Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Recommended Posts

Γειά σας κούκλες... Ωραία η σειρά που συζητάτε.. την έβλεπα πριν 3-4 χρόνια απο την δορυφορική...Αλλά επειδή την έβαζε κάθε εβδομάδα και συνεχίστηκε νομίζω για 3 χρόνια κάποια στιγμή που στμάτησαν για καλοκαίρι όταν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο βάρεθηκα να συνεχίσω να το παρακολυθώ...τώρα θα το πιάσω αποκει που είχα μείνει..γιατί 2 επεισόδια την ημέρα είναι καλά δεν βαρίεσαι και τρέχουν οι εξελίξεις.. πάντως η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 504
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

το ωραιο ειναι οτι και να χασεις επεισοδια ,δεν χάνεσαι ,ο παππυς του αντρα μου κ ο δικος μου εχουν ξετρελαθει γτ μιλανε τουρκικα κ το βλεπουν ανελλιπώς!

savropinguinos έγραψε:

καμμια σας δεν το παρακολουθουσε στο Μακεδονια Τιβι?εγω καθε Παρασκευη περσι εστελνα τον συζυγο γ ποτό και καθόμουν κ το παρακολουθουσα ... Ζαχα ολα καλά?φιλια!

καλα ειμαι κοπελα μου...εσυ?

κοριτσια ηρθε η σειρα μου να ζητησω την βοηθεια σας.Την κυριακη θα κανουμε τραπεζι στα πεθερικα μου.S.O.S.Τι να μαγειρεψω?καμια ιδεα? ;):huh::dry:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΗ.ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ?ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Κ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ-ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!)

Μωρουλίνη σου έχω το τέλειο !

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ, ΣΠΑΝΑΚΙ και φυσικά Κρέμα Γάλακτος !!!!!

το εχω φτιάξει και είναι όνειρο !!!

αν ψήνεσαι πές μου να στείλω τη συνταγή, αν και είναι γελοία... δεν μου αρέσουν τα πολύπλοκα (είμαι ξεχασιάρα!!!) φαγητά...! :)

μμμμμμμμμ καλο ακουγετε για στειλτην παντως για γλυκο ειμαι αναμεσα σε μουσ σοκολατας με φραουλα,τιρανισου και black forest.

ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΗ...ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ Κ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ.ΑΧ!

Κανελόνια με σπανάκι, κιμά και κρέμα γάλακτος

ανάλογα τα άτομα, παίρνεις ίση μερίδα κιμά και σπανάκι.

τα προετοιμάζεις χωριστά :

απλά βράζεις το σπανάκι και ετοιμάζεις απλά τον κιμα *χωρίς σαλτσα.

τα αναμειγνύεις.

βράζεις ΛΙΓΟ τα κανελόνια ίσα να μαλακώσουν, τα στραγγίζεις και αφού σταματήσουν να καίνε, τα πιάνεις και τα γεμίζεις με το μείγμα κιμά-σπανάκι.

τα τοποθετείς σε πυρέξ. ανάμεσα στις στρώσεις ή στο τέλος ρίξε λίγο τυράκι τριμμένο και κολύμπα τα στην κρέμα γάλακτος.

τα ψήνεις, κλασικά σαν σουφλέ και βουαλά!

καλά...εγώ είχα ξετρελαθεί με αυτό το πιάτο!

ταιριάζει τελικά ο κιμάς με το σπανάκι !

για γλυκό ψηφίζω black forest !!!! :):)

good luck !!!

Ωραιο το black forest, ειναι ευκολο? Δεν εχω δοκιμασει ποτε να το φτιαξω. Το τιραμισου το φτιαχνω κι εγω και αρεσει παντα. Ακουγεται υπεροχη η συνταγη με τα κανελονια, το σπαναχι ειναι η αδυναμια μου! Εχω και γω τραπεζι για φιλους ομως, θα κανω φιλετακια, κατι πατατες στο φουρνο με τυρια,ζαμπον και φρεσκα κρεμα, λαζανια, τις σαλατιστες... αυτα ειναι τα σιγουρα, θα δειξει για τα υπολοιπα... Για γλυκακι σκεφτομαι σιγουρα μιλφειγ (ειναι και δροσιστικο) και ακομα κατι με σοκολατα, θα κανω μια ερευνα στις συνταγες μου. Και κανενα καρπουζακι φανταζομαι... Μεχρι το σαββατοκυριακο θα καταληξω. Καλη επιτυχια σου ευχομαι Μωρουλινι με ο,τι κι αν φτιαξεις!

ουφ! :( Ειλικρινα αγχωθηκα.Δεν τα μπορω αυτα τα επισημα που ερχεται η πεθερα δηθεν και καλα ανετη και συνεχεια παιζει το ματακι της για να βρει καποιοα ατελεια.Ευτηχως μεχρι τωρα δεν βρηκε καμια και δεν μπορει να μου τιποτα περι σπιτιου. :):):)

χαχα!εγω δεν χρειαζεται να μαγειρεψω ποτε για τα πεθερικα γιατι μενουν σε διπλανο σπιτι!αν και αυτο ειναι το μονο καλο!!! :S θα πρεπει ομως να μαγειρεψω για μπουφε στην γιορτη του αντρα μου 20/7!για πειτε κανα παραξενο αν δεν βαριεστε..περυσι ειχα 60 ατομα στον κηπο!!μην κανω τα ιδια!

60 ατομα??? Δε μου χει ξανατυχει και με πανικοβαλλει λιγο η ιδεα (δεν ειμαι και master chef, το παλευω) αλλα αφου το χεις ξανακανει ενταξει θα ναι οκ! Χμ... τι να κανεις... εχω εδω ενα σωρο μαγειρικες, παιρνω, ξαναπαιρνω, να δω ποτε θα τις βαλω σε εφαρμογη... Να βρω τιποτα ωραιο γκουρμε (εκτος απο τα κλασικα) για μπουφε και θα σου πω!

nutella μου μην σε τρομαζει!ετσι ελεγα κι εγω πιο πριν,ειμαι και λιγο τεμπελα!αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις μπουφε παρα τραπεζι σε λιγα ατομα για τον απλουστατο λογο οτι δεν χρειαζεται να κανεις κυριως πιατο!!!απλα θελει πολλες ιδεες για κρυα πιατα και 2-3 ζεστα..

Ηρθα...ειμαι ο ανθρωπος σας....ρωτηστε την αργεντινουλα για 12 ατομα ποσα πολλα ειχα φιταξει...χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λοιπον....

για ορεκτικο ειχα φτιαξει μια καταπληκτικη ταρτα με μανιταρια κε μπεικον.....σε οποια αρεσει πειτε μου και θα βαλω συνταγη.

επισης σπετσογαι με πιτουλες απο σουβλακια. πλατω τυριων και αλλαντικων.

για κυριως ειχα φτιαξει ενα μοσχαρι με πορτοκαλι και λεμονι αλλα κανει 1,5 ωρα για να γινει οποτε θελει ωρα...χμμμ τι αλλο??? θα σκεφτω και θα επανελθω...θα την τσακισουμε την πεθερα θα χασει την λαλια της με τα φαγια...αμ πως. ;);););)

Καλημερα κοριτσακια ! Μπραβο σου Tinky! Οταν εχεις χρονο στειλε μας τη συνταγη με την ταρτα, ειχα δοκιμασει κι εγω παλια μια με μανιταρι υπεροχη αλλα πρεπει να τη βρω, να τακτοποιησω τις συνταγες μου και θα σας στειλω κι εγω ο,τι θελετε!!! Κατια οντως πρεπει να ναι πιο ευκολο το μπουφε, θελει οργανωση και ιδεες.

μωρουλίνη εγω ειμαι λιγο της ξεκούρασης...θα εβρισκα ενα ωραιο μαγαζι που κανε μαγειρευτά και θα μαγείρευα ντελίβερι!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας!!

Τραπεζάκια βλέπω..κι εγώ θέλω να κάνω ένα σε κάτι φίλους

και πρέπει να οργανωθώ από την άλλη εβδομάδα :ohmy:

Κι εγώ μαγειρεύω κάθε χρόνο για περίπου 30 άτομα στη γιορτή

του άντρα μου. Κουράζομαι τόσο πολύ που στη δικιά μου γιορτή

δεν κάνω τίποτα πέρα από γλυκά.

-ψητές μελιτζάνες σε ρολάκια γεμισμένα με φέτα ή

φιλαδέλφεια και σάλτσα.

-το ίδιο γεμισμένα με κρέας (μπουκίτσες)κοκκινιστό και

ανάμεσα στα ρολάκια καπνιστό τυρί.

-σπετζοφάι

-κοτόπουλο λεμονάτο με πιπεριές

-σουτζουκάκια

-λαζάνια (πλατιά φύλλα ζυμαρικού) και κιμά (κόκκινη σάλτσα),

κρέμα γάλακτος και τυριά.

καλημερα κοριτσαρες...

πω πω πρωι πρωι με τα φαγια...χαχαχα

το απογευμα θα σας βαλω την συνταγη γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια... :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...