Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χωρις να θελω να σας ξενερωσω,θα γυρισω λιγο στο θεμα της εξωσωματικης :P .

ΑΠΟΡΙΑ:

Λοιπον στις 16 Ιουλιου μου ειπαν να κανω την χοριακη (που αν ειναι για 3η φορα 0,3 θα βγω στο μπαλκονι κ θα κανω στριπ τιζ),ομως βασηδικων μου υπολογισμων,κανονικα θα επρεπε να μου ερθει η περιοδος στις 14 Ιουλιου.....

Τι να κανω???

1.Να κανω χοριακη στις 14 του μηνα?

2.Να κατσω στα αυγα μου κ να την κανω στις 16 οπως μου ειπαν απο το κεντρο εξωσωματικης?

????????????????????????????????????????????????????????

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Χωρις να θελω να σας ξενερωσω,θα γυρισω λιγο στο θεμα της εξωσωματικης :P .

ΑΠΟΡΙΑ:

Λοιπον στις 16 Ιουλιου μου ειπαν να κανω την χοριακη (που αν ειναι για 3η φορα 0,3 θα βγω στο μπαλκονι κ θα κανω στριπ τιζ),ομως βασηδικων μου υπολογισμων,κανονικα θα επρεπε να μου ερθει η περιοδος στις 14 Ιουλιου.....

Τι να κανω???

1.Να κανω χοριακη στις 14 του μηνα?

2.Να κατσω στα αυγα μου κ να την κανω στις 16 οπως μου ειπαν απο το κεντρο εξωσωματικης?

????????????????????????????????????????????????????????

το 2

Δημοσίευση

Καλά σου λέει....αν την κάνεις κ βγει αρνητική θα υποφερεις γιατί θα σκέφτεσαι ότι την έκανες νωρίς....2 μέρες είναι θα περάσουν μην κάνεις τίποτα....θα πάρεις τη χαρά ΣΙΓΟΥΡΑ, μην βιάζεσαι.

Καλημέρα σας είπα? οχι ε? ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπόν, εγω πήρα μηχανή που δεν έπαιρνα 3 χρόνια τώρα γιατι περίμενα να μείνω έγκυος κ έχουμε λυσάξει με το μωρό μου καθόλου σπίτι, καθόλου κουβέντες για μωρά.....ας στο καλό......μπάνια και απο Σεπτέμβρη Οκτώβρη Νοέμβρη βλέπουμε....

Δημοσίευση

Το ηξερα απο θα ψηφιζατε το 2ο!!!!! Ευχαριστω!

Gioulaki το ξερω οτι καναμε μαζι εμβρυοφορτωτικη :P:P .Ισως να μου ειπε να κανω αργοτερα την χοριακη επειδη αργησα να κανω ωορριξια :blink: ....μαλλον.....(σεναρια επιστημονικης φαντασιας)

Nikollllll θελω κ εγω να παω βολτα με το μηχανουλι μου!!!!!!!!!βρουμμμ βρουμμμ βρουμμμμμ μπιπ μπιιιιιιιπ

Δημοσίευση

Κοριτσάκια η ημερομηνία χοριακής καθορίζεται ΟΧΙ απο το πότε έγινε η εμβρυομεταφορά μόνο αλλά κυρίως απο το ΠΟΣΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ηταν τα εμβρυάκια. Αν είναι βλαστοκύστες 4-5 ημερών οι χοριακές γίνονται σε 10-11 μέρες αν όχι σε 13-14 ανάλογα..Γλειφιτζούρι μου ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΗΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙ για 9 μήνες.

Δημοσίευση

Νικόλ ΟΥΟΥΟΥ..... καλε χαιρετάω δεν με βλέπεις?

Οταν λές μηχανή τι εννοείς???

Φωτογραφική μηχανή? Μηχανή του κιμά? Εσπρεσσο μηχανή? Χλοοκοπτική μηχανή? Ή μήπως εκεινο το μαραφέτι που έχει 2 ρόδες :pinch: ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΛΩΣΩ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ Η ΠΟΥΛΑΔΑ ΧΑΧΑΑΧ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ Ε2 LH.ΒΡΗΚΑΜΕ 6+6 ΑΥΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΩΟΘΗΚΗ-ΦΩΛΙΤΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 10 ΧΙΛ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ,ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ 2 ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΣΤΟ 123.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΑΓΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΠΑΡΕΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΧΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΔΩ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΕΝΕΣΕΙΣ,ΚΛΑΜΑ,ΤΡΕΞΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ,ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ... ;)

Δημοσίευση

Nikol. έγραψε:

Κοριτσάκια η ημερομηνία χοριακής καθορίζεται ΟΧΙ απο το πότε έγινε η εμβρυομεταφορά μόνο αλλά κυρίως απο το ΠΟΣΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ηταν τα εμβρυάκια. Αν είναι βλαστοκύστες 4-5 ημερών οι χοριακές γίνονται σε 10-11 μέρες αν όχι σε 13-14 ανάλογα..Γλειφιτζούρι μου ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΗΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙ για 9 μήνες.

αααααααααααααααααα ...καταλαβές? :blink:

Καταλαβα, εμενα ηταν 4-5 ημερών

Δημοσίευση

αχ τι θυμηθηκα τωρα και γελαγα...προχθες

μου λεει η πεθερα να μου δωσει αυγα δικα της...των κοτιωνε ντε οχι κατα δικά της...:woohoo: και της δειχνω καποια στο ψυγειο και μου λεει οχι

αυτα...τα αλλα που ειναι 4 - 5 ημερών!!! ααααααααχαχα και θυμηθηκα τα δικα μου τα αυγαααααααααααααα και τις συζητησεις μας εδω περι αυγων!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μπαρτσελονιτα καλη αρχη και καλη παραγωγη!!! ;) :laugh:

Γιωργη ...εχεις κονε με το φταπόδι????

Νικολακι τι κανεις ?????? τι μηχανη πηρατε?

η Δαφνη που ειναι?

η Χριστινα εχει καιρο να μπει!!! Γιατιιιιιιιιι???????? :laugh:

Δημοσίευση

Ζαχαρωωωωωωωωωωωω εχω την εντυπωση πως εσυ κρατας το θεμα αυτο παντως!!μπραβο σου κοπελιτσα μου γιατι εχεις χιουμορ και βοηθας πολυ..Εσενα ποιος σε κανει να γελας?Ελπιζω να κανουμε και εμεις κατι γι αυτο...με τα χαλια μας!!μου αρεσει και η κοπελιτσα που εχεις κατω που τα βγαζει τα ζιζακια της στη φορα!!χααχαχ τελειο!!

Ανεμε.......πρεπει να σου γνωρισω τον ανδρα μου να του δωσεις λιγο κουραγιο γιατι τον εχει παρει απο κατω...Του εχω πει για εσενα και σε θαυμαζει παντως!!Καλη επιτυχια και αν εχετε δυναμεις για τωρα,ξεκινηστε,η παναγια θα σας βοηθησει τωρα που ερχεται και η γιορτη της σε κανενα μηνα!!

Δημοσίευση

Αντε ρε κοριτσα δεν λέμε να σχολάσουμε με τιποτις....

Θελω να πάω σπίτι μου και να την πέσω στο κρεβατάκι μου............

zaxarenia στείλε μου μια αστεια φωτογραφιούλα να μου φτιάξεις το κέφι............

Δημοσίευση

barcelonita έγραψε:

Ζαχαρωωωωωωωωωωωω εχω την εντυπωση πως εσυ κρατας το θεμα αυτο παντως!!μπραβο σου κοπελιτσα μου γιατι εχεις χιουμορ και βοηθας πολυ..Εσενα ποιος σε κανει να γελας?Ελπιζω να κανουμε και εμεις κατι γι αυτο...με τα χαλια μας!!μου αρεσει και η κοπελιτσα που εχεις κατω που τα βγαζει τα ζιζακια της στη φορα!!χααχαχ τελειο!!

Ανεμε.......πρεπει να σου γνωρισω τον ανδρα μου να του δωσεις λιγο κουραγιο γιατι τον εχει παρει απο κατω...Του εχω πει για εσενα και σε θαυμαζει παντως!!Καλη επιτυχια και αν εχετε δυναμεις για τωρα,ξεκινηστε,η παναγια θα σας βοηθησει τωρα που ερχεται και η γιορτη της σε κανενα μηνα!!

αχχχχχ κανενας δεν με εχει ρωτησει κατι τετοιο!!! Κι εσεις με κανετε να γελαω..και πολλα αλλα...αλλα περισσοτερο το παγωτο που κραταω αυτην την στιγμη στα χερια μου!!! :woohoo: :woohoo:

σημερα επεμεναν οτι ειμαι εγκυος...ξερεις καθομουν στο γραφειο και ειχα ξαμολυσει την κοιλια..ειχα ξεχασει να ρουφηχτω οπως κανω παντα...και τα πηρα στο κρανιο... :silly: :woohoo:

που ειναι ο ανεμος ρε παιδια????? Γιωργη? ωρε γιωργη? :kiss:

Δημοσίευση

geia sou giorgi geia sas koritsia!!!!molis gurisa apo mpanaki itan teleia simera!!!!

zaxa ti pagoto troos?thelo kai gooooooooooooo!!!!!

ego ola kala,den tha xreiastei na me kaharisoun opos mou eipan stin arxi kai epitelous mou stamatise to aima!!!!!meta apo 20 meres!tora mazeuvo lefta gia tin epomeni porspatheia!!!!!gioupiiiiiiii!

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

η Χριστινα εχει καιρο να μπει!!! Γιατιιιιιιιιι???????? quote]

Αγάπη γλυκιά

γι' αυτό σ' αγαπώ, ξέρεις εσύ!!! ;);)

Γιουλάκι, Lollipop, δεν σας ξεχνώ, η σκέψη μου είναι μαζί σας! :kiss: Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα! Lolli, ψηφίζω το 2, μην βιάζεσαι κοριτσάκι! Λίγες μέρες έμειναν!!

Dafni μου,χαίρομαι που το βλέπεις αισιόδοξα! Ξεκουράσου, το έχεις ανάγκη, και μόλις είσαι έτοιμη .... βουρρρρρρρ!!! :):)

Νικόλ μου, καλές βόλτες.... Εκανες πάρα πολύ καλά!! Ψηφίζω, ναι, στις βόλτες με τη μηχανή, μπράβο, να κάνεις πάντα αυτό που σε ευχαριστεί! Αχ θέλω κι εγώ... ήταν πάντα απωθημένο μου!! :laugh: :laugh:

Μπαρσελονίτα μου, καλή επιτυχία, καλό μου!!!!!!!!!! Όλα καλά (κα να θυμάσαι αυτά που λέγαμε!!) :)

Ανεμε, καλή επιτυχία, μέσα από την καρδιά μου! :)

Μπορεί να μην μπαίνω συχνά στο τοπικ (για προσωπικούς μου λόγους, δεν θαθελα να επεκταθώ), όμως θέλω να ξέρετε ότι είστε η γλυκιά, αισιόδοξη παρέα μου, σας αγαπώ πολύ πολύ και είμαι πάντα κοντά σας!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα υπναρούδες!!!

Ξυπνηστε καλε! Σημερα ειμαι καλά , δεν πονάω πουθενα δεν αισθάνομαι τίποτα και κατα πως φαίνεται η κοιλίτσα μου ειναι άδεια :(

Ξεπρηστηκα και ξυπνησα "πλακα η κοιλιά". Ο γιατρός μου ειχε πεί οτι η υπερδιεγερση σε περίπτωση εγκυμοσύνης θα γινει πιο έντονη και εμένα εξαφανίστηκε τελείως. Θα περιμένω και την Πέμπτη επίσημα να ενημέρωσω με τρόπο τον αντρουλη μου που κάθε μέρα ρωτάει πως ειναι το παιδί του :(

Δημοσίευση

ΑΧ Δαφνη μου πριν απο λίγο εκανα ενα τεστακι για να το δω και με τα μάτια μου και ηταν αρνητικό και αυτό. Δεν πειράζει γίναμε μια μεγαααααααααααλη παρέα για το Φθινόπωρο ;)

Δημοσίευση

christinne καλημέρα κοριτσάκι μου.....κ εγω δεν πολυμπαίνω αλλά λόγω καλοκαιριού.... :kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ....gioulaki μου το έκανες νωρίς όμως ....μην απογοητεύεσαι υπομονή...εύχομαι να έχεις χαλια ένστικτο.

Ζαχαρωτό μου ....μηχανή εσπρέσο πήραμε :) (όπως λέει κ to gioulaki) πάει με 170 όμως η άτιμη...... :)

Γλειφιτζούρι τι κάνεις???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...