotita alla den me noiazei i gnwmi twn allwn..Vare8ika na deixnw anwterotita na peftw sta skata k pali egw na ftaiw gia ola..Den 8elw na eimai kali den 8elw na me 8eloun..8elw na skeftw k mia fora tin andria!!!!!!!!!!

andria μου αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου πω την γνώμη μου (ως ομοιοπαθούσα) εγώ θα έλεγα να πάς μόνο και μόνο για να μην τους δίνεις το δικαίωμα να μιλάνε για σένα... και φαίνονται ότι έχουν και δίκιο.. το ίδιο σκηνικό με το γάμο και τον γαμπρό έγινε και σε εμάς και άλλα διάφορα στην πορεία.. αλλά ποτέ μα ποτέ δεν τους έδωσα το δικαίωμα να βγούν σωστοί για ότι πίστευαν (χωρίς καν να με γνωρίζουν) και ότι έλεγαν.. και τώρα μετά απο 6 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι πεθερά και ΣΙΑ (κουνιάδες θειές κτλ) κάθονται σούζα... ενώ παλιά η κυρία όποτε ερχόταν σπίτι μου το έπαιζε κυρία του σπιτιού και προσπαθούσε να ανακατευτεί σε όλα (μα σε όλα) τώρα έρχεται κάθεται στην πολυθρόνα που είναι πιο κοντά στην έξοδο αν την ρωτήσω και πω ότι θα πιω και εγώ πίνει έναν καφέ, αλλίως ένα νερό, κάθεται το πολύ μισή ώρα και τζουςςς!! Αν φερόμουν όπως αυτές θα τις είχα δικαιώσει... ενώ τώρα έχω την ηρεμία μου... γιαυτό σου λέω κάνε εσύ αυτό που πρέπει και αστους να τραγουδάνε... αυτή είναι η γνώμη μου... και sorry που πήρα το θάρρος να απαντήσω μιας και δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά δεν κρατήθηκα ;) Υπομονή...ότι και αν αποφασίσεις.. :)

andria έγραψε:

andria μου αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου πω την γνώμη μου (ως ομοιοπαθούσα) εγώ θα έλεγα να πάς μόνο και μόνο για να μην τους δίνεις το δικαίωμα να μιλάνε για σένα... και φαίνονται ότι έχουν και δίκιο.. το ίδιο σκηνικό με το γάμο και τον γαμπρό έγινε και σε εμάς και άλλα διάφορα στην πορεία.. αλλά ποτέ μα ποτέ δεν τους έδωσα το δικαίωμα να βγούν σωστοί για ότι πίστευαν (χωρίς καν να με γνωρίζουν) και ότι έλεγαν.. και τώρα μετά απο 6 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι πεθερά και ΣΙΑ (κουνιάδες θειές κτλ) κάθονται σούζα... ενώ παλιά η κυρία όποτε ερχόταν σπίτι μου το έπαιζε κυρία του σπιτιού και προσπαθούσε να ανακατευτεί σε όλα (μα σε όλα) τώρα έρχεται κάθεται στην πολυθρόνα που είναι πιο κοντά στην έξοδο αν την ρωτήσω και πω ότι θα πιω και εγώ πίνει έναν καφέ, αλλίως ένα νερό, κάθεται το πολύ μισή ώρα και τζουςςς!! Αν φερόμουν όπως αυτές θα τις είχα δικαιώσει... ενώ τώρα έχω την ηρεμία μου... γιαυτό σου λέω κάνε εσύ αυτό που πρέπει και αστους να τραγουδάνε... αυτή είναι η γνώμη μου... και sorry που πήρα το θάρρος να απαντήσω μιας και δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά δεν κρατήθηκα ;) Υπομονή...ότι και αν αποφασίσεις.. :)

ΑΝΔΡΙΑ ...ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΣ..ΠΡΟΤΑ ΝΙΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΤΕ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΙ Ο ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΙΝΕ ΠΑΝΔΑ ΕΤΙΜΟΣ ΝΑ ΘΑ ΣΙΝΧΟΡΙΣΙ ΟΛΑ....ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΘΑ ΞΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΙ ΕΜΠΙΡΙΑ...

ΕΓΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΑ ΠΑΡΙΣ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ,ΕΝΑ ΠΕΔΙΛΟ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΝΙ{ΝΑ ΜΙΝ ΙΣΕ ΟΜΟΣ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΙΝ ΤΟ ΜΙΟΣΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ}ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙΡΙΑ...ΒΕΒΕΑ ΝΑ ΡΙΧΝΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟ-ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΠΑΡΕ ΚΑΝΕ Η ΔΥΩ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΓΕΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΙΤΑΝΕ ΒΟΙΤΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ,ΕΣΙ ΕΚΙ ΟΤΙ ΧΡΙΑΣΤΙ....ΑΦΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΙ ΠΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΟ ΣΑΝ ΑΦΤΕΣ...ΕΠΙΤΑ ΘΑ ΚΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΙΝΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΙ ΜΙΑ ΚΑΛΙ ΓΙΝΕΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..

Koritsakia mou simfwnw apolita se ola auta pou anaferate aplws den 3erw an eimai etoimi gia pola pola..4ixologika den paw kala k epeidi o kompos eftase sto kteni me tin prwti eirwneia mporei k na tis vrisw..Mou ekena tosa polla k PANTA esfigga ta dontia epairna dinameis k pigenan sto spiti tous k tous evlepa gia xari tou andra mou..Aplws auto pou ekana k den tous to ''sigxwrw'' itan otan exasa to mwraki mou k den patisa na me doune oute kan ena tilefwno..Mono ekana parapona tis mamas mou k tis elega pws den simperiferome kala pou den pairnw til tin aderfi tou andra mou na tin rwtisw gia tin poreia tis egkimosinis tis enw ekeines sto pono mou itan oloi apwn,kaneis apo autous den mou sta8ika..Egw prepei na eimai kiria k olo na antexw na trww sfaliares? Na girisw k to allo magoulo? Kourastika, an8rwpos eimai k egw!!

andria na skefteis tin andria kai kala tha kaneis...!!loipon oi proigoumenes selides tha prepei na tis gemisoume mpip..eipame na xehastoume oxi toso oste na xehasoume se pio thema grafoume!!!!prosoxi...oxi pisokilismata..giati peftei i mia kai katrakilane kai oi ipoloipes!!!eeeeeeee.... :laugh: eutuxos mpike kai i tinki na valei ligo taxi!!!!

loipon auto to tourkiko min to deis..tha kolliseis...axax...ki eho xilies douleis kai kathomai na do ti tha kanei o ounour!!!...vai vai vai!!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...