Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν είμαι καλή μάνα ε?

Recommended Posts

Μανούλες γεια σας! Σας ευχαριστώ πολύ που όλον αυτό τον καιρό μοιράζεστε μαζί μου τις εμπειρίες σας και μου λέτε τη γνώμη σας....

Ήθελα πολύ να γίνω μανούλα, όπως όλες μας φαντάζομαι,αλλά δεν είχα φανταστεί πόσο μεγάλη ευθύνη είναι...

ΑΧ!!!!!

Ο μικρός μου είναι 10 μηνών αλλά πολύ ζωηρός...Ακόμα και όταν τον σηκώνω προσπαθεί να κατέβει...περπατάει πάνω μου και φοβάμαι πολύ μη μου πέσει...

Αυτό που θέλω να σας πώ είναι ότι αρκετές φορές απο απροσεξία δικιά μου και απειρία(πρώτο παιδί) μου έχει χτυπήσει,μου φεύγει...

Ευτυχώς όχι σοβαρά...ελπίζω!Χτυπάει πολύ στο κεφαλάκι του από τα κάγκελα της κούνιας,στο καρότσι κ.τ.λ.

Επίσης δεν τον είχα προλάβει και μου είχε πέσει από το διπλό κρεβάτι...Προσπαθώ και προσέχω πολύ...αλήθεια!!!

Ντρέπομαι και νιώθω ανεύθυνη και κακιά μάνα....

Πείτε μου τι να κάνω να ελαφρύνω τις τύψεις μου?

Ελπίζω να μην έχει πάθει τίποτα το παιδί μου...Θα τρελαθω!!!!!Τον λατρεύω...Εσάς τα παιδιά σας πως ήταν σ'αυτή την ηλικία?

Α!Τον κοιμίζω στην κούνια του στο δωμάτιο μου...Δεν έχουμε παιδικό δωμάτιο γιατί το σπίτι είναι μικρό...

Του κάνω κακό που τον έχω ακόμα μαζί μου?Να τον πάω στο σαλόνι?Δεν μου πάει η καρδιά....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera mpoulitsa..na sou zisei tobebaki sou!!koita,den eimai aksia na krinw kapoion allon anthrwpo..kai to kali i kaki mana..den mou aresei san ennoia!oles prospathoume gia to kalutero!auto pou exw na sou pw einai oti kai mena mou xe pesei apo ton kanape..ok..vlakeia..ti na kanoume?ginontai ki auta..apla na prosexeis ligo perissotero giati to kefalaki tou eidika einai polu euaisthito kai mi sou pathei tipota to ninaki sou..auto..tipote allo!aaa..kai kane oti sou leei i kardia sou,..ki ola tha pane kala..

βρε μπουλιτσα τι ειναι αυτα που γραφεις...?

γιατι δεν εισαι καλη μανα...?ολα τα παιδακια θα φανε τις σαβουριτσες τους...καλο ειναι αν εχεις μεγαλα αντικειμενα στο σπιτι να τα ντυσεις τωρα αμα χτυπαει στην κουνια ποσο κακο μπορει να παθει?τιποτα το πολυ πολυ να κλαψει λιγο...

το εχεις παρατημενα κ αταιστο μηπως?οχι απλα καμια φορα θα κανει κ καμια μελανιτσα...

κ μην ξαναγραψεις το πρωτο παιδι κ δεν εχεις πειρα...αυτα δεν ισχυουν ειναι βλακειες...

κ δεν πειραζει που τον κοιμιζεις στο δωματιο σου...εγω του εχω δωματιο αλλα μεχρι 20 μηνων αγκαλιτσα στο κρεβατι μου τον ειχα (ελειπε ο μπαμπας κοσοβο κ φοβομουν), μια χαρα κοιμαται τωρα στο δωματιο του...δεν επαθε τιποτε...

δεν ξερω τι αλλο να σου πω...παντως κ το δικο μου 10 μηνων περπατησε κ ενω ειχα ντυσει το τραπεζι του σαλονιου ειχε χτυπησει αρκετες φορες...κ τωρα 2 ετων τρεχει κ δεν βλεπει μπροστα του κ καμια φορα πεφτουμε κ σε κανα τοιχο...τι θα τα κανουμε θα τα δεσουμε να μην πεφτουν?ολα τα παιδακια πεφτουν...μην στεναχωριεσαι...μια χαρα μανα εισαι...

εξαλλου δεν θα σε κρινει κανεις....

όσες φορές έχει χτυπήσει είμαι παρούσα ή εγώ και ο μπαμπάς της ή η γιαγία της αλλά πίστεψέ με έχει χτυπήσει ουκ ολίγες φορές. Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και μένα με πιάνουν οι τύψεις και οι ενοχές πάρα πολλές φορές και όταν χτυπάει και όταν αδιαθετεί αλλά νομίζω πως αυτή είναι η ζωή.

Μην θέτεις τέτοια ερωτήματα στον εαυτό σου γιατί γεμίζεις ανασφάλειες που δεν βοηθάνε στη σχέση σας...όλα θα πάνε καλά

Βρε κοπέλα μου τι έιναι αυτά που γράφεις????

Σε ποιά μάνα δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο??? Και εμένα τα παιδάκια μου έχουν πέσει, έχουν χτυπήσει, έχουν ματώσει αλλά έτσι είναι τα παιδιά, παίζουν και χτυπούν.

Και τι έγινε που δεν τον πρόλαβες μια, δυο φορές??? Αυτό σε κάνει λιγότερο καλή μάνα?

Μην σκέφτεσαι έτσι, όλα τα παιδάκια είναι ζωηρά και τρομερά δραστήρια.

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!

Εχετε δίκιο απλά είμαι υπερβολική πολλές φορές όταν προσπαθώ να τον προστατέψω...

Πρέπει να ήρεμήσω και το προσπαθω καθημερινά!Ελπίζω να τα καταφέρω...

Διακοπούλες θα πάτε????

Εμεις πρωτη χρονια με το μωρό και θα είναι δυσκολα το ξέρω...

Θα μείνουμε σε δωμάτιο με κουζίνα για να του μαγειρεύω και να φτιάχνω το γάλα του.

Κι εσείς έτσι δεν κανετε?

Στη θάλασσα σκεφτομαι ότι τωρα που τα βάζει όλα στο στόμα...θα φαει και άμμο...εκει δεν το γλιτώνω μαλλον....

Πιστεψέ με, όταν και τα παιδάκια μου, ήταν τόσο μικρά όσο το δικό σου και έγω στεναχωριόμουν όταν χτυπάγανε, καμία μάνα δεν το θέλει αυτό, αλλά μετά συνειδητοποίησα πόσο λάθος σκεφτόμουν και ηρέμισα!!! :)

Όλες μια δόση υπερβολής την έχουμε...

Εγώ μέχρι και νοσοκομείο έφτασα επειδή έπεσε ο μικρός από το κρεβάτι. :blink::S

μπουλιτσα δεν εισια καλη μανα ; γιατι ; αφηνεις το παιδι σου νηστικο ; το παραμελεις ; το κακοεταχειριζεσε ; τι ειναι αυτα που λες καρδια μου ; ποιος σ εχει βαλει σε αυτο το κλιπακι ; τοτε αν ειναι ετσι βαλε με καιμεν στο γκρουπ .

Ο σταυρος μου ειναι 6 ετων λοιπον ακου η μαλλον διαβαζε :8 μνων σκαρφαλωσε απο το παρκο και εσκασε με το κεφαλι κατω .αποτελεσμα ενα μεγαλο καρουμπαλο εγω εκινη την ωρα ημουν στ διλανο δωματιο και επαιρνα ρουχα μεσα απο τη ντουλαπα να σδερωσω .

13 μηνων σκαρφαλωνσει στ καναπε και ριχνει κατω καποια αντικειμενα αναμεσα σε αυτο και ενα πακετο τσιαγαρα δνε καπνιζα μεσα εβγαινα εξω και αφηρημενη τα αφησ αψηλα στο πασω καποια στιγμη αρχιζει να βηχει καινα κλαει ειχε φαει ενα τσιγαρο .ποτελεσμα γρηγορα στο νοσοκομειο καναμε πλυση , το λαθος μου ηταν οτι τα τσιγαρα δνε επρπεε να βτισκονται εκει οπως οπμως και το μπιμπερο του ηταν εκει και επεσε κατω καιμπορουσε να κοπει και με τα γυαλια και συνεχιζω 17 μηνω εσκασε σε ενα σιδερενιο τραπεζακι ξανα ενα καρουμπαλο καποια στγμη επεσε μεσα σ εενα συντιβανι εγω ημουν στη δουλεια τον ειχε ο πατερας του εχει γεμισει χερια ποδια μελανιες και προσφατα εσπασε και το χερι του α ξεχασα να σου αναφερβ πηγαιαμε ταξι ση λογθεραπεια και εν κινηση ανοιξε την πορτα του ταξι απο θαυμα δνε εφυγε η δνε [περναγε καποιο αλλο αυτοκινητο , εβαλε ενα νταιραπ στο λαιμο του πραγματα επικυνδυνα υπαρχουν στιγμες που ειναι ησυχος αλλα και διαστηματα τρομου , ετσι ειναι τα παιδια και ας μην βιαζομαστε να βαλουμε ταμπελες ειναι ζωηρα ειναι παιδια καιεμις πρεπει αν προσεχουμε οσο μπορουμε .Α ασχετο αν ξερετε το κατ δεχετε και παιδια ....

:laugh: :laugh: ΜΠΟΥΛΊΤΣΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΏ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΝ ΜΗ ΚΑΛΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΛΕΜΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΕΣΕ ΕΝΩ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΚΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 9 ΜΕΤΑ Η ΕΒΕΛΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΓΥΨΟΝΑΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗς ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΙΚΟ ΓΥΨΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΟΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΞΕΛΗΣΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΑΡΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΜ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ 4 ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΩΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΞΕΡΕΙς ΠΟΣΕς ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΣΠΑΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙς ΠΡΩΤΑ ΠΑΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙς ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!! :cheer:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

να ρωτησω υπαρχει σχολη καλης μαμας γιατι αν υπαρχει να παμε να γραφτουμε.αντε γιατι θα τρελλαθπθμε απο το αγχος.Ολα μεσα στο προγαμμα ειναι και να πεσει και να χτυπησει δεν καταλαβα δηλαδη εμεις πως μεγαλωσαμε στα πουπουλα! :whistle::pinch:

Βάνια μου ειλικρινά να χαίρεσαι τον γιο σου και να είναι πάντα καλά! Εύχομαι να μην του ξανατύχει τίποτα άλλο!!!

Πρέπει να τα προσέχουμε αλλά δεν μπορούμε πάντα!!!

Ας είναι καλά όλα τα παιδάκια!

δεν ξερω τι λετε παραπανω αλλα εγω η ανεπροκοπη κακη μανα δεν μαγειρεψα φαγητο γ να βαλω το μωρο αυριο μαζι του στο σταθμο,τωρα καθομαι κ της κανω τραχανα λαχανικών ,παρόλο που θα επρεπε να κοιμαμαι γτ αυριο θα ξυπνησω στις 5 να παω γ δουλεια,η επισης ανεπροκοπη μανα μου μου προτεινε να τους πω να την ταισουν κρεμα του εμποριου...ειμαι πολυ κακια μανα τελικά!!!

καλε ηρεμισε λιγο ! Τωρα με αγχωσατε με τα πεσιματα ...

Εμεις δεν περπαταμε ακομα οποτε ειναι υπο ελεγχο ,το παρκο εχει 4 μαξιλαρες(μετα να με δω ...) , εμεις εχουμε δωματιο κομπλε ετοιμο , αλλα διπλα μου το εχω στο παρκοκρεββατο (δεν μπορω... μου λειπει , 1 φορα κοιμη8ηκε μονος του κ φρικαρα ενω αυτος ροχαλιζε του καλου καιρου ...)

νομιζω πως δεν υπαρχει παιδακι να μην εχει πεσει και χτυπησει εστω κα μια φορα!

καλο βεβαια ειναι να προσεχουμε και να εχουμε τα ματια μας ανοικτα αλλα ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ!

οσο για το σπιτι σου που λες οτι ειναι μικρο και ακομα εχεις το μωρο διπλα σου να σου πω οτι εχω ενα αρκετα μεγαλο σπιτι με 3 υπνοδωματια και ενω το πρωτο παιδικο ηταν ετοιμο πριν καν γεννηθει ο γιος μου εντουτοις τον εβγαλα απο το δωματιο μου σχεδον 13 μηνων και δεν το μετανοιωσα! τωρα περιμενω το δευτερο μωρακι μου και δεν εχω μπει καν στην διαδικασια για να ετοιμασω και το αλλο παιδικο δωματιο γιατι εχω σκοπο τουλαχιστον για ενα χρονο να το εχω μαζι μου στο υπνοδωματιο μου!

ευχομαι να περασετε τελεια στις διακοπες σας! ;)

• 2 weeks later...

Μπουλίτσα μου δε σε κατάλαβα;;;;

άκου δεν είσαι καλή μάνα;;;;σε όλες μας έχει συμβεί....εμένα μου έχει πέσι 3 φορές από το κρεβάτι.και τη μία ήμουν δίπλα του, την άλλη με πήρε ο ύπνος κλπ.... και έχει χτυπήσει την ώρα που παίζουμε. και τόσα άλλα

ΧΑΛΑΡΩΣΕ και απόλαυσε το παιδί σου.

θα δεις όλα θα ναι καλύτερα....

φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...